نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: وصل کردن دو DropDownList به هم با JQuery

  1. #1

    وصل کردن دو DropDownList به هم با JQuery

    سلام دوستان من میخوام مثل دراپ دان لیست های شهر و استان که به هم مرتبط هستن برای این ویو خودم هم درست کنم مثل این عکس:

    3.PNG
    و رفتم سرچ کردم و کد اسکریپتی شو هم پیدا کردم:

    dllCategory و dllType دو تا ایدی واسه همین دراپ دان لیست هام هستن

    <script type="text/javascript">
    $(document).ready(function () {

    $("#ddlCategory").change(function () {
    var SelectedVal = $(this).val();
    $("#ddlType").html('');
    $("#ddlType").append($("<option></option>").attr("value", '')
    .text('انتخاب'));
    if (SelectedVal != '') {

    $.get('/Admin/Products/SelectType/',
    {
    "CategoryID": SelectedVal
    }).done(function (data) {
    $.each(data, function (index, item) {
    $("#ddlType").append($("<option></option>").attr("value", item.TypeID)
    .text(item.TypeName));
    });

    });
    }
    });
    })
    </script>



    این دو تا دراپ دان ها دو تا مدل هستن به نام های Category و Type:

    4.png


    در کد جاوااسکریپت بالا که آدرس /Admin/Products/SelectType رو Get میکنه این SelectType یک ActionMethod هست که همراه با همین کد جاوا اسکریپت کپی کردمش :



    اما مشکل اینجاس که به من اروره GET رو توی قسمت Console میده و توی دراپ دان Type (گروه) به من گروه ها نمایش داده نمیشن:


    اگه آموزشی شما سراغ دارین واسه حل مشکلم راهنماییم کنین ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: وصل کردن دو DropDownList به هم با JQuery

    سلام

    البته کدهای شما را امتحان نکردم ولی در ارسال مقدار به متد نام پارامتر ورودی متد را بدون "" بنویسید ببینید مشکل حل میشه. اگر در خطایی نمایش داده شده نگاه کنید میبینید که از علامت ؟ بعد از / استفاده شده. البته می تونید علامت / که در انتهای SelectType استفاده کردید را حذف کنید شاید مشکلتون حل شد.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اضافه کردن@Html.DropDownList با jquery به فرم
    نوشته شده توسط Iran58 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 26 بهمن 1399, 13:54 عصر
  2. سوال: ست کردن مقدار DropDownList با jquery در mvc.net
    نوشته شده توسط Iran58 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 دی 1397, 10:43 صبح
  3. سوال: نحوه وصل کردن validator به dropdownlist
    نوشته شده توسط mojtaba-n در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 22 آذر 1393, 23:10 عصر
  4. سوال: انتخاب یک مفدار از DropDownList با jQuery
    نوشته شده توسط naser_feb8646 در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 27 شهریور 1389, 18:36 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •