نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نحوه ردیف کردن یک ستون در sql

  1. #1

    نحوه ردیف کردن یک ستون در sql

    سلام بچه ها
    من یک دیتاگریدویو دارم که دو ستون داره ( کد ، نام ) یه خط کد نوشتم که هروقت اطلاعاتی یا ردیفی حذف یا اضاف شد ، این خط کد بیاد تو ستون "کد" بگرده و بزرگ ترین عدد پیدا کنه و بعلاوه " 1 " کنه و بزاره برای کد بعدی...
    کد شمارنده :

    double Max = 10001;
    foreach (DataGridViewRow row in dataGridView1.Rows)
    {
    if (row.Cells[0].Value != null)
    {
    if (Convert.ToDouble(row.Cells[0].Value) > Max)

    Max = Convert.ToDouble(row.Cells[1].Value);
    Max = Max + 1;
    }
    textBox2.Text = Max.ToString();
    }


    این کد دقیق کار نمیکنه ، زمانی که ردیف ها برای مثال اینجوری باشه :
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    و مثلا ردیف 3 و 4 حذف شود قاطی میکند یا اصلا حذف هم نشود همیشه به دریف نیست ! بعد میخام زمانی که یک ردیف حذف میشه شمارنده دوباره کد گذاری کنه و از 1 شروع کنه کد گذاشتن تا آخر...
    لطفا راهنمایی کنید چجوری اینکار کنم ؟ که هروقت ردیفی حذف شد یا اضاف شد دوباره آن ستون در تیبل دیتابیس به ردیف 1 - 2 - 3 - ..... کد گذاری شود ؟

  2. #2

    نقل قول: نحوه ردیف کردن یک ستون در sql

    که چی بشه؟
    اگر شماره ردیف میخواهی باید سمت برنامه ایجاد بشه یا در کوئری. ذخیره ردیف نیازی نیست اصلا.

  3. #3

    نقل قول: نحوه ردیف کردن یک ستون در sql

    از توضیحات شما اینطور به نظر میاد که میخوایین آیدی رکوردهاتون تو جدول دیتابیستون تکراری نباشه ، برای همین به کد بدست آمده یک واحد اضافه می کنید
    اگر اینطور هست باید بدونید از طریق فیلد identity این امکان رو دارید که آیدی هر رکورد اتوماتیک تولید بشه و هیچ وقت مشکل تکراری بودن رو نخواهید نداشت
    نیازی به کد نویسی هم نداره

  4. #4

    نقل قول: نحوه ردیف کردن یک ستون در sql

    نه میخوام ردیف های جدول های دیتاگریدویو به ردیف شماره بگیرند ( 1 ، 2 ، 3 ، ...... )

  5. #5

    نقل قول: نحوه ردیف کردن یک ستون در sql


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 02 مهر 1395, 22:52 عصر
  2. مرتب سازی دو ستون از جدول یک ستون صعودی و یک ستون نزولی
    نوشته شده توسط سمیرا55 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 26 دی 1394, 16:46 عصر
  3. ایجاد ستونی از جنس user control برای ستونی از data grid view
    نوشته شده توسط rezvanbaztab در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 14:49 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 31 فروردین 1392, 13:09 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 اردیبهشت 1390, 08:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •