نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: خروج بعد از وارد کردن سه بار رمز اشتباه

  1. #1

    خروج بعد از وارد کردن سه بار رمز اشتباه

    با سلام
    دوستان عزیز چرا این کد بعد از سه بار وارد کردن رمز اشتباه جواب نمی دهد

    If counter > 3 Then


    MsgBox "شما بیشتر از ۳ تلاش ناموفق داشته اید بنابراین از برنامه خارج می شوید "


    DoCmd.CloseDatabase


    End If

  2. #2
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: خروج بعد از وارد کردن سه بار رمز اشتباه

    سلام
    لطفا کدهاتون رو به صورت کامل بارگذاری کنید.

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  3. #3

    نقل قول: خروج بعد از وارد کردن سه بار رمز اشتباه

    سلام ، ممنون از پاسخگویی شما ، برای فایل زیر می خواهم اجرا شود
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: خروج بعد از وارد کردن سه بار رمز اشتباه

    سلام
    کدهاتون رو به این شکل اصلاح کنید

    Option Compare Database
    Public a As Integer
    Private Sub Command2_Click()
    'Dim a As Integer
    Dim p As String

    p = Me!pa


    If p = "test" Then

    DoCmd.OpenForm "f1", acNormal
    DoCmd.Close acForm, "pass"
    Else

    MsgBox " ÑãÒ æÑæÏ ÕÍíÍ äãí ÈÇÔÏ "
    a = a + 1

    End If

    If a = 3 Then
    MsgBox "entered pass is not valid for three times!"
    DoCmd.Quit
    End If
    End Sub


    همونطور که می بینید متغیر a به صورت public و خارج از عملیات باتن تعریف شده تا در هر اجرا ریست نشه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  5. #5

    نقل قول: خروج بعد از وارد کردن سه بار رمز اشتباه

    نقل قول نوشته شده توسط majid44 مشاهده تاپیک
    با سلام
    دوستان عزیز چرا این کد بعد از سه بار وارد کردن رمز اشتباه جواب نمی دهد

    If counter > 3 Then


    MsgBox "شما بیشتر از ۳ تلاش ناموفق داشته اید بنابراین از برنامه خارج می شوید "


    DoCmd.CloseDatabase


    End If
    هنوز برنامه شما را ندیدم اما چرا بجای
    DoCmd.CloseDatabase
    از کد
    DoCmd.Quit
    استفاده نمی کنید؟




  6. #6

    نقل قول: خروج بعد از وارد کردن سه بار رمز اشتباه

    نقل قول نوشته شده توسط amirzazadeh مشاهده تاپیک
    سلام
    کدهاتون رو به این شکل اصلاح کنید

    Option Compare Database
    Public a As Integer
    Private Sub Command2_Click()
    'Dim a As Integer
    Dim p As String

    p = Me!pa


    If p = "test" Then

    DoCmd.OpenForm "f1", acNormal
    DoCmd.Close acForm, "pass"
    Else

    MsgBox " ÑãÒ æÑæÏ ÕÍíÍ äãí ÈÇÔÏ "
    a = a + 1

    End If

    If a = 3 Then
    MsgBox "entered pass is not valid for three times!"
    DoCmd.Quit
    End If
    End Sub


    همونطور که می بینید متغیر a به صورت public و خارج از عملیات باتن تعریف شده تا در هر اجرا ریست نشه.
    بله همینه احسنت به استاد رضازاده

  7. #7

    نقل قول: خروج بعد از وارد کردن سه بار رمز اشتباه

    با سلام وعرض ادب ، ممنون وسپاسگزارم که محبت و راهنمایی فرمودید مطالب بسیار ارزشمندی ارائه نمودید با آرزوی سلامتی وتندرستی برای همه شما عزیزان بزرگوار

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •