نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در جمع تجمعی

  1. #1

    مشکل در جمع تجمعی

    سلام خدمت دوستان
    من یه مشکل در جمع تجمعی در کوئری دارم. ببنید جدول من 20 رکورد دارد و همه عدد های فیلد Fi در جدول T1 عدد 180000 هست به جز ردیف 16 که عدد 360000 هست. تا قبل از این عدد یعنی ردیف 15 در کوئری جمع تجمعی درست هست اما وقتی به این ردیف می رسیم عدد جمع تجمعی غیر منطقی هست و رکوردهای بعدی نیز اشتباه می شه.
    خواهش می کنم دوستان کمک کنید.
    نمونه فایل هم ضمیمه است
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: مشکل در جمع تجمعی

    سلام و روز خوش
    کد کوئری رو اشتباه نوشتین (احتمالا از جایی کپی و ویرایش کردین ولی یک نکته از دستتون در رفته) ،
    فقط چون مقادیر یکسان داشتین خودشو نشون نمیداده - همیشه برای تست جمع انباشته مقادیر تست رو 1,2,3,4,... بگذارین.

    SELECT FI , (SELECT SUM(FI) FROM T1 AS T2 WHERE T2.ID<=T1.ID) AS MANDEH
    FROM T1
    ORDER BY ID
    آخرین ویرایش به وسیله mazoolagh : سه شنبه 05 مرداد 1400 در 10:47 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: مشکل در جمع تجمعی

    البته این روش ارجحیتی از نظر سرعت نسبت به DSUM نداره و میتونین از همون روش هم استفاده کنین:
    SELECT FI , DSUM("FI" , "T1" , "[ID]<=" & [ID]) AS MANDEH
    FROM T1
    ORDER BY ID

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: مشکل در جمع تجمعی

    و البته هر دو اینها در تعداد رکورد زیاد مشکل پرفورمنس دارن و باید فکر دیگه ای بردارین.

  5. #5

    نقل قول: مشکل در جمع تجمعی

    سلام
    خیلی ممنون از توجه و پاسخگویی تون
    مشکل من حل شد.

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد ستون جمع تجمعی-درصد تجمعی
    نوشته شده توسط samaneh_h در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 23 دی 1398, 15:23 عصر
  2. تابعی برای تغییر دادن 90 درجه ای محل عناصر در یک آرایه مربعی
    نوشته شده توسط 77777778 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 13 تیر 1392, 13:11 عصر
  3. فراخوانی تابعی در vb.net از داخل تابعی در script
    نوشته شده توسط mahdyeh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 15 مرداد 1389, 16:51 عصر
  4. سوال: رویه های فرعی و تابعی
    نوشته شده توسط ali-software در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 01 تیر 1388, 00:06 صبح
  5. توابعی که با @ شروع میشن چه جور توابعی هستند؟
    نوشته شده توسط resident در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 30 دی 1386, 00:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •