نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: عدم دسترسی به Label در رشته نخ ها

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    90

    عدم دسترسی به Label در رشته نخ ها

    با سلام و احترام
    دوستان من یک Thread در برنامه ام دارم .مشکل اینه داخل این نخ در تکست باکس ها و لیبل ها نمیتونم چیزی بنویسم . لطفا کمک کنید.
    thread.png

  2. #2

    نقل قول: عدم دسترسی به Label در رشته نخ ها

    کد رو داخل dispatcher بنویسید

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    90

    نقل قول: عدم دسترسی به Label در رشته نخ ها

    راه دیگه ای هم وجود داره ؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: عدم دسترسی به Label در رشته نخ ها

    پرسش مشابهی در این تاپیک مطرح شده و پاسخ مشروحی داده شده که ممکنه مفید باشه.

  5. #5

    نقل قول: عدم دسترسی به Label در رشته نخ ها

    نقل قول نوشته شده توسط haghshenasmahdi مشاهده تاپیک
    با سلام و احترام
    دوستان من یک Thread در برنامه ام دارم .مشکل اینه داخل این نخ در تکست باکس ها و لیبل ها نمیتونم چیزی بنویسم . لطفا کمک کنید.
    thread.png
    ببینید کنترل های فرم مثل تکست باکس ، لیبل و ... با ترد UI پیش فرض خود برنامه مدیریت میشن و برای همین شما نمی تونید با تردی غیر از این ، مقادیر شون رو تغییر بدید
    و در اینصورت خطای Cross-Thread Operation رو دریافت می کنید ، برای اینکه این مشکل رخ نده باید از تابع Invoke استفاده کنید.


    public void SetText()
    {
    label1.Invoke((MethodInvoker)(() => label1.Text = "Hello"));


    }
    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    Thread t1 = new Thread(SetText);
    t1.Start();
    }






تاپیک های مشابه

  1. دسترسی به label داخل datagrid
    نوشته شده توسط farnaz20 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 14 تیر 1394, 15:43 عصر
  2. سوال: دسترسی به جزئیات Label
    نوشته شده توسط morika در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 14 اردیبهشت 1390, 20:19 عصر
  3. دسترسی به 100 label در یک حلقه
    نوشته شده توسط smt1383 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اسفند 1388, 09:53 صبح
  4. سوال: دسترسی به label در gridview
    نوشته شده توسط hosna66 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 03 آبان 1388, 10:21 صبح
  5. نحوه دسترسی به onmousemove یک label
    نوشته شده توسط sajedi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 28 فروردین 1385, 19:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •