نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: پر کردن فیلدهای اضافه در رابطه ی many to many

  1. #1

    پر کردن فیلدهای اضافه در رابطه ی many to many

    با سلام .
    یه جدول یوزر (user) دارم و یه جدول بخش های نرم افزار (section)
    یه جدول واسط هم دارم که ارتباط many to many بین یوزر و بخش هارو (section_user) رو نگه میداره و چند ستون اضافه به نام های (sectionshow و sectioninsert و sectionedit و sectiondelete ) هم داره . من ارتباط manytomany رو میتونم پر کنم . ولی نمیدونم این ستونها رو چطور پر کنم .

  2. #2

    نقل قول: پر کردن فیلدهای اضافه در رابطه ی many to many


    users (id , username)


    sections(id , sectionname)


    section_user(user_id , section_id , sectionshow,sectioninsert,sectionedit,sectiondelet e)




    این لیست جداول دیتابیسه

    ستونهای sectionshow,sectioninsert,sectionedit,sectiondelet e از نوع بولین هستن. و در فرانت بصورت چک باکس قرار دارن .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: پر کردن فیلدهای اضافه در رابطه ی many to many

    بهتره کد پر کردنت رو بزاری و توضیح بدی دقیقا چیشو مشکل داری
    موگرنه اگه معلوم نباشه مشکلت چیه چجوری میشه کمک کرد

  4. #4

    نقل قول: پر کردن فیلدهای اضافه در رابطه ی many to many


    public function store(Request $request)
    {
    $userId = $request->input('user_id');
    $user = User::find($userId);
    $section = $request->input()
    $user->sections()->attach()


    }


    این کدهای کنترلر منه .
    من 4 تا فیلد اضافه توی جدول sectio_user دارم و میخوام اونارو پر کنم (section_id , sectionshow,sectioninsert,sectionedit,sectiondelet e)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: پر کردن فیلدهای اضافه در رابطه ی many to many

    به نظر میاد خوب درکش نکردی شاید بهتر باشه بدون attach و به شکل معمولی ثبتش کنی تا مسلط تر بشی




    $user = User::findOrFail( $request->user_id );
    $section = Section::findOrFail($request->section_id );

    $section_user = new SectionUser();
    $section_user->user_id = $user->id ;
    $section_user->section_id = $section->id ;
    $section_user->sectionshow = $request->sectionshow ;
    $section_user->sectioninsert = $request->sectioninsert ;
    $section_user->sectionedit = $request->sectionedit ;
    $section_user->save();



    اگه بخای از attach استفاده کنی همچین چیزی میشه ولی باید رلیشن ها رو درست تعریف کرده باشی

     $user = User::findOrFail(  $request->user_id );
    $section = Section::findOrFail($request->section_id );

    $user->sections()->attach( $section->id , [ 'sectioninsert' => $request->sectioninsert , 'sectionshow'=> $request->sectionshow ] );



    اینو نگاه کن

    https://www.youtube.com/watch?v=V5xINbA-z9o

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •