نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: مشکل تاریخ در نت فرم ورک 4 به بالا

  1. #1

    Talking مشکل تاریخ در نت فرم ورک 4 به بالا

    سلام دوستان وقت بخیر.مشکلی که من دارم تبدیل تاریخ شمسی و میلادی به همدیگه هستش اونم در دانت فرم ورک 4 به بالا توی سری های پایین تر از کدهای عزیزان استفاده شده میخواستم بدونم آیا برای نسخه های 4 به بالاتر فانکشنی وجود داره؟ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: مشکل تاریخ در نت فرم ورک 4 به بالا

    می تونید از متدهای کلاس PersianCalendar استفاده کنید


    https://docs.microsoft.com/en-us/dotnet/api/system.globalization.persiancalendar?view=net-5.0


    https://www.codenevisan.com/128-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE-%D8%AC%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D9%88-%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%B4%D9%85%D8%B3%DB%8C/

  3. #3

    نقل قول: مشکل تاریخ در نت فرم ورک 4 به بالا

    سلام دوستان وقت بخیر.متاسفانه جواب نداد امکانش هست راهنمایی بفرمایید

  4. #4

    نقل قول: مشکل تاریخ در نت فرم ورک 4 به بالا


  5. #5

    نقل قول: مشکل تاریخ در نت فرم ورک 4 به بالا

    سلام دوست عزیزممنونم از محبتتون.میتونم بپرسم چجوری باید استفاده بشه؟من هنوز با vb.2010 کار میکنم.ممنون میشم راهنمایی کنید

  6. #6

    نقل قول: مشکل تاریخ در نت فرم ورک 4 به بالا

    کدی که شما نوشتی و کار نکرده چیه؟

  7. #7

    نقل قول: مشکل تاریخ در نت فرم ورک 4 به بالا

    دوست عزیز مشکل من اینجاست نتونستم از این کلاسها در دات نت فرم ورک 4 به بالا استفاده کنم




    Class Sample
    Public Shared Sub Main()
    Dim jc As New PersianCalendar()
    Dim thisDate As DateTime = DateTime.Now


    '--------------------------------------------------------------------------------
    ' Properties
    '--------------------------------------------------------------------------------
    Console.WriteLine(vbLf & "........... Selected Properties ....................." & vbLf)
    Console.Write("Eras:")
    For Each era As Integer In jc.Eras
    Console.WriteLine(" era = {0}", era)
    Next
    '--------------------------------------------------------------------------------
    Console.WriteLine(vbLf & "TwoDigitYearMax = {0}", jc.TwoDigitYearMax)
    '--------------------------------------------------------------------------------
    ' Methods
    '--------------------------------------------------------------------------------
    Console.WriteLine(vbLf & "............ Selected Methods ......................." & vbLf)


    '--------------------------------------------------------------------------------
    Console.WriteLine("GetDayOfYear: day = {0}", jc.GetDayOfYear(thisDate))
    '--------------------------------------------------------------------------------
    Console.WriteLine("GetDaysInMonth: days = {0}", jc.GetDaysInMonth(thisDate.Year, thisDate.Month, PersianCalendar.PersianEra))
    '--------------------------------------------------------------------------------
    Console.WriteLine("GetDaysInYear: days = {0}", jc.GetDaysInYear(thisDate.Year, PersianCalendar.PersianEra))
    '--------------------------------------------------------------------------------
    Console.WriteLine("GetLeapMonth: leap month (if any) = {0}", jc.GetLeapMonth(thisDate.Year, PersianCalendar.PersianEra))
    '-------------------------------------------------------------
    Console.WriteLine("GetMonthsInYear: months in a year = {0}", jc.GetMonthsInYear(thisDate.Year, PersianCalendar.PersianEra))
    '--------------------------------------------------------------------------------
    Console.WriteLine("IsLeapDay: This is a leap day = {0}", jc.IsLeapDay(thisDate.Year, thisDate.Month, thisDate.Day, PersianCalendar.PersianEra))
    '--------------------------------------------------------------------------------
    Console.WriteLine("IsLeapMonth: This is a leap month = {0}", jc.IsLeapMonth(thisDate.Year, thisDate.Month, PersianCalendar.PersianEra))
    '--------------------------------------------------------------------------------
    Console.WriteLine("IsLeapYear: 1370 is a leap year = {0}", jc.IsLeapYear(1370, PersianCalendar.PersianEra))
    '--------------------------------------------------------------------------------


    ' Get the 4-digit year for a year whose last two digits are 99. The 4-digit year
    ' depends on the current value of the TwoDigitYearMax property.


    Console.WriteLine("ToFourDigitYear:")
    Console.WriteLine(" If TwoDigitYearMax = {0}, ToFourDigitYear(99) = {1}", jc.TwoDigitYearMax, jc.ToFourDigitYear(99))
    jc.TwoDigitYearMax = thisDate.Year
    Console.WriteLine(" If TwoDigitYearMax = {0}, ToFourDigitYear(99) = {1}", jc.TwoDigitYearMax, jc.ToFourDigitYear(99))
    End Sub
    End Class





    من میخوام که قابلیت این رو داشته باشم که تاریخ میلادی رو از تاریخ شمسی که بهش میدم استخراج کنه و بلعکس بتونه تاریخ شمسی بدم و میلادی رو برام محاسبه کنه و بتونم تفاضل تاریخ رو بدست بیارم و همچنین روزها رو کم و یا زیاد کنم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار a_mohammadi_m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    230

    نقل قول: مشکل تاریخ در نت فرم ورک 4 به بالا

    با سلام
    این برای تبدیل میلادی به شمسی

    Public Function MiladiToShamsi(ByVal MDate As Date) As String
    MiladiToShamsi = ""

    Dim pc As New Globalization.PersianCalendar
    Dim Sal As Integer = pc.GetYear(MDate)
    Dim Mah As Integer = pc.GetMonth(MDate)
    Dim Roz As Integer = pc.GetDayOfMonth(MDate)
    MiladiToShamsi = Format(Sal, "0000") & "/" & Format(Mah, "00") & "/" & Format(Roz, "00")
    Return MiladiToShamsi
    End Function

    'طریقه استفاده از تابع
    ' Msgbox(MiToShamsi(Now()))
    ' Return Sample : 13980301

    برعکسش کن برای شمسی به میلادی

  9. #9

    نقل قول: مشکل تاریخ در نت فرم ورک 4 به بالا

    سلام دوست عزیز.من از ویندوز 10 استفاده میکنم و تنظیمات ویندوز و موقعیت ثبت شده اون ایران و فارسی هستش.متاسفانه این کد شما در نت فروم ورک 4 به بالا جوابگو نیست.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. موفق باشید
    Untitled.jpg

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,607

    نقل قول: مشکل تاریخ در نت فرم ورک 4 به بالا

    سلام. منم 2010 استفاده می کنم ولی صحیح برمی گردونه. ی سوال پیش میاد اینجا دقیقا کدوم نسخه از دات نت فریم ورک رو استفاه می کنید؟!

    df.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : سه شنبه 28 دی 1400 در 14:44 عصر

  11. #11

    نقل قول: مشکل تاریخ در نت فرم ورک 4 به بالا

    سلام دوست گرامی من از نسخه 4 خود ویژوال استفاده میکنم
    Untitled.jpg

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,607

    نقل قول: مشکل تاریخ در نت فرم ورک 4 به بالا

    سلام. منم برای اینکه بدونم نسخه 4 رو انتخاب کردم و همون تصویری که فرستادم نتیجه اش بود

  13. #13

    نقل قول: مشکل تاریخ در نت فرم ورک 4 به بالا

    سلام دوست عزیز نسخه ویندوزی که دارید استفاده میکنید چند هستش؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,607

    نقل قول: مشکل تاریخ در نت فرم ورک 4 به بالا

    نقل قول نوشته شده توسط hamidrezax1 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز نسخه ویندوزی که دارید استفاده میکنید چند هستش؟
    سلام. ویندوز 10 آپدیت 2019 هستش

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •