کباب پز صنعتی از تجهیزات هر آشپزخانه صنعتی به شمار می آید که برای پخت،کباب کردن ، گریل کردن انواع گوشت به کار گرفته می شود و در مدل های متنوعی تولید و عرضه می گردد.
کباب پز های استفاده شده در رستوران ها بستگی به فضای سالن آشپزخانه مقدار و تعداد سفارشات و بسیاری از موارد دیگر بستگی دارد.انواع کباب پز
برای پخت کباب در تعداد بالا از کباب پز ریلی استفاده می شود و برای طبخ کباب کوبیده، جوجه کباب، کباب بخیتاری، کباب چنجه، کباب برگ و … مورد استفاده قرار می گیرد. برای مصارفی همچون رستوران ها ، فست فود ها ، کباب پزی ها ، آشپزخانه های صنعتی، هتل ها و … مورد استفاده قرار می گیرد. از ویژگی های کباب پز ریلی می توان به کم صدا بودن و سرعت در طبخ غذا می باشد.دستگاه کباب پز چدنی اتوماتیک پخت آسان و یکنواخت کباب بصورت تمام اتوماتیک به ارمغان می آورد.یکی از ویژگی های برجسته ی این کباب پز طبخ کباب بدون دود و قابلیت تنظیم سرعت پخت می باشد. با این دستگاه دیگر نیازی به استخدام آشپزی ماهر به عنوان دستیار نخواهید داشت.مکانیزم پخت این دستگاه،شعله غیر مستقیم از بالا (تابشی) و سیستم چرخش یکنواخت در تمام طول ریل می باشد.
مصرف گاز
(M3/h)طول کباب قابل پخت
(CM)سرعت پخت
(سیخ در ساعت)فاصله بین 2 سیخ
(CM)ابعاد
طول / عرض / ارتفاعمدل ردیف 4.4 45 600 6.5 155/95/190 F6-600 1 6.4 45 900 6.5 155/95/240 F6-900 2 9.2 45 1200 6.5 155/95/300 F6-1200 3
- کباب پز تابشی
منبع:https://everestboroodat.com/category...8-%D9%BE%D8%B2