نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چرا تابع intval صفر بر می گرداند؟

  1. #1

    چرا تابع intval صفر بر می گرداند؟


    من می خواهم مقدار تابع تاریخ شمسی رو از طریق explode به متغیرهایی مثل year$ و day$ و min$ و... تبدیل کنم و از طریق تابع intval یا Int این توابع جدید رو به int تبدیل کنم تا بتونم روی اونها عملیات ریاضی انجام بدم.
    اما هر کاری میکنم تابع intval و همین طور (int) به من صفر بر می گردونن و نه مقدار int.
    البته من دارم روی زمپ(لوکال) کار می کنم.

    خیلی روش کار کردم به نتیجه ای نرسیدم لطفا کمکم کنید

    $array = explode(' ', $jdate); list($year, $month, $day) = explode('-', $array[0]); list($hour, $min, $sec) = explode(':', $array[1]); $now = jdate('Y-m-d H:i:s'); $array2 = explode(' ', $now); list($yearNow, $monthNow, $dayNow) = explode('-', $array2[0]); list($hourNow, $minNow, $secNow) = explode(':', $array2[1]);
    $minInt = intval($minNow); // gives: 0

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: چرا تابع intval صفر بر می گرداند؟

    قبل از اینکه متغیر رو به تابع intval بدی دامپ کن ببین چیه توش
    احتمالا کاراکتر غیر عددی در ابتداش

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با intval
    نوشته شده توسط mamad_za در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 29 دی 1394, 07:31 صبح
  2. سوال: معادل intval و md5 در جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط student89 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 30 دی 1390, 01:06 صبح
  3. سوال: معادل intval و md5 در جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط student89 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 دی 1390, 10:47 صبح
  4. سوال: sql injection و تابع intval
    نوشته شده توسط Mohammadrezag در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 29 شهریور 1388, 19:47 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •