نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: کلید میانبر شخصی برای menu strip

  1. #1

    Question کلید میانبر شخصی برای menu strip

    سلام من میخوام در فرم اصلی وقتی دکمه های میانبر رو میزنم فرم مد نظرم باز بشه مثلا کلید عدد 25 و میزنم فرم 1 باز بشه وقتی کلید 2a میزنم فرم 2 کلید 6c میزنم فرم 3 به همین ترتیب میخوام کلید برای فرم های مدنظرم تعریف کنم با یک حرف میتونم باز کنم ولی با دو حرف نشد در ضمن از کلیدهای Ctrl , Alt ,Shift نمیخوام استفاده گنم فقط از اعداد رقمی 10 تا 99 و ترکیبشون با حروف مثل 2a , 3b 4a 8k 9m و غیره .......

  2. #2

    نقل قول: کلید میانبر شخصی برای menu strip

    کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  3. #3

    نقل قول: کلید میانبر شخصی برای menu strip

    ???????????????????

  4. #4

    نقل قول: کلید میانبر شخصی برای menu strip

    کلیدهای میانبر داخل صف قرار دادم بازم نشد
    Public Class Form1
    Private Sub Form1_KeyDown(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyEventArgs) Handles Me.KeyDown
            Dim q As Queue(Of Integer) = New Queue(Of Integer)()
    q.Enqueue(25)
    q.Enqueue(26)
    For Each element As Integer In q
    If element = 25 Then
    Form2.Show()
    If element = 26 Then
    Form3.Show()

    End If
    End If
    Next
    End Sub
    End Class


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: کلید میانبر شخصی برای menu strip

    1- بجای queue از list هم میتونین استفاده کنین.
    2- اگر بجای رخداد keydown از رخداد keypress استفاده کنین کدنویسی کمی راحتتر هست، چون مستقیما keychar رو دارین.
    3- کدی که نوشتین قطعا جواب نمیده:
    • اول باید یک list یا queue خالی داشته باشید.
    • با هر keypress اگر keychar برای اولین کارآکتر مجاز هست (یعنی list/queue خالی هست) به list/queue اضافه میشه.
    • اگر keychar برای دومین کارآکتر هست (لیست یک آیتم داره) : اگر مجاز هست که به لیست اضافه بشه و لیست چک بشه که متناسب با کدوم فرم هست وگرنه لیست دوباره پاک بشه.
    • اگر ترکیب کلیدها با یک فرم متناظر هست اون فرم باز و لیست پاک بشه، اگر نیست : اگر کلید بعنوان کلید اول مجاز هست آیتم اول لیست پاک بشه (کلید دوم بعنوان کلید اول) و گرنه کل لیست پاک بشه.


    آلگوریتم بالا رو پیاده کنین جواب میگیرین.

  6. #6

    نقل قول: کلید میانبر شخصی برای menu strip

    نشد.....................
    آخرین ویرایش به وسیله david1363 : سه شنبه 29 تیر 1400 در 13:45 عصر

  7. #7

    نقل قول: کلید میانبر شخصی برای menu strip

    
    			
    		
    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    1- بجای queue از list هم میتونین استفاده کنین.
    2- اگر بجای رخداد keydown از رخداد keypress استفاده کنین کدنویسی کمی راحتتر هست، چون مستقیما keychar رو دارین.
    3- کدی که نوشتین قطعا جواب نمیده:
    • اول باید یک list یا queue خالی داشته باشید.
    • با هر keypress اگر keychar برای اولین کارآکتر مجاز هست (یعنی list/queue خالی هست) به list/queue اضافه میشه.
    • اگر keychar برای دومین کارآکتر هست (لیست یک آیتم داره) : اگر مجاز هست که به لیست اضافه بشه و لیست چک بشه که متناسب با کدوم فرم هست وگرنه لیست دوباره پاک بشه.
    • اگر ترکیب کلیدها با یک فرم متناظر هست اون فرم باز و لیست پاک بشه، اگر نیست : اگر کلید بعنوان کلید اول مجاز هست آیتم اول لیست پاک بشه (کلید دوم بعنوان کلید اول) و گرنه کل لیست پاک بشه.


    آلگوریتم بالا رو پیاده کنین جواب میگیرین.
    ممنون میشم کسی بلده این کد و بنویسه کمک کنه من نتونستم این و نوشتم خطا میده
    Imports System.Reactive.Linq



    Public Class Main
    Protected Overrides Sub OnLoad(ByVal e As EventArgs)
    MyBase.OnLoad(e)


    Dim factories = New Dictionary(Of String, Func(Of Form))() From
    {
    {"25", Function() New Form1()},
    {"2a", Function() New Form2()}
    }


    _subscription =
    Observable.
    FromEventPattern(Of KeyPressEventHandler, KeyPressEventArgs)(
    Sub(h) AddHandler Me.KeyPress, h,
    Sub(h) RemoveHandler Me.KeyPress, h).
    Buffer(2).
    Select(Function(x) New String(x.[Select](Function(y) y.EventArgs.KeyChar).ToArray())).
    Where(Function(x) factories.ContainsKey(x)).
    ObserveOn(Me).
    Select(Function(x) factories(x).Invoke()).
    Subscribe(Sub(f) f.Show())
    End Sub


    Private _subscription As IDisposable = Nothing


    Private Sub Main_KeyPress(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyPressEventArgs) Handles Me.KeyPress
    Call _subscription.Dispose()


    End Sub

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: کلید میانبر شخصی برای menu strip

    کدی رو که نوشتین روش کارش رو نمیدونم چجوری هست،
    ولی اون الگوریتم که دادم گرچه در ظاهر حرفه ای نیست ولی در عمل کار میکنه (امیدوارم!)


    1. اول یک تابع مینویسیم که ترکیب کلیدها رو میگیره و اگر فرمی متناظر با این ترکیب تعریف شده باشه اون رو باز میکنه وگرنه false برمیگردونه.

    اینجوری کد اصلی شلوغ نمیشه و خواناتر هست.
    function show_form(key_sequence as string) as boolean
    show_form=true
    select case key_sequence
    case "25"
    my.forms.form1.show
    case "2a"
    my.forms.form2.show
    ...
    ...
    ...
    case else
    show_form=false
    end select
    end function

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: کلید میانبر شخصی برای menu strip

    2. چون شما به queue اشاره کردین، کد رو هم برای queue و هم برای list نوشتم (با // جدا کردم) و انتخابش رو بعهده خودتون میگذارم.
    فقط در حال کلی list قابلیت انعطاف بیشتری داره و ارجح هست، در این مسئله خاص تفاوتی نداره.

    dim q as new queue(of string) // dim list as new list(of string)


    sub form_keypress
    if not char.isletterordigit(e.keychar) then exit sub
    select case q.count // list.count
    case 0 ' check for first key
    if e.keychar>="1" andalso e.keychar<="9" then
    q.enqueue(e.keychar) // list.add(e.keychar)
    else
    q.clear // list.clear
    end if
    case 1 ' check for second key
    if char.isletterordigit(e.keychar) then
    q.enqueue(e.keychar) // list.add(e.keychar)
    if show_form(join(q.toarray // list.toarray, string.empty)) then
    q.clear // list.clear
    else
    if char.isletter(e.keychar) orelse e.keychar="0" then
    q.clear // list.clear
    else
    q.dequeue // list.removeat(0)
    end if
    end if
    else
    q.clear // list.clear
    end if
    end select
    end sub


    طبق مثالی که آوردین شرط ها بر این اساس بوده که برای کلید اول فقط ارقام 0-9 و کلید دوم فقط alphanumeric،
    غیر از این هست ویرایش کنین.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: کلید میانبر شخصی برای menu strip

    3- قطعا key preview رو روشن کردین.

    4- اگر در فرم textbox یا هر کنترلی که قابلیت key-press داره داشته باشین که قرار هست text هم قبول کنه، باید یک فکری براش بکنین.

  11. #11

    نقل قول: کلید میانبر شخصی برای menu strip

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    3- قطعا key preview رو روشن کردین.

    4- اگر در فرم textbox یا هر کنترلی که قابلیت key-press داره داشته باشین که قرار هست text هم قبول کنه، باید یک فکری براش بکنین.
    سلام بالاخره نوشتم
    Friend Class DoubleKeyPressHandler    Private keyQueue As New Queue(Of Keys)
    Public Sub New()
    Actions = New Dictionary(Of Integer, Action) From {
    {Keys.D2 << 16 Or Keys.D5, Sub() Call New Form2().Show()},
    {Keys.NumPad2 << 16 Or Keys.NumPad5, Sub() Call New Form2().Show()},
    {Keys.NumPad2 << 16 Or Keys.A, Sub() Call New Form3().Show()},
    {Keys.D2 << 16 Or Keys.A, Sub() Call New Form3().Show()}
    }
    End Sub


    Public ReadOnly Actions As Dictionary(Of Integer, Action)


    Public Sub Add(ByVal key As Keys)
    keyQueue.Enqueue(key)
    TryMapKeys()
    End Sub


    Private Sub TryMapKeys()
    If keyQueue.Count < 2 Then Return
    Dim key1 = keyQueue.Dequeue
    Dim key2 = keyQueue.Dequeue
    Dim dKey = key1 << 16 Or key2
    Dim keyAction As Action = Nothing
    If Actions.TryGetValue(dKey, keyAction) Then
    keyAction.Invoke()
    Else
    ' If the combination is not a match, the last Key is added back
    ' Remove the Else block if you prefer to cancel it instead. Test it.
    keyQueue.Enqueue(key2)
    End If
    End Sub
    End Class

  12. #12

    نقل قول: کلید میانبر شخصی برای menu strip

    اینم برای فرم مورد نظر
    Public Class Form1    Private keyPressHandler As New DoubleKeyPressHandler()


    Protected Overrides Function ProcessCmdKey(ByRef msg As Message, ByVal keyData As Keys) As Boolean
    keyPressHandler.Add(keyData)
    Return MyBase.ProcessCmdKey(msg, keyData)
    End Function

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: کلید میانبر شخصی برای menu strip

    اینکه نتیجه کار و کدهای خودتون رو با دیگران به اشتراک میگذارین بسیار کار پسنده ای هست و خوبه که دیگران هم همینجور باشن.

    اگر فرصت دارین کدی رو که گذاشتم هم تست کنین و خبر بدین، چون مطمئن نیستم همونی باشه که خواسته شما بوده:
    من بر مبنای این که 2 کلید به ترتیب زده بشن نوشتم ولی الان شک دارم که شاید شما کلید همزمان مد نظرتون بوده.

  14. #14

    نقل قول: کلید میانبر شخصی برای menu strip

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    اینکه نتیجه کار و کدهای خودتون رو با دیگران به اشتراک میگذارین بسیار کار پسنده ای هست و خوبه که دیگران هم همینجور باشن.

    اگر فرصت دارین کدی رو که گذاشتم هم تست کنین و خبر بدین، چون مطمئن نیستم همونی باشه که خواسته شما بوده:
    من بر مبنای این که 2 کلید به ترتیب زده بشن نوشتم ولی الان شک دارم که شاید شما کلید همزمان مد نظرتون بوده.
    سلام کد مورد نظر شما نوشتم با چندین تغییر کار نکرد ممنون

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: کلید میانبر شخصی برای menu strip

    من دقیقا همین کدی رو که در پست 8 و 9 گذاشته بودم پیاده کردم و درست کار میکرد!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ایجادمشابهmenu strip در asp
    نوشته شده توسط ferdosi.navid در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 14 مهر 1393, 12:56 عصر
  2. سوال: در مورد Context menu strip
    نوشته شده توسط orca13 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 10 دی 1391, 15:44 عصر
  3. حرفه ای: ساخت context menu strip
    نوشته شده توسط ahmadi.edu در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 14 اردیبهشت 1391, 13:46 عصر
  4. استفاده از کنترل menu strip در asp.net
    نوشته شده توسط yaldabarani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 06 مهر 1390, 16:48 عصر
  5. سوال: context menu strip و کار با آن
    نوشته شده توسط metalzade در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 خرداد 1389, 18:29 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •