نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ترسیم کادر در #C

  1. #1

    ترسیم کادر در #C

    cadr.png


    سلام دوستان شب بخیر

    دوستان من بخوام این کادری که در تصاویر می بنیند رو ویندوز فرم به همین شکل رسم کنم
    دنبال کنترل خاصی بگردم ؟ یا یه پنل هست که با کدنویسی اوجوری تغییر کرده ؟

    پ ن : سوال مشابهی در مورد گرد کردن گوشه های باتن داشتم که جناب The king سنگ تموم گذاشتن و کلی توضیح دادن
    اما متوجه نشدم و ازشون پرسیدم و ایشون دوباره کلی توضیح دادن اما من این بار که متوجه نشدم اصن نتونستم به رو
    خود بیارم چون توضیحاتشون خیلی به زبون علمی بود . منظورم اینکه اگر کسی لطف کرد و پاسخ رو توضیح داد
    یه مقدار عامیانه تر بگه متوجه بشم . ممنونم ..
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    38
    پست
    224

    نقل قول: ترسیم کادر در #C

    سلام ؛

    شما باید پست قبلی رو اینجا مینوشتین تا دوستان بتونن ببینن چی شده و چه حرفایی گفته شده !

    اگر درست متوجه شده باشم شما فقط به یک GrouBox ساده نیاز دارین !

  3. #3

    نقل قول: ترسیم کادر در #C

    سلام

    فکر می کنم Groupbox تو سون گوشه های رو گرد می کنه اما تو ویندوز 10 ایجوری نیست و گوشه ها رو تیز می کنه، برا همین من تصورم این بود که کنترل دیگری هست
    الان دارم تست می کنم

    لینک موضوع دوم هم براتون تو خصوصی می فرستم ، اون موضوع متفاوت تر از سوال الانم هست

  4. #4

    نقل قول: ترسیم کادر در #C

    groupBox.png

    این الان Groupbox هس که متفاوت تره از کادری که تو عکس های پست اول دیدیم
    من عین همون کادرو میخوام

  5. #5

    نقل قول: ترسیم کادر در #C

    سلام
    در متد OnPaint میتونید هر شکل ظاهری از کنترل مورد نظرتون را تغییر بدید .

    برای تغییر ظاهر ، wpf کار کنید (بسته به نوع کارتون ، مدت زمان یادگیری wpf میتونه خیلی کم یا خیلی زیاد باشه . در حد بدست آوردنِ همچین کنترلی ، مدت زمان زیادی برای یادگیری لازم نداره . البته بسته به تمرین و وقتی که خودتون برای یادگیری میذارید ، داره) .

  6. #6

    نقل قول: ترسیم کادر در #C

    نقل قول نوشته شده توسط SajjadKhati مشاهده تاپیک
    سلام
    در متد OnPaint میتونید هر شکل ظاهری از کنترل مورد نظرتون را تغییر بدید .

    برای تغییر ظاهر ، wpf کار کنید (بسته به نوع کارتون ، مدت زمان یادگیری wpf میتونه خیلی کم یا خیلی زیاد باشه . در حد بدست آوردنِ همچین کنترلی ، مدت زمان زیادی برای یادگیری لازم نداره . البته بسته به تمرین و وقتی که خودتون برای یادگیری میذارید ، داره) .
    ممنون حلش کردم

    اول یک مستطیل ترسیم کردم ، سپس به cornerRadius مستطیل عدد دادم ( این قسمت هم بصورت مستقیم نمی شد )

    و در نهایت رسیدم به جایی که باید خط رو بصورت دو بعدی رسم کنم که اون هم باز بصورت مستقیم نمی شد

    پس یک خط با فاصله کم و رنگ روشن تر پایین ضلع رسم کردم تا اون حالت دوبعدی هم به چشم بیاد

    ___




    System.Drawing.Graphics graphicsObj;

    graphicsObj = this.CreateGraphics();


    Pen myPen2 = new Pen(Color.FromArgb(213, 205, 190), 1);
    Pen myPen3 = new Pen(Color.FromArgb(250, 250, 250), 2);
    Rectangle myRectangle = new Rectangle(20, 21, 420, 54);

    Class1.DrawRoundedRectangle(graphicsObj, myPen2, myRectangle, 3);
    e.Graphics.DrawLine(myPen3, 23, 23, 438, 23);




    900.png


    حالا در ادامه برای اینکه بهتر هم بهتر هم بشه یه خط با رنگ تیره به عنوان سایه زیر ضلع پایین بکشم

  7. #7

    نقل قول: ترسیم کادر در #C

    نقل قول نوشته شده توسط mehran6764 مشاهده تاپیک
    ممنون حلش کردم

    اول یک مستطیل ترسیم کردم ، سپس به cornerRadius مستطیل عدد دادم ( این قسمت هم بصورت مستقیم نمی شد )

    و در نهایت رسیدم به جایی که باید خط رو بصورت دو بعدی رسم کنم که اون هم باز بصورت مستقیم نمی شد

    پس یک خط با فاصله کم و رنگ روشن تر پایین ضلع رسم کردم تا اون حالت دوبعدی هم به چشم بیاد

    ___




    System.Drawing.Graphics graphicsObj;

    graphicsObj = this.CreateGraphics();


    Pen myPen2 = new Pen(Color.FromArgb(213, 205, 190), 1);
    Pen myPen3 = new Pen(Color.FromArgb(250, 250, 250), 2);
    Rectangle myRectangle = new Rectangle(20, 21, 420, 54);

    Class1.DrawRoundedRectangle(graphicsObj, myPen2, myRectangle, 3);
    e.Graphics.DrawLine(myPen3, 23, 23, 438, 23);




    900.png


    حالا در ادامه برای اینکه بهتر هم بهتر هم بشه یه خط با رنگ تیره به عنوان سایه زیر ضلع پایین بکشم
    سلامی مجدد
    از متد this.CreateGraphics برای استفاده از شیِ Graphics استفاده نکنید . چون شی جدید از Graphics ایجاد میکنه .
    از پارامترِ وروی در همون متد OnPaint (که از نوع PaintEventArgs هست) ، برای استفاده از شی Graphics استفاده کنید (همون پروپرتیِ e.Graphics) .

  8. #8

    نقل قول: ترسیم کادر در #C

    نقل قول نوشته شده توسط SajjadKhati مشاهده تاپیک
    سلامی مجدد
    از متد this.CreateGraphics برای استفاده از شیِ Graphics استفاده نکنید . چون شی جدید از Graphics ایجاد میکنه .
    از پارامترِ وروی در همون متد OnPaint (که از نوع PaintEventArgs هست) ، برای استفاده از شی Graphics استفاده کنید (همون پروپرتیِ e.Graphics) .
    متاسفانه همچنان سایت دکمه تشکر رو نداره

    خواستم به بهانه تشکر سوالی هم ازتون بپرسم .

    چند بار پیشنهاد دادین WPF یاد بگیرم ، اگر ممکنه چند تا منبع خوب برای شروع معرفی کنید .


    پ ن : این روش ترسیم مستطیل هم وقتی تعداد کادرها زیاد باشه خیلی آزار دهنده میشه

  9. #9

    نقل قول: ترسیم کادر در #C

    نقل قول نوشته شده توسط mehran6764 مشاهده تاپیک
    متاسفانه همچنان سایت دکمه تشکر رو نداره

    خواستم به بهانه تشکر سوالی هم ازتون بپرسم .

    چند بار پیشنهاد دادین WPF یاد بگیرم ، اگر ممکنه چند تا منبع خوب برای شروع معرفی کنید .


    پ ن : این روش ترسیم مستطیل هم وقتی تعداد کادرها زیاد باشه خیلی آزار دهنده میشه
    سلامی مجدد
    خواهش میکنم .

    من هم اول مثل شما که winform کار میکردم ، نیاز به یه سری کنترل ها و شخصی سازی هایی در کنترل ها داشتم .
    در یک نمونه اش ، به یه کنترلی که پشت زمینه اش شفاف باشه ، نیاز داشتم . گفتم این رو در winform طراحی کنم و چند ماه روش زمان گذاشتم و با کمک استادم (The King) ، اون کنترل را طراحی کردم اما همونطور که استادم از اول بهم گوشزد کرده بود ، اما کارایی اش مناسب نبود که این قضیه به خودِ winform و اینکه winform از اساس با کنترل های شفاف ، مشکلات سازگاری داره ، برمیگرده .

    بعد گفتم با کاهشِ کاراییِ این کنترل ، یه جوری کنار میام . رفتم سراغ کنترل های دیگه ، گاها دیدم برای کوچیک ترین تغییری در یه کنترل ، دنیایی باید مکافات و اینها بکشم . چه برسه به چندین کنترل و مخصوصا کنترل های پیچیده تر مثل combobox و tree و اینها .
    این بود که گفتم چند ماهی که وقت صرف اینها کردم ، روی یادگیری wpf وقت میذاشتم ، بهتر بود .

    در کل نظرم اینه که اگه میخواین ظاهر کنترل را تغییر بدین ، ارزش داره که زمان صرف یادگیری wpf کنید . چون برای شخصی سازیِ ظاهر کنترل ها در winform ، علاوه بر مشکلات بالا ، ممکنه کمپوننت های شرکت های دیگه هم به سختی گیرتون بیاد یا داستان های کرک شون پیش بیاد و تازه اونها هم محدودیت در شخصی سازی کنترل ها دارن.

    ==========================

    اما برای یادگیری wpf ، بستگی به خودتون داره که در چه حد بهش احتیاج دارین و آیا میخواین از تمام امکاناتش استفاده کنین یا نه؟
    شما یه وقت میاد میگین که میخوام wpf را در این حد یاد بگیرم که همچین کنترلی که در پست اول نشون دادین را توی wpf بسازم اما چیزهای دیگه و قابلیت های بیشترِ دیگه اش را نیاز ندارم . یعنی از بقیه ی قابلیت هاش ، نمیخوام استفاده کنم . اگه این طور باشه ، خوب قطعا خیلی خیلی مدت زمان یادگیری ، کمتر میشه .

    منابع ، که در سایت مایکروسافت هست :

    https://docs.microsoft.com/en-us/dot...erve-view=true

    سایت c-sharpcorner.com هم در مقالاتی ، خیلی کمک میکنه . سایت های دیگه هم هستن .

    اما برای wpf ، علاوه بر XML ، مباحث زیر را در حدِ حداقلی هم که شده باید یاد بگیرید:

    XAML in WPF

    سیستم پروپرتی WPF

    Data binding

    اینی که میخواین ظاهرِ یک کنترل را تغییر بدین ، باید مبحث Control Template در WPF را یاد بگیرید .

    سیستم رویداد هم در WPF اندکی فرق داره که بهتره یاد بگیرین . همچنین مبحث Resource ها را .
    البته مباحث در WPF ، زیادن . ولی اینها ، مباحث اولیه برای یادگیری WPF هست .
    منابع فارسی هم اگه خواستین هم که میتونین پیدا کنین .

    همچنین این تاپیک ، پرسش های من و پاسخ های استادم (The King) درباره ی WPF هست که از حالتِ مبتدی (تا به حال) مطرح شد و احتمالا به دردتون میخوره (از همینجا ، مجددا از استادم تشکر میکنم) .
    آخرین ویرایش به وسیله SajjadKhati : جمعه 29 مرداد 1400 در 22:59 عصر

تاپیک های مشابه

  1. روش های تولید بج سینه یا همان نشان سینه تبلیغاتی (badge)
    نوشته شده توسط neshanehsaz در بخش بک لینک (Back Links)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 29 دی 1398, 11:27 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 05 دی 1392, 01:59 صبح
  3. رسم توابع سینوسی و کسینوس و ... در vb6
    نوشته شده توسط ahmadii در بخش برنامه نویسی مرتبط با بازی و گرافیک در VB6
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 04 دی 1390, 15:28 عصر
  4. سوال: استفاده از یک روتر بی سیم بجای کارت شبکه بی سیم
    نوشته شده توسط mhapackage در بخش تالار های مرتبط با شبکه و امنیت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 04 مهر 1390, 15:21 عصر
  5. مبتدی: ماکسیمم ، ماکسیمم دو فیلد از دو تیبل متفاوت
    نوشته شده توسط Sal_64 در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1388, 10:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •