نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارجاع غیرقانونی به وب سایت خارجی و فروشگاهی دیگر

  1. #1

    ارجاع غیرقانونی به وب سایت خارجی و فروشگاهی دیگر

    سلام
    با اخطار Search Console متوجه شدم که از لینک های:
    http://mywebsite.com/hiccer.aspx
    و
    http://mywebsitecom/enitt.aspx
    به سایتی خارجی و فروشگاهی ارجاع داده میشه.
    مثلا به این سایت میره:
    https://www.dafyteryrty.top/products...headset&cid=39
    و یا شببه به iframe در سایت خودم باز میشه ولی هیچ iframe در کار نیست!!

    اومدم و trace وب کانفینگ فعال کردم و لاگ گرفتم و موارد عجیب و غریبی دیدم که توی فایل txt گذاشتم (اینجا دانلود کنید)آیا باگ در ckfinder وجود داره یا مشکل جای دیگس؟
    با سرور هم صحبت کردم، طبق معمول به گردن نگرفتن و گفتن از اسکریپ سایته!

  2. #2

    نقل قول: ارجاع غیرقانونی به وب سایت خارجی و فروشگاهی دیگر

    خب بازم مثل همیشه خودم تونستم خداروشکر حلش کنم و راحشو میذارم که انشالله مشکل احتمالی بقیه هم حل بشه:
    کد زیر در web.config بذارید:

        <rewrite>      <rules>
    <rule name="Redirect to friendly" stopProcessing="true">
    <match url="^(.*)\.aspx$" />
    <action type="Redirect" url="{R:1}" />
    </rule>
    </rules>
    </rewrite>


    اگه با خطای HTTP Error 500.19 - Internal Server Error مواجه شدید (البته در اوکال منظورمه) module های rewrite روی iis شما نصب نیست، از لینک زیر دانلود و نصب کنید، اگر روی سرور مشکل و خطا دارید با هاستینگ خودتون تماس بگیرید و درخواست بدید برای تون نصب کنند.

    https://www.iis.net/downloads/microsoft/url-rewrite

    نکته: حتما باید تمامی صفحاتتون mapping شده باشه از قبل وگرنه هیچ صفحه ای براتون بالا نمیاد.

    آرزوی موفقیت

تاپیک های مشابه

  1. مقاله: طراحی سایت توسعه پذیر با شیرپوینت، ماموریت غیر ممکن
    نوشته شده توسط saeednri در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 26 مرداد 1395, 11:36 صبح
  2. حرفه ای: غیر فعال کردن سایت با غیر فعال بودن جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط mojtabakhazaeli در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 06 آذر 1394, 21:15 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مرداد 1391, 02:10 صبح
  4. پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 06 فروردین 1390, 23:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •