نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: عدم نمایش فیلدهای خالی در کوئری

  1. #1

    Question عدم نمایش فیلدهای خالی در کوئری

    سلام دوستان
    من در اکسس یک جدول دارم که تعداد فیلدهاش زیاده، میخوام وقتی در کوئری رکوردی رو پیدا میکنم فقط فیلدهای پر اون رکورد رو نشون بده، فیلدهای خالی اون رکورد رو نمایش نده
    لطفا در صورتی که راه حلی برای این موضوع دارید، بنده رو راهنمایی کنید.
    با سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    317

    نقل قول: عدم نمایش فیلدهای خالی در کوئری

    سلام
    درقسمت شرط آن فیلد در کوئری بنویسید
    is not null

  3. #3

    نقل قول: عدم نمایش فیلدهای خالی در کوئری

    نقل قول نوشته شده توسط محمد رضا بهبودی مشاهده تاپیک
    سلام
    درقسمت شرط آن فیلد در کوئری بنویسید
    is not null
    سلام
    این دستور رکوردهایی رو به ما نشان میده که در اون سلول از فیلد متناظر شرط، عبارتی داشه باشیم
    من میخوام در عین حال که رکورد نمایش داده شود، ستون هایی که خالی هستند، فیلد متناظرشان به طور خودکار از حالت نمایش در کوئری خارج شود

  4. #4

    نقل قول: عدم نمایش فیلدهای خالی در کوئری

    نقل قول نوشته شده توسط میلاد بهادیوند مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من در اکسس یک جدول دارم که تعداد فیلدهاش زیاده، میخوام وقتی در کوئری رکوردی رو پیدا میکنم فقط فیلدهای پر اون رکورد رو نشون بده، فیلدهای خالی اون رکورد رو نمایش نده
    لطفا در صورتی که راه حلی برای این موضوع دارید، بنده رو راهنمایی کنید.
    با سپاس
    به عبارتی دیگر در کوئری هر فیلدی که خالی است تیک حالت نمایش به صورت خودکار برداشته شود
    به نظرم از طریق vba شدنی است
    کسی از دوستان دستور vba مربوط به حالت نمایش فیلد در کوئری را میدونه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: عدم نمایش فیلدهای خالی در کوئری

    پاسخ آقای بهبودی (پست شماره 2) در حالت کلی درست هست.

    ولی گویا شما منظورتون رو واضح بیان نکردین،
    یک نمونه یا اسکرین شات از دیتا جدول و خروجی مورد نظرتون بگذارین تا ابهام برطرف بشه.

  6. #6

    نقل قول: عدم نمایش فیلدهای خالی در کوئری

    میخوام ستون های خالی کوئری به طور اتومات نشون داده نشه
    از این ساده تر نمیشه توضیح داد

  7. #7

    نقل قول: عدم نمایش فیلدهای خالی در کوئری

    اگر همچنان توضیحاتم مبهم هست، سوال رو به شکل زیر عوض میکنم:
    چطور میشه تیک های مشخص شده در عکس رو با کدنویسی فعال یا غیرفعالشون کرد؟
    Untitled.jpg

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: عدم نمایش فیلدهای خالی در کوئری

    خب شما در مقدمات مشکل دارین و نیاز هست که بیشتر مطالعه و تمرین کنین.

    1- اینجا محیط طراحی کوئری هست و ارتباطی با vba نداره که از اون طریق بخواهید چیزی رو کنترل کنین.
    شما با کد میتونین یک کوئری از پیش ساخته شده رو اجرا کنین و یا این که با کد کوئری رو بسازین و بعد اجرا کنین، ولی در نتیجه تفاوتی ندارن.

    2- هر فیلدی که تیک show میخوره یعنی در select میاد و در خروجی نمایش داده میشه:
    SELECT ID,FIELD1,FIELD2 FROM TABLE1

    خب این کوئری نتیجه اش اینه که سه فیلد مشخص شده از همه رکوردها رو نمایش میده بدون توجه به مقدار اون ها.

    3- اگر برای فیلدی شرط مشخص کنین (criteria) معنیش این هست که فقط رکوردهایی رو نمایش بده که این شرط رو دارن - حالا اگر تیک show هم داشته باشه این فیلد در خروجی میاد وگرنه فقط criteria اون بررسی میشه:
    SELECT ID,FIELD1,FIELD2 WHERE (FIELD1 IS NOT NULL AND FIELD2 IS NOT NULL)

    هر سه فیلد در خروجی میان ولی فقط رکوردهایی که هیچ کدوم از دو فیلد مشخص شده NULL نباشن.
    در محیط طراحی معادل این هست که هر سه فیلد تیک show دارن و فیلدهای FIELD1,FIELD2 در قسمت criteria عبارت IS NOT NULL دارن.

    SELECT ID,FIELD1 WHERE FIELD2 IS NOT NULL

    نمایش ID,FIELD1 همه رکوردهایی که FIELD2 اونها NULL نیست.
    در محیط طراحی معادل این هست که FIELD1 و ID تیک show دارن بدون criteria و FIELD2 تیک show نداره ولی criteria داره.

    حالا با این مقدمات میتونین کوئری خودتون رو بنویسین.

  9. #9

    نقل قول: عدم نمایش فیلدهای خالی در کوئری

    با سپاس از دوستان بابت راهنمایی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •