نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: بدست اوردن نام Area,Controller,Action که خطا در ان رخ داده است

  1. #1

    بدست اوردن نام Area,Controller,Action که خطا در ان رخ داده است

    سلام
    وقتی در برنامه (mvc.core)خطا رخ می دهد
    چگونه می توانم Area,Controller,Action که خطا در ان رخ داده است را بدست اورم
    در کنترلر Error این کار را می خواهم انجام بدهم
    با دستور

    var exceptionDetails = HttpContext.Features.Get<IExceptionHandlerPathFeat ure>();
    var des=exceptionDetails.Error.StackTrace

    اطلاعات کامل را می دهد اما من می خواهم بصورت جدا گانه Area,Controller,Action بدست بیاورم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamzehsh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    https://samanhis.ir
    سن
    41
    پست
    166

    نقل قول: بدست اوردن نام Area,Controller,Action که خطا در ان رخ داده است

    نقل قول نوشته شده توسط Iran58 مشاهده تاپیک
    سلام
    وقتی در برنامه (mvc.core)خطا رخ می دهد
    چگونه می توانم Area,Controller,Action که خطا در ان رخ داده است را بدست اورم
    در کنترلر Error این کار را می خواهم انجام بدهم
    با دستور

    var exceptionDetails = HttpContext.Features.Get<IExceptionHandlerPathFeat ure>();
    var des=exceptionDetails.Error.StackTrace

    اطلاعات کامل را می دهد اما من می خواهم بصورت جدا گانه Area,Controller,Action بدست بیاورم

    سلام از ILogger استفاده کنید

    میتونی از Nlog استفاده کنی اطلاعات خیلی کاملی بهت میده

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل راست به چپ در area
    نوشته شده توسط Iran58 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 11 شهریور 1398, 14:31 عصر
  2. سوال: بدست اوردن نام action,controller در _Layout
    نوشته شده توسط Iran58 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 26 شهریور 1397, 17:11 عصر
  3. سوال: نمایش View یک Area در Controller
    نوشته شده توسط Iran58 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 10 اسفند 1396, 12:18 عصر
  4. سوال: تکست باکس با اسکرول (text area)
    نوشته شده توسط ramin005 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 07 دی 1390, 09:35 صبح
  5. چطوری میشه مدل مثل تگ area رو با جاوا اسکریپت درست کرد؟
    نوشته شده توسط ali zi zeperto در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 آبان 1390, 00:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •