نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: کانورت فایلهای Dos

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    روی زمین خدا
    پست
    33

    کانورت فایلهای Dos

    با سلام
    من توی یه برنامه حقوق و دستمزد که با دلفی 7 نوشتم از طریق TTable با فایلهای تامین اجتماعی بابت لیست بیمه ارتباط برقرار کردم و با تابع DostoWin کانورت انجام دادم و اطلاعات را بدرستی نمایش میده
    ولی همین کار را توی دلفی توکیو انجام دادم فقط بجای TTable از FireDac استفاده کردم ولی اطلاعات درست نمایش داده نمیشه
    علت چی هست
    ممنون اگه راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    899

    نقل قول: کانورت فایلهای Dos

    با سلام
    اگر منظور شما از درست نشان ندادن اطلاعات نمایش لاتین حروف می باشد. این مربوط به یونیکد بودن این نسخه از دلفی است.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    روی زمین خدا
    پست
    33

    نقل قول: کانورت فایلهای Dos

    سلام
    ممنون از پاسخ جنابعالی
    بله منظورم درست نشان ندادن بودن
    حالی راهی داره یا نه

  4. #4

    نقل قول: کانورت فایلهای Dos

    اگر تابع شما اینه :
    https://delphisources.ru/pages/faq/base/dos_to_win.html

    به نظر می رسه باید بازنویسی بشه، و به جای استرینگ از انسی استرینگ استفاده کنید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    روی زمین خدا
    پست
    33

    نقل قول: کانورت فایلهای Dos

    ممنون از پاسخ

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    روی زمین خدا
    پست
    33

    نقل قول: کانورت فایلهای Dos

    جناب زالی
    خیلی سعی کردم ولی موفق نشدم
    امکانش بیشتر توضیح بدین
    همانگونه که گفتم توی برنامه من delphi7 اطلاعات بدرستی توی فایلهای بیمه ذخیره میشه و مجدد توی برنامه خودم قابل نمایش هست و برای ارسال به سایت تامین اجتماعی هم مشکلی نداره
    ولی همین روال را توی دلفی 2010 انجام میدم درست نمایش داده نمیشه
    یعنی میفرمائید تابع dostowin را باید بازنگری کنم یا اینکه وقتی اطلاعات از فایل بیمه اماده شده قبلی داره میخونه باید ابتدا تبدیل به نوع دیگری از رشته ها بشه
    ممنون

  7. #7

    نقل قول: کانورت فایلهای Dos

    من مبدا و مقصد شما رو نمی دونم به چه شکله ولی به نظر میاد ایراد از دو بایتی شدن کاراکترهاتونه
    با این حساب باید این تابع رو دوباره بنویسید با انسی استرینگ و انسی کر
    آخرین ویرایش به وسیله یوسف زالی : دوشنبه 10 آبان 1400 در 12:36 عصر
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی




  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    899

    نقل قول: کانورت فایلهای Dos

    با سلام خدمت دوستان
    من از یونیت پیوست که توسط یکی از برنامه نویسان عضو این سایت سالها پیش ارائه شده استفاده می کنم(خدا رحمت کند رفتگان ایشان و سایر دوستان که با راهنمایی بی منت باعث حل مشکلات کاربران و سایرین میشوند).
    نمونه کد:
    TableDsWorDosDSW_FNAME.Value:=UnicodeToIranSystemA  (frmBimehDisket.TableDSKWOR00DSW_FNAME.Value);
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    روی زمین خدا
    پست
    33

    نقل قول: کانورت فایلهای Dos

    ممنون از پاسخ شما

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    روی زمین خدا
    پست
    33

    نقل قول: کانورت فایلهای Dos

    با سلام
    دوست عزیز فرموده بودین از یونیت که لطف کردین فرستادین استفاده کنم
    ولی متاسفانه حروف را بصورت کامل کانورت انجام نمی دهد
    مثلا( حمیدرضا )را (؟؟؟درضا) برمیگردونه
    البته گفتم خدمت شما من با دلفی 2010 کارمیکنم و برای ارتباط با جدول DBF فایلهای تامین اجتماعی از FDTable از FireDac استفاده کردم
    ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمائید

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    899

    نقل قول: کانورت فایلهای Dos

    با سلام
    من در محیط ویندوز 7 و دلفی4XE کار میکنم که هردو یونیکد هستند.
    این رو ببین:

    lblNamFamil.Caption:='نام و نام خانوادگی.: '+IranSystemToUnicodeW(trim(qryDSKWOR00TajmiDSW_LN AME.AsString)+' '+
    trim(qryDSKWOR00TajmiDSW_FNAME.AsString));
    آخرین ویرایش به وسیله khoshblagh : سه شنبه 18 آبان 1400 در 17:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •