نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: بکاپ کیری sql

  1. #1

    Smile بکاپ کیری sql

    سلام دوستان وقت بخیر من یک دیتابیس دارم که توش عکس و فیلم ذخیره شده و برای همین حجمش بالاست.حالا وقتی میخوام این دیتابیس بکاپ بگیریم command timeout چونه int هستش و حدود 9 دقیقه رو میتونه پشتیبانی کنه.راهی هست که بشه کانکشنم رو بیشتر از 9 دقیقه باز نگه دارم؟

  2. #2

    نقل قول: بکاپ کیری sql

    بهتر نیست به جای اینکه عکس و فیلم رو داخل دیتابیس ذخیره کنید ، اون فایل ها ر داخل پوشه ای ذخیره کنید و آدرس فایل رو در دیتابیس ذخیره کنید؟!

  3. #3

    Smile نقل قول: بکاپ کیری sql

    نقل قول نوشته شده توسط mehran6764 مشاهده تاپیک
    بهتر نیست به جای اینکه عکس و فیلم رو داخل دیتابیس ذخیره کنید ، اون فایل ها ر داخل پوشه ای ذخیره کنید و آدرس فایل رو در دیتابیس ذخیره کنید؟!
    سلام دوست عزیز من به شخصه این موضوع رو میدونم.اما الان دنبال راهکار هستم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: بکاپ کیری sql

    میتونین بک آپ گرفتن رو به خود sql server واگذار کنین (با استفاده از maintenance plan)

  5. #5

    نقل قول: بکاپ کیری sql

    نقل قول نوشته شده توسط hamidrezax1 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز من به شخصه این موضوع رو میدونم.اما الان دنبال راهکار هستم
    خوب من سوال پرسیدم و دوس داشتم بفرمایید که دلیل اینکه میخوایین فایل تو دیتابیس ذخیره بشه چی هست ؟
    چه مزیتی داره تا یاد بگیرم . ممنون

  6. #6

    نقل قول: بکاپ کیری sql

    دوست عزیز بعضی وقتها دیتابیس و برنامه مال شما نیست و شما باید برای اون راه حل خوبی ارائه بدین.برای همین عرض کردم.الان دقیقا مشکل اینجاست که این اشتباه انجام شده و شما باید راهکاری پیدا کنید

  7. #7

    نقل قول: بکاپ کیری sql

    دوست عزیز ممنون از راهنمایتون اما راهی هست که بشه با دستورات کانکشنی بکاپ گرفت و کار رو به sql واگذار نکرد.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار a_mohammadi_m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    230

    نقل قول: بکاپ کیری sql

    سلام
    به این زیر برنامه پارامترهای لازم رو بفرستید
    دقت کنید که کانکشن استرینگ مورد استفاده با اختیارات sysadmin باشه ( مثلا حالت Windows Autentication یا با sa )

    Public Sub DbBackupRestore(ByVal strAction As String, ByVal strDbName As String, ByVal strPath As String)

    Dim cmd As SqlCommand

    'Backup or Restore DB
    Dim con = New SqlConnection(LocalDbConnection)
    con.Open()
    Dim strQuery As String
    If strAction = "Backup" Then
    strDbBakupFilename = GetDbBackupName(strDbName)
    strQuery = "BACKUP DATABASE " & strDbName & " TO DISK='" & strPath & "" & strDbBakupFilename & "'"

    cmd = New SqlCommand(strQuery, con)
    cmd.ExecuteNonQuery()

    ElseIf strAction = "Restore" Then
    Dim objdlg As New OpenFileDialog
    objdlg.FileName = strDbName
    objdlg.ShowDialog()
    strDbBakupFilename = objdlg.FileName
    strQuery = "RESTORE DATABASE " & strDbName & " FROM DISK='" & strDbBakupFilename & "'"

    cmd = New SqlCommand(strQuery, con)
    cmd.ExecuteNonQuery()

    End If

    End Sub

  9. #9

    نقل قول: بکاپ کیری sql

    سلام دوست عزیز مشکل من بکابگیری و ریستور کردن دیتابیس نیست.شما زمانی که یک کانکشن رو باز میکنید حدود 9 دقیقه(بخاطر اینتیجر بودن) میتونه بدون ارور با دستور command timeout باز نگه دارید.اما زمانی که بیشتر طول بکشه ارور تایم اوت به شما میده.آیا راه دیگه ای وجود داره؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار a_mohammadi_m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    230

    نقل قول: بکاپ کیری sql

    سلام
    با افزودن Connection Timeout=0 در Connection String میشه مدت ارتباط رو بی نهایت کرد.
    البته برای بکاپ گیری تست نکردم

  11. #11

    نقل قول: بکاپ کیری sql

    ممنونم دوست عزیز تست میکنم خدمتتون اعلام میکنم

  12. #12

    نقل قول: بکاپ کیری sql

    ممنونم دوست عزیز جولب داد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •