نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نحوه اجرای یک procedure

  1. #1

    Question نحوه اجرای یک procedure

    با سلام
    من در برنامه ام procedureهایی نوشته ام و در حالت اجرا میخواهم نام یکی از procedureها را در داخل یک Edit بنویسم و وقتی که دکمه Run را میزنم آن procedure اجرا بشود . چگونه میتوانم این کار را انجام دهم .
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: نحوه اجرای یک procedure

    سلام.
    بهتره پروسیجر ها رو ببرید روی قسمت پابلیشد فرم، در این صورت می تونید با RTTI بهش دسترسی داشته باشید اون هم فقط با اسم.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3

    نقل قول: نحوه اجرای یک procedure

    با تشکر
    من در برنامه ام تعداد n تا procedure دارم با یک مشخصه که بصورت زیر میباشند
    Procedure Run_Proc_0001_(Sender : TObject)
    Procedure Run_Proc_0002_(Sender: TObject)
    Procedure Run_Proc_0003_(Sender : TObject)
    .
    .
    Procedure Run_Proc_????_(Sender: TObject)
    من میخواهم که تمام این procedure ها در یک زمان خاصی به ترتیب اجرا شوند ولی تعدادآنها مشخص نیست من میخواهم اجرای Procedureها را در داخل یک حلقه For گذاشته و اجرا کنم . من چگونه میتوانم این کار را انجام دهم
    با تشکر

  4. #4

    نقل قول: نحوه اجرای یک procedure

    یک آرایه از پروسیجر ها درست کنید.
    به همین راحتی

    PArr = array of TNotifyEvent
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  5. #5

    نقل قول: نحوه اجرای یک procedure

    با سلام و با تشکر از دوست عزیز آقای یوسف زالی
    نحوه انتصاب یک نام پروسیجر به یک متغییر از نوع TNotifyEvent چگونه هستش .
    من یک آرایه ای مثلا با نام NameProc از نوع TNotifyEvent دارم میخواهم سه پرسیجر با عنوان Run_Proc_01 و Run_Proc_02 و Run_Proc_03 را به متغییر NameProc انتصاب دهم چگونه میتوانم این کار را انجام دهم .
    با تشکر
      
    var
    NameProc : array[1..3] of TNotifyEvent ;
    i_ : byte ;
    begin
    For i_ := 1 to 3 do
    begin
    NameProc[i_] := ??
    ?? و برای اجرا چگونه دستور را بایستی بنویسم
    end ;
    end ;


    آخرین ویرایش به وسیله سیروس مقصودی : دوشنبه 12 مهر 1400 در 22:47 عصر

  6. #6

    نقل قول: نحوه اجرای یک procedure



    unit Unit1;


    interface


    uses
    Winapi.Windows, Winapi.Messages, System.SysUtils, System.Variants, System.Classes, Vcl.Graphics,
    Vcl.Controls, Vcl.Forms, Vcl.Dialogs, TypInfo, Vcl.StdCtrls;


    type
    TForm1 = class(TForm)
    Button1: TButton;
    procedure FormCreate(Sender: TObject);
    procedure Button1Click(Sender: TObject);


    published
    procedure P1(Sender: TObject);
    procedure P2(Sender: TObject);
    procedure P3(Sender: TObject);
    procedure P4(Sender: TObject);
    procedure P5(Sender: TObject);


    public
    PArr: array[1..5] of TNotifyEvent;
    end;


    var
    Form1: TForm1;


    implementation


    {$R *.dfm}


    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    begin
    PArr[2](Self);
    end;


    procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
    var
    i: integer;
    Routine: TMethod;
    ObjMethod: TNotifyEvent;
    begin
    for i := 1 to 5 do
    begin
    Routine.Data := Pointer(Self);
    Routine.Code := Self.MethodAddress('P' + IntToStr(i));
    PArr[i] := TNotifyEvent(Routine);
    end;
    end;


    procedure TForm1.P1(Sender: TObject);
    begin
    Caption := 'P1';
    end;


    procedure TForm1.P2(Sender: TObject);
    begin
    Caption := 'P2';
    end;


    procedure TForm1.P3(Sender: TObject);
    begin
    Caption := 'P3';
    end;


    procedure TForm1.P4(Sender: TObject);
    begin
    Caption := 'P4';
    end;


    procedure TForm1.P5(Sender: TObject);
    begin
    Caption := 'P5';
    end;


    end.



    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: Asynchronous Procedure Calls (APC) Vs Deferred Procedure Call (DPC)
    نوشته شده توسط saeid_mohammadidd در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 19 فروردین 1399, 01:07 صبح
  2. استفاده از یک stored procedure در یک stored procedure دیگر
    نوشته شده توسط klinton در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 09 دی 1391, 17:58 عصر
  3. پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 04 اسفند 1389, 16:48 عصر
  4. فراخواني يك Stored Procedure در Stored Procedure ديگر
    نوشته شده توسط meitti در بخش SQL Server
    پاسخ: 15
    آخرین پست: شنبه 17 بهمن 1388, 11:05 صبح
  5. استفاده از نتیجه یک stored procedure در stored procedure دیگر
    نوشته شده توسط ROGHANI در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 02 دی 1386, 11:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •