نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: حذف ارقام

  1. #1

    حذف ارقام

    سلام دوستان گرامی چگونه برای حذف 2 یا 3 رقم یک عدد از سمت راست آن اقدام کرد با تشکر

  2. #2

    نقل قول: حذف ارقام




    using System;
    class GFG
    {
    // Function to delete nth digit
    // from starting
    static int deleteFromStart(int num, int n)
    {

    // Get the number of digits
    int d = (int)Math.Log10(num) + 1;

    // Declare a variable
    // to form the reverse resultant number
    int rev_new_num = 0;

    // Loop with the number
    for (int i = 0; num != 0; i++) {

    int digit = num % 10;
    num = num / 10;

    if (i == (d - n)) {
    continue;
    }
    else {

    rev_new_num = (rev_new_num * 10) + digit;
    }
    }

    // Declare a variable
    // to form the resultant number
    int new_num = 0;

    // Loop with the number
    for (int i = 0; rev_new_num != 0; i++) {

    new_num = (new_num * 10)
    + (rev_new_num % 10);
    rev_new_num = rev_new_num / 10;
    }

    // Return the resultant number
    return new_num;
    }

    // Function to delete nth digit
    // from ending
    static int deleteFromEnd(int num, int n)
    {

    // Declare a variable
    // to form the reverse resultant number
    int rev_new_num = 0;

    // Loop with the number
    for (int i = 1; num != 0; i++) {

    int digit = num % 10;
    num = num / 10;

    if (i == n) {
    continue;
    }
    else {

    rev_new_num = (rev_new_num * 10) + digit;
    }
    }

    // Declare a variable
    // to form the resultant number
    int new_num = 0;

    // Loop with the number
    for (int i = 0; rev_new_num != 0; i++) {

    new_num = (new_num * 10)
    + (rev_new_num % 10);
    rev_new_num = rev_new_num / 10;
    }

    // Return the resultant number
    return new_num;
    }

    // Driver code
    public static void Main()
    {

    // Get the number
    int num = 1234;
    Console.WriteLine("Number: " + num );

    // Get the digit number to be deleted
    int n = 3;
    Console.WriteLine("Digit to be deleted: " + n );

    // Remove the nth digit from starting
    Console.WriteLine("Number after " + n
    + " digit deleted from starting: "
    + deleteFromStart(num, n));

    // Remove the nth digit from ending
    Console.WriteLine( "Number after " + n
    + " digit deleted from ending: "
    + deleteFromEnd(num, n));


    }

    }

    // This code is contributed by ihritik





  3. #3

    نقل قول: حذف ارقام

    منبع : https://www.geeksforgeeks.org/progra...it-of-a-number


    کد یک کلاس هست که دو تابع هم داره ، هم از سمت راست می تونید به تعداد دلخواه عدد رو حذف کنید
    هم از سمت چپ

  4. #4

    نقل قول: حذف ارقام

    نقل قول نوشته شده توسط mehran6764 مشاهده تاپیک
    منبع : https://www.geeksforgeeks.org/progra...it-of-a-number


    کد یک کلاس هست که دو تابع هم داره ، هم از سمت راست می تونید به تعداد دلخواه عدد رو حذف کنید
    هم از سمت چپ

    با تشکر از بذل توجه و جواب حضرتعالی میشه و امکانش هست نحوه استفاده اش را یا همان دستور کاربردی را لطف کنید چون بنده کاملا مبتدی هستم با تشکر و سپاس

  5. #5

    نقل قول: حذف ارقام

    تمرین درسی هست ؟!
    یا برای یادگیری میخوایین ؟

  6. #6

    نقل قول: حذف ارقام

    خیلی راحت میتونید با تقسیم های متوالی بر 10 این کار رو انجام بدید.(حذف از سمت راست)

    به عکس و کد دقت کنید.







  7. #7

    نقل قول: حذف ارقام

    برای حذف تعداد ارقام از ریال به تومان می خوام چون امکان داره برای تبدیل به تومان نیاز باشه که سه یا چهارم رقم اول حذف بشه و بلعکس برای همین نمی دونم چگونه از این کلاس استفاده کنم یعنی باید بصورت یک کلاس بنویسم و هر جا نیاز دارم فراخوانی کنم یا نه باید در همان فرم تمام این موارد انجام بشه حالا اگر باید بصورت کلاس فراخوانی بشه چگونه باید صداش بزنم با تشکر مجدد

  8. #8

    نقل قول: حذف ارقام

    سه یا چهار رقم برای تبدیل ریال به تومان؟
    شما یکبار بر ۱۰ تقسیم کنید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •