نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: حذف شباهت های تو ارایه در while

  1. #1

    حذف شباهت های تو ارایه در while

    با سلام!

    تصور کنید من دوتا رشته دارم با explode تبدیلشون میکنم به ارایه خب بیاید یه مثال بزینیم مثلا در یک ارایه مثل a این رشته وجود دارد و در ارایه b هم همپین چیزی
    $a = "hello har hello" ; 
    و همچینین در b
    $b = $_COOKIE['gapCOE']; 
    وجود دارد
    خب حالا ما میایم هر دو کدوم از این دو ارایه رو با explode تبدیل به ارایه میکنیم
    $t5 =explode(' ',$a);
    و برای b به این صورت
    $t4 =explode(' ',$b);
    خب در کوکی gapCOE عبارت hello har وجود دارد خب من تصمیم گرفتم با حلقه while مدام برسی بکنه که ایا شباهتی وجود داره یا نه پس این کدو نوشتم

    while($t4[0] == $t5[0] && isset($t4[0])){		array_splice($set_ek, 0, 1);		array_splice($t5, 0, 1);		$i =$i + 1;		echo "*set_ek"."\t"."(".$i.")".":".$set_ek[0]."<br>*t5"."(".$i.")".":".$t5[0]."<br>";	}



    اما خب این درست کار نمیکنه امیدوارم جواب سوالمو بگیرم پیشاپیش از جواب هاتون ممنونم!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: حذف شباهت های تو ارایه در while

    من متوجه نشدئم درست میخای چیکار کنی و کدت هم که درست قابل خوندن نیست یک خطه شده و یه سری متغیر توشه که معلوم نیست چین و از کجا اومدن مثل set_ek
    سوال میپرسی دقت کن کدت درست پست شده باشه


    اگگه بخای مقادیر تکراری رو از توی 2 تا آرایه حذف کنی یه همچین یچزی میشه





    $array1 = ['a' , 'b' , 'c'] ;
    $array2 = ['x' , 'c' , 'y'];



    foreach($array1 as $k=>$v)
    {
    if(!in_array( $v , $array2 ))
    continue ;
    $k2 = array_search ($v , $array2);


    unset($array1[$k]);
    unset($array2[$k2]);

    }

    var_dump($array2);


  3. #3

    نقل قول: حذف شباهت های تو ارایه در while

    با سلام!
    ببخشید حواسم نبود set_ek همون t4 هستش
    منظورم اینه که مثلا ما یه صفحه داریم که هر کدی رو توش وارد میکنیم جوابی به ما میده خب از یک textarea استفاده کردم و هر بار که کدی نوشته میشه همرو دوباره بر میگردونه خب وقتی این اتفاق میوفته باید دوباره کد هایی که از قبل وارد شدن تفکیک بشن و کد های قبلو توی یک کوکی ریختم و باید چک بشن پس عمل چک شدن کد ها باید به ترتیب باشه یعنی مثلا در متغییر هایی که شما نوشتید هیچ شباهتی رو پیدا نکنه چون اول باید عضو 0 رو برسی بکنه اگه تشابه داشتن اونوقت بره ارایه بعدی
    آخرین ویرایش به وسیله titans : شنبه 26 تیر 1400 در 01:17 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: حذف شباهت های تو ارایه در while

    متوجه نمیشم چی میگید

  5. #5

    نقل قول: حذف شباهت های تو ارایه در while

    خب بزارید واضح تر بگم ما مثلا همیچن صفحه html رو داریم
    کد HTML:
    <html>	<head>		<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css">		<!--<script src="jquery.min.js" type="text/javascript"></script>
    		<script>		$('#run').keypress(function (e) {		  if (e.which == 13) {			$('form#login').submit();			return false;   		  }		});
    		</script>-->	</head>	<body>		<script>		document.body.addEventListener('keydown', function (e) {			var keyCode = e.keyCode;			if(keyCode == 13) {				document.getElementById('submit').click();			}		});		</script>		<form id="login" action="#" method="POST">			<textarea autocorrect="off" autocapitalize="off" spellcheck="false" tabindex="0" class="textarea" Autocomplete="off" type="text" name="bv" id="code"><?php echo $tell."\n";?></textarea>			<input type="submit" class="btn-action" id="submit">		</form>
    		<script>						document.getElementById('code').click();		</script>	</body></html>
    این ها به همون صفحه ارسال میشه حالا کد های php اون
    <?php

    $tell = null;
    if(isset($_POST['bv'])){ $gap = $_POST['bv']; echo "gqp=".$gap."<br>"; $set =explode(' ',$gap); $char = str_word_count($gap); if((isset($_COOKIE['gapCOCE']))){ $ek = $_COOKIE['gapCOCE']; echo "ek=".$ek."<br>"; $set_ek =explode(" ",$ek); $char = str_word_count($ek); echo "set=".$set[0]."<br>"."set_ek=".$set_ek[0].'<br><br>'; echo "SET[0] : ".$set_ek[0]."<br><br>"; while($set_ek[0] == $set[0]){ array_splice($set_ek, 0, 1); array_splice($set, 0, 1); //unset($set_ek[0]); //unset($set[0]); if($set_ek[0] == null){ break; } echo "set=".$set[0]."<br>"."set_ek=".$set_ek[0].'<br>'; } } else{ echo"0225"; } echo "<br>set end :".$set[0].'<br>'; switch($set[0]){ case 'hello': case 'Hello': case 'HELLO': $tell = "\nhello:)"; break; case 'how': case 'How': case 'HOW': if($char >= 2){ switch($set[1]){ case 'are': case 'Are': case 'ARE': if($char >= 3){ switch($set[1]){ case 'you': case 'You': case 'YOU': $tell = "thanks, I'm fine"; break; } }else{ $tell = "Well now you said".$set[0].$set[1]; } } }else{ $tell = "Sorry I do not understand your question! :("; } break; default: $tell = "I don't understand"; break; } $tell = $gap.$tell;
    setcookie("gapCOCE", $tell , time() + (20*60));
    }

    ?>


    همه کد های echo برای نمایش مقدار پیشرفت هستش خب مثلا من عبارت hello رو وارد میکنم جواب هم میگرم اندفه که اطلاعات ارسال مبشن اون hello هم ارسال میشه ما باید اون hello رو بر اساس اون کوکی که داریم تشخیص بدیم و حذف کنیم

تاپیک های مشابه

  1. چرا نمیشه تغییرات تو طراحی جداول رو تو 2012 SQL Server ذخیره کرد? تو قسمت tools>option تغییر دادم
    نوشته شده توسط Mofid.m در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 03 دی 1393, 21:12 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 02 دی 1393, 21:59 عصر
  3. سوال: جستجو تو فیلد در یک دیتابیس(تو در تو)
    نوشته شده توسط Masoudse7en در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 بهمن 1391, 20:07 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 24 شهریور 1389, 16:32 عصر
  5. کسی میدونه چطور تو ویژوال میشه تو رجستری دستکاری کرد؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط xman_dj در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 25 خرداد 1386, 18:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •