نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اجرا نشدن کد برای تغییر محتوای در js

  1. #1

    Lightbulb اجرا نشدن کد برای تغییر محتوای در js

    با سلام!
    من یه سفحه نوشتم که وقتی کاربر روی دکمه 1 یا ! کلیک میکنه محتوای یکی از div ها تغییر کنه ولی این اتفاق نمیوفته
    کد js
    document.body.addEventListener('keydown', function (e) {				var keyCode = e.keyCode;
    if(keyCode == 49) {
    document.getElementById('you').innerHtml = ('YES');
    }
    });


    کد html
    کد HTML:
    		<div class="textarea" id="you">			sjpvs		</div>
    پیشاپیش از کمک هاتون ممنونم!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: اجرا نشدن کد برای تغییر محتوای در js

    innerHTML باید بنویسی ... حروف بزرگ رو کوچیک نوشتی

  3. #3

    نقل قول: اجرا نشدن کد برای تغییر محتوای در js

    ممنون کارم راه افتاد!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر ابعاد کاغذ در stimulsoft به صورت پویا (اندازه کاغذ متناسب با محتوا تغییر کنه)
    نوشته شده توسط mesoft در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 24 تیر 1393, 10:40 صبح
  2. با ویرایش محتوایی از جدول اول هم زمان آن محتوا در جدول دیگر تغییر کند؟
    نوشته شده توسط دنیای برنامه نویسی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393, 20:34 عصر
  3. چگونه می توان در زمان تغییر conntion بتوان با کریستال گزارش گیری کرد
    نوشته شده توسط alivafadarpour در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 03 مرداد 1389, 17:32 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 20 تیر 1389, 20:25 عصر
  5. چگونه می توان در زمان تغییر conntion بتوان با کریستال گزارش گیری کرد
    نوشته شده توسط alivafadarpour در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 13 تیر 1389, 13:14 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •