نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: عکس برداری از صفحه دسکتاپ با سی شارپ

  1. #1

    عکس برداری از صفحه دسکتاپ با سی شارپ

    با سلام
    وقت بخیر
    دوستان چطوری میتوان در لحظه از صفحه دسکتاپ عکس برداری کرد دوستان من با استفاده از کلاس Graphics تونستم این کارو بکنم منتها من نمیخام داخل حلقه while بزارم میخام از یک کلاسی استفاده کتم که خودش event داشته باشه و نخوام از while استفاده کنم ، تو اینترنت گشتم چیزی پیدا نکردم یه جایی نوشته بود از GDI استفاده کنید که از کارت گرافیک بتونید تصویر رو بگیرید دوستان چطوری میتوان این کارو انجام داد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید و یا اگه راه حل بهینه تری در نظر دارید ممنون میشم معرفی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: عکس برداری از صفحه دسکتاپ با سی شارپ

    ُلام دوست عزیز من برای یک پروژه ای نیاز به این قابلیت داشتم و داخل کلاس مورد نظر خودم این متد رو اضافه کردم و همه جای برنامه ازش استفاده کردم و جواب گرفتم امید وارم جواب سوال شما با این متد داده بشه.


    public static Bitmap PrintScreen()
    {
    Bitmap printscreen = new Bitmap(Screen.PrimaryScreen.Bounds.Width, Screen.PrimaryScreen.Bounds.Height);
    Graphics graphics = Graphics.FromImage(printscreen);
    graphics.CopyFromScreen(0, 0, 0, 0, printscreen.Size - (new Size()));
    return printscreen;
    }


    با تشکر
    ابراهیم

  3. #3

    نقل قول: عکس برداری از صفحه دسکتاپ با سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط ebrahim.rayatparvar مشاهده تاپیک
    ُلام دوست عزیز من برای یک پروژه ای نیاز به این قابلیت داشتم و داخل کلاس مورد نظر خودم این متد رو اضافه کردم و همه جای برنامه ازش استفاده کردم و جواب گرفتم امید وارم جواب سوال شما با این متد داده بشه.


    public static Bitmap PrintScreen()
    {
    Bitmap printscreen = new Bitmap(Screen.PrimaryScreen.Bounds.Width, Screen.PrimaryScreen.Bounds.Height);
    Graphics graphics = Graphics.FromImage(printscreen);
    graphics.CopyFromScreen(0, 0, 0, 0, printscreen.Size - (new Size()));
    return printscreen;
    }


    با تشکر
    ابراهیم

    ممنون از پاسختون دوست عزیز من هدفم فقط یک کپچر نیست و درواقع میخام در لحظه صفحه برام استریم ارسال بشه و کد شما نیاز به خلقه While داره و اینکه ضعف دیگه ای که این کد داره اینه که افکت های داخل ویندوز رو به هیچ عنوان کپچر نمیکنه منظورم اینه که به عنوان مثال شما وقتی که شاره گر موس رو در ویندوز 7 برروی دکمه start میبرید خب حالت دکمه تغییر میکنه این تغییر خالت توسط کد بالا کپچر نمیشه و درواقع دکمه بدون افکت استارت ویندوز رو نشون میده من میخام از یه کد دیگه استفاده کنم و اینکه نمیخام از حلقه while استفاده کنم میخام ایونت به کار بگیرم


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: عکس برداری از صفحه دسکتاپ با سی شارپ

    سلام
    این لینک رو مطالعه کنید
    https://www.c-sharpcorner.com/articl...g-gdi-and-gdi/

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: اموزش ساخت قالب فارسی و ریسپانسیو وردپرسی رو کسی داره ؟
    نوشته شده توسط mohammadreza65 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 26 آبان 1400, 10:55 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 30 بهمن 1392, 09:31 صبح
  3. سورس فارسی نویس، نوشتن فارسی در برنامه هایی که زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنند
    نوشته شده توسط سید حمید حق پرست در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 02 بهمن 1392, 10:00 صبح
  4. سوالی در مورد متنهای فارسی و ادیت فارسی در گوشیهای که فارسی پشتیبانی نمیکنند
    نوشته شده توسط Mehran_Asghari در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 21 بهمن 1385, 17:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •