نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: ذخیره عکس در دیتابیس

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    11

    ذخیره عکس در دیتابیس

    با سلام
    من یک پروژه ای دارم که رابط و اتصال فرم با دیتابیس درون کلاس تعریف شده است . و الان میخوام که تصویر را از طریق قرم در picture Box بخونه و از طریق کلاس ببره و توی دیتابیس ذخیره کنه . آیا کسی می تونه منو راهنمایی کنه ؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    نقل قول: ذخیره عکس در دیتابیس

    public static byte[] ReadToEnd(System.IO.Stream stream){
    long originalPosition = 0;


    if(stream.CanSeek)
    {
    originalPosition = stream.Position;
    stream.Position = 0;
    }


    try
    {
    byte[] readBuffer = new byte[4096];


    int totalBytesRead = 0;
    int bytesRead;


    while ((bytesRead = stream.Read(readBuffer, totalBytesRead, readBuffer.Length - totalBytesRead)) > 0)
    {
    totalBytesRead += bytesRead;


    if (totalBytesRead == readBuffer.Length)
    {
    int nextByte = stream.ReadByte();
    if (nextByte != -1)
    {
    byte[] temp = new byte[readBuffer.Length * 2];
    Buffer.BlockCopy(readBuffer, 0, temp, 0, readBuffer.Length);
    Buffer.SetByte(temp, totalBytesRead, (byte)nextByte);
    readBuffer = temp;
    totalBytesRead++;
    }
    }
    }


    byte[] buffer = readBuffer;
    if (readBuffer.Length != totalBytesRead)
    {
    buffer = new byte[totalBytesRead];
    Buffer.BlockCopy(readBuffer, 0, buffer, 0, totalBytesRead);
    }
    return buffer;
    }
    finally
    {
    if(stream.CanSeek)
    {
    stream.Position = originalPosition;
    }
    }
    }

    [COLOR=var(--highlight-literal)]byte[/COLOR][COLOR=var(--highlight-color)][] m_Bytes = StreamHelper.ReadToEnd (mystream);[/COLOR]

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ذخیره عکس در دیتابیس

    پیشنهاد میدم عکس رو تو دیتابیس ذخیره نکنید بجاش از روش های جایگزین استفاده کنید.

  4. #4

    نقل قول: ذخیره عکس در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    پیشنهاد میدم عکس رو تو دیتابیس ذخیره نکنید بجاش از روش های جایگزین استفاده کنید.
    سلام
    میشه در مورد روش توضیح دهید یا نمونه بدید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ذخیره عکس در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط mrsp1988 مشاهده تاپیک
    سلام
    میشه در مورد روش توضیح دهید یا نمونه بدید
    تصویر رو در یک مسیر مشخص دخیره کنید و فقط آدرس فایل رو تو دیتابیس بنویسید. اینجوری هم سرعت دیتابیستون پایین نمیاد هم حجمش زیاد نمیشه.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    38
    پست
    224

    نقل قول: ذخیره عکس در دیتابیس

    سلام ؛

    ببینید اگر قراره این عکس‌ها به شکل Client / Server استفاده بشه و پروژه چند کاربره هست بهتره توی دیتابیس ذخیره بشه ، ولی همونجوری که دوستان گفتن پیشنهاد نمیشه ، مگر اینکه مجبور باشین.

    ** و اگر توی دیتابیس ذخیره می‌کنید دقت کنید در کوئری هاتون فیلد عکس رو از دستور Select خارج کنین ، چون به شدت Performance رو میاره پایین و دشمن RAM هم هست ! فقط وقتی نیاز بود عکس ها رو از دیتابیس واکشی کنین.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ذخیره عکس در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط ShayanFiroozi مشاهده تاپیک
    سلام ؛

    ببینید اگر قراره این عکس‌ها به شکل Client / Server استفاده بشه و پروژه چند کاربره هست بهتره توی دیتابیس ذخیره بشه ، ولی همونجوری که دوستان گفتن پیشنهاد نمیشه ، مگر اینکه مجبور باشین.

    ** و اگر توی دیتابیس ذخیره می‌کنید دقت کنید در کوئری هاتون فیلد عکس رو از دستور Select خارج کنین ، چون به شدت Performance رو میاره پایین و دشمن RAM هم هست ! فقط وقتی نیاز بود عکس ها رو از دیتابیس واکشی کنین.
    جسارتا ربطی به چندکاربره بودن و کلاینت سروری نداره. کلا بهتره تو دیتابیس عکس ذخبره نشه. الانم خود اس کیو ال استفاده از فایل تیبل رو پیشنهاد میکنه که بهتره یه سرچی راجبش بکنید.

  8. #8

    نقل قول: ذخیره عکس در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    جسارتا ربطی به چندکاربره بودن و کلاینت سروری نداره. کلا بهتره تو دیتابیس عکس ذخبره نشه. الانم خود اس کیو ال استفاده از فایل تیبل رو پیشنهاد میکنه که بهتره یه سرچی راجبش بکنید.
    بعضی کسب و کارها ، فقط کامپیوتر سرور به اینترنت دسترسی داره ، کلاینت ها از اطلاعات اون سیستم سرور استفاده می کنن.
    Share dcoument درست حسابی هم ندارن یعنی یه جای کار تنظیمات شبکه همیشه می لنگه ؛ به نظرتون اوجور جاها خطرناک
    نیست که عکس ها رو داخل دیتابیس ذخیره نکنیم ؟
    به خاطر امنیت عکس ها نمیگم آ ؛ به خاطر اینکه مشکل فراخوانی عکس از پوشه پیش نیاد

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ذخیره عکس در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط mehran6764 مشاهده تاپیک
    بعضی کسب و کارها ، فقط کامپیوتر سرور به اینترنت دسترسی داره ، کلاینت ها از اطلاعات اون سیستم سرور استفاده می کنن.
    Share dcoument درست حسابی هم ندارن یعنی یه جای کار تنظیمات شبکه همیشه می لنگه ؛ به نظرتون اوجور جاها خطرناک
    نیست که عکس ها رو داخل دیتابیس ذخیره نکنیم ؟
    به خاطر امنیت عکس ها نمیگم آ ؛ به خاطر اینکه مشکل فراخوانی عکس از پوشه پیش نیاد
    این یعنی پاک کردن صورت مسئله. بله میشود ذخیره کرد خیلی ام راحت هست و دردسرای دیگه ای هم نداره. اما بعد چند ماه فاجعه ای رخ میده و حجم دیتاببستون به شدت میره بالا. عملیاتتون با کندی پیش خواهد رفت برای هر درخواست میرید یه چایی دم میکنید برمگردید نتیجه رو مشاهده میکنید. برای مثال خودم تو یکی از نرم افزارهام الان نزدیک 450 گیگ فقط عکس هست . به نطرتون این حجم دیتابیس بود من برای بکاپ گرفتن چقدر باید کاربرام رو معطل میکردم؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: ذخیره عکس در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط mehran6764 مشاهده تاپیک
    بعضی کسب و کارها ، فقط کامپیوتر سرور به اینترنت دسترسی داره ، کلاینت ها از اطلاعات اون سیستم سرور استفاده می کنن.
    Share dcoument درست حسابی هم ندارن یعنی یه جای کار تنظیمات شبکه همیشه می لنگه ؛ به نظرتون اوجور جاها خطرناک
    نیست که عکس ها رو داخل دیتابیس ذخیره نکنیم ؟
    به خاطر امنیت عکس ها نمیگم آ ؛ به خاطر اینکه مشکل فراخوانی عکس از پوشه پیش نیاد
    اولا ذخیره عکس دردیتابیس به خودی خود هیچ امنیتی برای عکس نداره مگر اینکه اون رو تبدیل و به صورت رمزنگاری شده نگهداری کنی که اونم برا عکس غیر منطقی هست دوم ذخیره عکس در دیتا بیس به شدت باعث افزایش حجم اون میشه و مشکلات زیادی پدید میاره

  11. #11

    نقل قول: ذخیره عکس در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط sara_aryanfar مشاهده تاپیک
    اولا ذخیره عکس دردیتابیس به خودی خود هیچ امنیتی برای عکس نداره مگر اینکه اون رو تبدیل و به صورت رمزنگاری شده نگهداری کنی که اونم برا عکس غیر منطقی هست دوم ذخیره عکس در دیتا بیس به شدت باعث افزایش حجم اون میشه و مشکلات زیادی پدید میاره
    ضمن تشکر از توضیحات اقای مرادی و تذکر شما ، خوب منم اشاره کردم منظورم امنیت نیست (البته شاید منظورم رو بد رسوندم )
    حالا بگذریم از اینکه مثلا عکس تو پوشه باشه احتمال حذفش با ویرس هست اما تو دیتابیس این اتفاق نمی افته .
    هر چند تو پروژه ای که من دارم عکس ها بعد یه دوره ای پاک میشن اما به دلیل توضیحات بالا
    تصمیم گرفتم به جای دیتابیس رو فولدر ذخیره کنم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 تیر 1394, 16:11 عصر
  2. تبدیل دیتابیس فاكس پرو (FoxPro) به دیتابیس (SQL SERVER 2008) با پشتیبانی از زبان فارسی
    نوشته شده توسط majid_darab در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1391, 16:14 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 شهریور 1390, 14:36 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 20 بهمن 1389, 16:56 عصر
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آذر 1389, 20:08 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •