نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نمایش ویدئو در سایت بدون قابلیت دانلود

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    71

    نمایش ویدئو در سایت بدون قابلیت دانلود

    سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی.
    بنده در حال طراحی سایتی هستم که ویدئوهای آموزشی رو به کاربران ارائه میده. به این صورت که کاربر لاگین میکنه و دوره رو خریداری می کنه و می تونه ویدئو رو از داخل سایت ببینه. نکته ای که وجود داره اینه که کاربر نباید بتونه ویدئو را دانلود کنه و فقط باید داخل سایت و بصورت آنلاین ویدئو رو ببینه. حتی پیغام دانلود ویدئو توسط IDM (Internet Download Manager) هم که تو بعضی سایت ها نشون داده میشه، نباید نشون داده بشه.
    ترجیح استفاده از روش های رایگان هست. مثلا فکر کنم jwPlayer پولی هست. البته نمیدونم نسخه رایگان داره یا خیر.
    از دوستان عزیز اگه کسی اطلاعات کافی در این زمینه داره ممنون میشم راهنمایی کنه.

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: نمایش ویدئو در سایت بدون قابلیت دانلود

    متاسفانه به هیچ روشی امکان نداره بتوانید جلوی ابزاری مثل Internet Download Manager رو بگیرید، اون نرم افزار بیش از حد خوب نوشته شده و کاری رو که قراره انجام بده بسیار خوب انجام میده.

    کتابخانه ای مثل jwPlayer فقط یک Video Player است و نه قراره، و نه می تونه کاری برای حفاظت در برابر دانلود ویدئو برای شما انجام بده.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    71

    نقل قول: نمایش ویدئو در سایت بدون قابلیت دانلود

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    متاسفانه به هیچ روشی امکان نداره بتوانید جلوی ابزاری مثل Internet Download Manager رو بگیرید، اون نرم افزار بیش از حد خوب نوشته شده و کاری رو که قراره انجام بده بسیار خوب انجام میده.

    کتابخانه ای مثل jwPlayer فقط یک Video Player است و نه قراره، و نه می تونه کاری برای حفاظت در برابر دانلود ویدئو برای شما انجام بده.
    ممنون از پاسخ شما جناب کرامتی. راهکار یا راهکارهایی هست که بتونه فرآیند دانلود رو کمی سخت تر کنه؟ حداقل اینکه کسی که خیلی آشنا به کامپیوتر نیست نتونه فایل رو دانلود کنه. یا کسی که IDM نداره نتونه ویدئو رو دانلود کنه. چون اگر از تگ video که در HTML5 هست استفاده بشه، با راست کلیک میشه فایل رو دانلود کرد. که اگه منو و دانلود رو هم غیر فعال کنیم، باز تو بعضی از مرورگرها گزینه دانلود رو نمایش میده. یا مثلا اگه کسی کمی طراحی وب بدونه، میتونه با کروم یا فایرفاکس Inspect رو بزنه و مقدار src رو از تگ video بخونه و حتی می تونه برای افراد دیگه هم بفرسته لینک رو.

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: نمایش ویدئو در سایت بدون قابلیت دانلود

    راهکار یا راهکارهایی هست که بتونه فرآیند دانلود رو کمی سخت تر کنه؟
    نه متاسفانه. راهی نیست. من برای سایت خودم دقیقا همین مسئله پخش ویدئو رو داشتم، ماهها هم سرچ و تحقیق کردم، ولی نتیجه همین هایی بود که گفتم.

    یا مثلا اگه کسی کمی طراحی وب بدونه، میتونه با کروم یا فایرفاکس Inspect رو بزنه و مقدار src رو از تگ video بخونه و حتی می تونه برای افراد دیگه هم بفرسته لینک رو.
    یک جناب روسی یک کتابخانه برای دانلود فایل بصورت Chunk by Chunk ارائه داده بنام ResumingActionResult (سرچ کنید پیداش می کنید)، با استفاده از اون میشه بجای افزودن آدرس مستقیم ویدئو در هاست، آدرس سورس در المنت Video رو از یک اکشن آدرس بدهید. این طوری می توانید کنترل کنید که مثلا کاربر پس از لاگین، و در صورت داشتن دسترسی به ویدئوی مورد نظر اون رو ببینه. اگر هم از ASP.NET Core استفاده می کنید یکی از Overload های return File() هست که همون قابلیت رو بهتون میده.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار حمید محمودی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    0x0001
    پست
    642

    نقل قول: نمایش ویدئو در سایت بدون قابلیت دانلود

    از Protected Streaming استفاده کنید؛همچنین از EXIFهایی مثل gsst - gstd - gssd - gshh استفاده کنید.

    اطلاعات تکمیلی (ویدئو رو با MediaInfo بررسی کنید)

    youtube.com/watch?v=oU6aLb82k64
    mediaarea.net/en/MediaInfo
    stackoverflow.com/questions/7281659



    1.jpg 2.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله حمید محمودی : دوشنبه 03 آبان 1400 در 19:10 عصر

  6. #6
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: نمایش ویدئو در سایت بدون قابلیت دانلود

    نقل قول نوشته شده توسط حمید محمودی مشاهده تاپیک
    از Protected Streaming استفاده کنید؛همچنین از EXIFهایی مثل gsst - gstd - gssd - gshh استفاده کنید.

    اطلاعات تکمیلی (ویدئو رو با MediaInfo بررسی کنید)

    youtube.com/watch?v=oU6aLb82k64
    mediaarea.net/en/MediaInfo
    stackoverflow.com/questions/7281659



    1.jpg 2.jpg
    فکر خوبی است، اما انجامش اصلا کار آسانی نیست. لازمه که یک Streaming Server راه اندازی بشه، اون اون Streaming Server میبایست قابلیت Protected Streaming رو پشتیبانی کنه، و برای تکمیل امنیتش میبایست یک لایسنس DRM (که اصلا ارزون نیست) خریداری بشه و در اختیار سرور فوق قرار داده بشه.

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    71

    نقل قول: نمایش ویدئو در سایت بدون قابلیت دانلود

    نقل قول نوشته شده توسط حمید محمودی مشاهده تاپیک
    از Protected Streaming استفاده کنید؛همچنین از EXIFهایی مثل gsst - gstd - gssd - gshh استفاده کنید.

    اطلاعات تکمیلی (ویدئو رو با MediaInfo بررسی کنید)

    youtube.com/watch?v=oU6aLb82k64
    mediaarea.net/en/MediaInfo
    stackoverflow.com/questions/7281659


    ممنون از شما

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    71

    نقل قول: نمایش ویدئو در سایت بدون قابلیت دانلود

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    فکر خوبی است، اما انجامش اصلا کار آسانی نیست. لازمه که یک Streaming Server راه اندازی بشه، اون اون Streaming Server میبایست قابلیت Protected Streaming رو پشتیبانی کنه، و برای تکمیل امنیتش میبایست یک لایسنس DRM (که اصلا ارزون نیست) خریداری بشه و در اختیار سرور فوق قرار داده بشه.
    سپاس فراوان

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 13 مهر 1394, 09:31 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اسفند 1393, 22:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •