نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ادیتور برای محتوای وب

  1. #1

    ادیتور برای محتوای وب

    سلام از چه ادیتوری (تحت وب) برای ویرایش محتوای وب سایت ها استفاده میشه؟؟
    ckeditor CDN رو استفاده میکردم(ورژن5و4)، ولی برای فرمول نویسی یا نوشتن قطعه کد (<CODE></CODE) و... هیچ اِلِمنت آماده ای نداره.
    نسخه BUILD اون روهم با پلاگین های mathtype,code,... دانلود کردم ولی ظاهرا نیاز به nodejs داره که هاست من این مورد رو نداره.
    یک ادیتور مثل ادیتور همین وب سایت که دراون تایپ میکنیم به صورت آماده هست که بشه ازش استفاده کرد؟ چه راهی/ادیتوری برای نوشتن/ویرایش محتوا معرفی میکنید؟




  2. #2

    نقل قول: ادیتور برای محتوای وب

    با سلام میتونید از ادیتور CodeMirror استفاده کنید!

  3. #3

    نقل قول: ادیتور برای محتوای وب

    نقل قول نوشته شده توسط titans مشاهده تاپیک
    با سلام میتونید از ادیتور CodeMirror استفاده کنید!
    این ادیتور پلاگینی برای تایپ ریاضی ندارد!

  4. #4

    نقل قول: ادیتور برای محتوای وب

    باید هدفتون از پلاگین ها مشخص باشه تا بتونید ادیتور مدنظرتون رو پیدا کنید به عنوان مثل باید بگم اگه پلاگین توان میخواین باید از ایدیتور هایی مثل FCKeditor استفاده کنید!

  5. #5

    نقل قول: ادیتور برای محتوای وب

    دوستان از چه ادیتوری استفاده کنم که وقتی دکمه insert image یا درج تصویر رو میزنم گزینه browse یا choose file برای انتخاب و آپلودمستقیم تصویر ظاهر شود ونیازی به دادن مسیر تصویر به صورت لینک نباشد!
    مثل همین فروم که گزینه درج تصویر داره و نیاز به دادن لینک تصویر نیست.
    چون وبسایتم وردپرس نیست و با php نوشته شده و برای استفاده از عکس درمیان مطالبم دائما باید تصاویر رو اول درهاست آپلود کنم سپس لینک تصاویرو درمتن بیارم واین بسیار وقت گیر است.
    لطفا راهنمایی کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: لود نشدن محتوا داخل ادیتور
    نوشته شده توسط asiehmohammadian در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 26 اسفند 1393, 10:56 صبح
  2. حرفه ای: ادیتور به همراه کانکتور ftp
    نوشته شده توسط hlikehamed در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 25 شهریور 1391, 10:06 صبح
  3. توضیح در مورد ادیتورها
    نوشته شده توسط namnik در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 11 خرداد 1389, 11:56 صبح
  4. فاکتوریل یک عدد 20 رقمی را چطور میتوان محاسبه کرد البته در زبان C
    نوشته شده توسط yashar2012 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 11 اسفند 1385, 23:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •