نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: بدست آوردن پارامترهایی که به فایل اجرایی پاس داده شده اند توسط برنامه های مونیتورینگ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059

    بدست آوردن پارامترهایی که به فایل اجرایی پاس داده شده اند توسط برنامه های مونیتورینگ

    با سلام
    آیا امکان بدست آوردن پارامترهایی که هنگام اجرای یک فایل اجرایی به آن پاس داده می شود توسط برنامه های مونیتورینگ یا هر برنامهء دیگری وجود دارد؟
    مثلا:
    abc.exe /hide
    آیا امکان داره hide/ رو بدست آورد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326
    توی دلفی یک برنامه بنویس که:

    ParamStr(1);
    الی 100

    را بهت نشون بده ، به صورت موقت جایگزین فایل اصلی بکن و یکبار برنامه لودر اولی را اجرا کن
    اگه بهش پارامتری ارسال شده باشه موقع اجرا بهت نشون میده...

  3. #3
    فکر کنم منظور دوستمون برنامه های دیگر غیر از برنامه خودمان بود

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326
    نقل قول نوشته شده توسط iman_pc_love مشاهده تاپیک
    فکر کنم منظور دوستمون برنامه های دیگر غیر از برنامه خودمان بود
    منم دقیقا منظورم یک برنامه سوم بود که خودمون مینویسم و جایگزین اون فایلی میکنی که قراره پارامتر بهش ارسال بشه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059
    مرسی
    ایدهء جالبیه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار amin_iman82
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    Visual Studio.net
    پست
    205
    تو VB.net :

    For I As Integer = 0 To My.Application.CommandLineArgs.Count - 1
    If My.Application.CommandLineArgs.Item(I) = "/m" Then
    MsgBox("You have used /m!")
    Else ' If it doesn't equal "/m"
    MsgBox("Incorrect CMD Argument.")
    End If
    Next

    اگه به برنامه در زمان اجرا پارامتر m/ بدید اعلام میکنه

    موفق باشید.

  7. #7
    joker جان آیا به نظر شما میشه این روش برای فایلهایی مثل DLL هم استفاده کرد ؟
    در واقع من یه DLL دارم که میخوام مقدار ورودی یه تابع ائن که از یه برنامه بهش فرستاده میشه را تغییر بدم ؟؟؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ICEMAN
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    Hyper-V
    پست
    476
    نقل قول نوشته شده توسط bigboy_user مشاهده تاپیک
    joker جان آیا به نظر شما میشه این روش برای فایلهایی مثل DLL هم استفاده کرد ؟
    در واقع من یه DLL دارم که میخوام مقدار ورودی یه تابع ائن که از یه برنامه بهش فرستاده میشه را تغییر بدم ؟؟؟؟
    نه نمیشه فایل dll اجرا نمیشه که بخوای یه فایل دیگه بجاش بذاری و Parameter ها رو بخونی تازه با جابجایی فایل هم همیشه نمیتونی جواب بگیری !
    باید تابع مورد نظرت رو Hook کنی و که کی از توی برنامه Call میشه و با چه Parameter های تا بعد بتونی تغییری ایجاد کنی

تاپیک های مشابه

  1. تقاضایی راهنمایی و کمک در کار با Dreamweaver
    نوشته شده توسط احمد کاوه در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مهر 1389, 12:41 عصر
  2. آقا چه چیزایی با javascript قابل حل هست چه چیزایی با .net
    نوشته شده توسط odiseh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 02 فروردین 1387, 04:44 صبح
  3. یک درخواست راهنمایی! {شیی گرایی}
    نوشته شده توسط hamid81 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 24 اردیبهشت 1385, 18:08 عصر
  4. جابجایی دیتابیس‏
    نوشته شده توسط samaneh313 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 05 اردیبهشت 1385, 13:32 عصر
  5. دوستانی که با interbase آشنایی دارند لطفا راهنمایی کنند
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 14:11 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •