نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: آمدن اطلاعات قبلی تکست باکس هنگام تایپ کردن

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    آمدن اطلاعات قبلی تکست باکس هنگام تایپ کردن

    سلام دوستان
    من میخوام تکست باکسم مثل تحت وب باشه هر چیزی که توش تایپ میکنم برای استفاده های بعدی ذخیره بشه و با زدن یه حرف یا یه کلمه معادل اون پیشنهاد بشه به کاربر
    کسی میتونه کمکی بکنه؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: آمدن اطلاعات قبلی تکست باکس هنگام تایپ کردن

    خیلی کارم گیره ممنون میشم کمکی بکنین

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    Red face نقل قول: آمدن اطلاعات قبلی تکست باکس هنگام تایپ کردن

    سلام دوست عزیز برای این مورد میتونید از این کد ها کمک بگیرید، من با این روش انجام دادم. اساس کارشم به این صورت هست که اطلاعات قبلی رو میریزیم داخل یه دیتا تیبل و کاربر هربار کلمه ای که تایپ میکنه مشابهش رو پیشنهاد میکنه.


    این کدها رو در قسمت سازنده فرم بنویسید:

    txtMozo.AutoCompleteMode = AutoCompleteMode.Suggest;
    txtMozo.AutoCompleteSource = AutoCompleteSource.CustomSource;
    AutoCompleteStringCollection DataCollection = new AutoCompleteStringCollection();
    getDataMozo(DataCollection);
    txtMozo.AutoCompleteCustomSource = DataCollection;



    این تابع رو هم به فرمتون اضافه کنید:




    private void getDataMozo(AutoCompleteStringCollection dataCollection)
    {
    DataTable dt = _NamehSaderehDA.SelectAllMozo();
    foreach (DataRow row in dt.Rows)
    {
    dataCollection.Add(row[0].ToString());
    }
    }


    _NamehSaderehDA.SelectAllMozo = تابعی که اطلاعات رو از دیتابیس میخونه و داخل دیتا تیبل نگه میداره.

    میتونید به لینک های زیر هم یه نگاهی بکنید.

    https://www.c-sharpcorner.com/Upload...-windows-form/
    https://www.c-sharpcorner.com/articl...ox-in-C-Sharp/

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: آمدن اطلاعات قبلی تکست باکس هنگام تایپ کردن

    ممنونم از توضیحات شما اما جواب نداد

  5. #5

    نقل قول: آمدن اطلاعات قبلی تکست باکس هنگام تایپ کردن

    راهش اینه مقادیر تکست باکس جایی ذخیره بشه و بعد موقع اجرای فرم اون مقادیر اختصاص داده بشه به CustomSource تکست باکس در حالت
    Auto Complete







  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: آمدن اطلاعات قبلی تکست باکس هنگام تایپ کردن

    نقل قول نوشته شده توسط sm_1366 مشاهده تاپیک
    ممنونم از توضیحات شما اما جواب نداد
    جواب نداد؟؟ !! خطاشو بفرمایید. توابع خودتون رو با توابع من باید جایگزین کنید. عین این کد براتون کار نخواهد کرد. اطلاعات قبلیتون رو داخل دیتاتیبل بریزید و بقیه کارا....

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: آمدن اطلاعات قبلی تکست باکس هنگام تایپ کردن

    من که کدهای شما رو عینا کپی نکردم جناب
    در قسمت سازنده ی فرم منظورتون دقیقا کجا بود؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 13 دی 1394, 17:31 عصر
  2. تو input فقط فارسی تایپ کنید یا فقط عدد تایپ کنید.
    نوشته شده توسط olampiad در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 06:33 صبح
  3. تو input فقط فارسی تایپ کنید یا فقط عدد تایپ کنید.
    نوشته شده توسط olampiad در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 25 اردیبهشت 1394, 05:16 صبح
  4. مشکل در تایپ صفر در تکست باکس ماشین حساب با کیبرد
    نوشته شده توسط mehrdad_dgmax در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 01 خرداد 1391, 13:54 عصر
  5. تبدیل نوع دیتا تایپ (تبدیل دیتا تایپ های سیستمی وی بی به دیتا تایپ های بانک اطلاعاتی)
    نوشته شده توسط arman_Delta2002 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 28 مرداد 1390, 21:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •