نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: غیر فعال کردن auto save در مرورگر

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    کنار دریای کاسپین
    پست
    103

    Question غیر فعال کردن auto save در مرورگر

    با سلام و خسته نباشید
    راهی وجود داره تا کاربر هنگام لاگین به سایت نتونه نام کاربری و پسوردشو توی مرورگر ذخیره کنه؟؟؟




  2. #2

    نقل قول: غیر فعال کردن auto save در مرورگر

    توی شبکه های داخلی با نوشتن policy فکر کنم بشه.

تاپیک های مشابه

  1. غیر فعال نمودن auto style
    نوشته شده توسط mehr_83 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 27 مهر 1392, 13:23 عصر
  2. Auto save
    نوشته شده توسط modirmasool در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 12 شهریور 1389, 17:54 عصر
  3. سوال: غیر فعال کردن منوی save و save as
    نوشته شده توسط ahmad_roushan در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 13 مرداد 1388, 16:54 عصر
  4. کمک کنید خیلی نیاز دارم:برنامه Auto save به صورت چند نخی
    نوشته شده توسط سارامجیدی در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 13 آبان 1387, 07:41 صبح
  5. image های غیر قابل save یا copy ؟
    نوشته شده توسط Behsharp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 25 مهر 1384, 18:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •