نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: جستجو حرف خاصی در گریدویو

  1. #1

    جستجو حرف خاصی در گریدویو

    سلام خدمت دوستان عزیز من در داخل تکس باکس ها جهت جستجوی حرف خاصی مثلا نقطه یا همان دات از کد زیر استفاده می کنم و مشکلی نیست
    Microsoft.VisualBasic.CompilerServices.StringType. StrLike(DgvKala.SelectedCells[8].Value.ToString(), "*.*", Microsoft.VisualBasic.CompareMethod.Binary

    حالا همین عملیات را داخل گریدیو در سلول خاصی انجام می دم مشکل داره و خطا میده البته فقط در نقطه مشکل داره اگر مثلا بخوام حرف / را جستجو کنه و پیام بده درست عمل می کنه فقط در پیدا کردن نقطه خطا می دهد اگر کسی از دوستان می توان راهنمایی کند یا کدی ارسال کند نهایت تشکر را دارم با سپاس قبلی
    در اصل می خوام در سلول های گریدویو که اعداد اعشاری هم استفاده می شود اگر اعشار را بصورت 13/5 نوشت مشکلی نباشد ولی اگر بصورت 13.5 نوشت پیام خطا بدهد






  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: جستجو حرف خاصی در گریدویو

    اینم تست کن
    \.

تاپیک های مشابه

  1. نحوه ارجاع در لیست ویو شخصی شده؟
    نوشته شده توسط SASAN_AH در بخش Android Studio
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 03 خرداد 1393, 19:05 عصر
  2. چگونه فونت خاصی را به گرید ویو نسبت دهیم؟
    نوشته شده توسط kavous_kiani در بخش Android Studio
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393, 19:34 عصر
  3. چگونه فونت خاصی را به متون یک گریدویو اعمال کنیم؟
    نوشته شده توسط kavous_kiani در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 10 اسفند 1392, 19:44 عصر
  4. لیست ویو شخصی
    نوشته شده توسط hamedjj در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 بهمن 1392, 23:49 عصر
  5. سوال: اگر سلول خاصی از ردیفی در گرید ویو خالی بود نشونش نده؟؟؟
    نوشته شده توسط aliramazani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 12 تیر 1390, 12:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •