نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل عجیب و شاید خنده دار

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    مشکل عجیب و شاید خنده دار

    با سلام و احترام

    بنده چندین سال سابقه برنامه نویسی با زبان C#‎‎‎‎‎‎‎ را دارم.

    در حال حاضر برای طراحی و ساخت یک پروژه نیاز به میکرو دارم که شروع به ساخت دستگاه کنم.


    حال مسئله اینجاست که هم کدویژن دارم و هم اتمل

    کد کدویژن
    /*
    * x1.c
    *
    * Created: 05/10/2021 08:03:55 ب.ظ
    * Author: COM_PC
    */
    #define F_CPU 1000000UL
    #include <io.h>
    #include <delay.h>

    #define BV(bit) (1<<(bit))
    #define cbit(reg,bit) reg &= ~(BV(bit))
    #define ibit(reg,bit) reg |=(BV(bit))




    void main(void)
    {
    cbit(DDRB,0);

    ibit(DDRB,1);
    ibit(DDRB,3);

    ibit(PORTB,0);

    //_delay_ms(500);
    while (1)
    {
    //_delay_ms(500);
    ibit(PORTB,3);
    delay_ms(50);
    cbit(PORTB,3);
    delay_ms(50);
    if(PINB.0==0) ibit(PORTB,1);
    if(PINB.0==1) cbit(PORTB,1);

    }
    }



    /*
    * FistTry.c
    *
    * Created: 12/07/1400 07:24:45 ب.ظ
    * Author : COM_PC
    */
    #define F_CPU 1000000UL


    #define BV(bit) (1<<(bit))
    #define cbit(reg,bit) reg &= ~(BV(bit))
    #define ibit(reg,bit) reg |=(BV(bit))

    #include <avr/io.h>
    #include <util/delay.h>


    int main(void)
    {
    cbit(DDRB,0);

    ibit(DDRB,1);
    ibit(DDRB,3);

    ibit(PORTB,0);


    while (1)
    {
    ibit(PORTB,3);
    _delay_ms(500);
    cbit(PORTB,3);
    _delay_ms(500);

    if(PINB0==0) ibit(PORTB,1);
    if(PINB0==1) cbit(PORTB,1);


    }
    }




    و کد اتمل



    -
    با شبیه سازی پروتئوس مدار این پروژه ساده و خنده دار را ساختم اما نتیجه خیلی جالب است با کد کدویژن درست اجرا میشود و با اتمل ناقص.




    مدار با دو تا مگا8 هست که فقط با فشردن باتن باید ال ای دی 2 هم خاموش بشه و این با کد کدویژن انجام میشه و با اتمل انجام نمی شود.



    امکانش هست راهنمایی کنید مشکل از منه یا از نحوه کامپایلر.

  2. #2

    نقل قول: مشکل عجیب و شاید خنده دار

    من یکبار شبیه به همین مشکل برام پیش اومده بود و فهمیدم یه کلمه رو پس و پیش نوشتم نوتریکا
    چک کردید که مشکل نداشته باشه؟ ( چون بعضی مواقع باگ پیدا میکنه و مشکل رو نمایش نمیده)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: مشکل عجیب و شاید خنده دار

    نقل قول نوشته شده توسط iiraniangamei مشاهده تاپیک
    من یکبار شبیه به همین مشکل برام پیش اومده بود و فهمیدم یه کلمه رو پس و پیش نوشتم نوتریکا
    چک کردید که مشکل نداشته باشه؟ ( چون بعضی مواقع باگ پیدا میکنه و مشکل رو نمایش نمیده)
    تشکر از وقت شما
    Name:  Untitled.jpg
Views: 77
Size:  57.5 کیلوبایت

    شبیه ساز هم درسته اما کد هم بررسی کردم با توجه به اختلاف در برخی از سینتکس ها هردو یکسان می باشند.



    ولی در کل فکر کنم از نظر کار کردن با کدویژن راحت تر هست تا اتمل هرچند که یک عمر با محیط vs کار کردم و احساس راحتی دارم با محیط اتمل.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: مشکل عجیب و شاید خنده دار

    int readPin(int pin,int bit)
    {
    if (pin & BV(bit))
    return 1;
    if ((pin & BV(bit)) == 0 )
    return 0;
    }


    تابع بالا نوشتم و مشکلم حل شد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •