نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: اعمال شرط در فیلد مشترک فرم و سابفرم

  1. #1

    اعمال شرط در فیلد مشترک فرم و سابفرم

    با سلام خدمت اساتید گرامی

    من یه فیلد مشترک در فرم و سابفرم دارم

    میخوام یکی از فیلدهای سابفرم رو از طریق فرم مقدار دهی کنم

    ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip db1.zip‏ (29.4 کیلوبایت, 7 دیدار)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: اعمال شرط در فیلد مشترک فرم و سابفرم

    سلام و روز خوش
    فقط اون بخش از کد رو که مشکل دارین اینجا در تگ vb پیوست کنین و در صورت نیاز اسکرین شات هم بگذارین.

    الان چند روز از پست شما گذشته و حتی یک نفر هم برنامه پیوست رو دانلود نکرده!

  3. #3

    نقل قول: اعمال شرط در فیلد مشترک فرم و سابفرم

    سلام خدمت شما بزرگوار و تشکر ویژه بابت زحمت و لطفی که میکشین و یک تنه کل زحمت تالار رو متحمل میشین

    الان چند روز از پست شما گذشته و حتی یک نفر هم برنامه پیوست رو دانلود نکرده!
    برای خودم هم جای سوال بود ؟

    فقط اون بخش از کد رو که مشکل دارین اینجا در تگ vb پیوست کنین و در صورت نیاز اسکرین شات هم بگذارین.
    Private Sub ChekBox_Click()

    If Me.ChekBox = True Then

    Forms![Tbl_2 subform]![Num2] = Me.TxtMeghdar

    End If

    End Sub


    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: اعمال شرط در فیلد مشترک فرم و سابفرم

    اول یک روتین برای آپدیت سابفرم بنویسین:

    SUB Update_Subform(meghdar AS VARIANT)
    WITH ME.Tbl_2_subform.FORM.RECORDSET
    .MOVEFIRST
    DO WHILE NOT .EOF
    .EDIT
    !Num2=meghdar
    .UPDATE
    .MOVENEXT
    LOOP
    END WITH
    END SUB

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: اعمال شرط در فیلد مشترک فرم و سابفرم

    حالا هر جا که نیاز داشتین این روتین رو فراخوانی کنین، میتونه در ChekBox_AFTERUPDATE باشه یا TxtMeghdar_AFTERUPDATE یا ...

    IF ME.ChekBox THEN Update_Subform (ME.TxtMeghdar)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: اعمال شرط در فیلد مشترک فرم و سابفرم

    احتمالا باید یک سناریو هم برای وقتی که چک باکس FALSE هست در نظر بگیرین!

  7. #7

    نقل قول: اعمال شرط در فیلد مشترک فرم و سابفرم

    سلام استاد عزیز

    هزاران تشکر و قدر دانی از لطف و محبت شما

    بسیار عالی و حرفه ای

    احتمالا باید یک سناریو هم برای وقتی که چک باکس FALSE هست در نظر بگیرین!
    من همین کد شما رو مجداٌ تکرارش کردم و این بار شرط رو برابر با صفر قرار دادم

    یعنی اگه False بود برابر با 0 باشه

    ولی جواب نداد و هر دو شرط داره اجرا میشه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: اعمال شرط در فیلد مشترک فرم و سابفرم

    نقل قول نوشته شده توسط G.hemati مشاهده تاپیک
    من همین کد شما رو مجداٌ تکرارش کردم و این بار شرط رو برابر با صفر قرار دادم

    یعنی اگه False بود برابر با 0 باشه

    ولی جواب نداد و هر دو شرط داره اجرا میشه
    باید از IF ... THEN ... ELSE استفاده کنین:
    IF ME.ChekBox THEN
    Update_Subform(ME.TxtMeghdar)
    ELSE
    Update_Subform(0)
    ENDIF



    همچنین باید یک سناریو برای وقتی که رکورد جدید در سابفرم اضافه میکنین داشته باشین:
    آیا وضعیت ChekBox و مقدار TxtMeghdar باید بررسی بشن یا نه؟

  9. #9

    نقل قول: اعمال شرط در فیلد مشترک فرم و سابفرم

    خیلی ممنونم استاد عزیز

    فقط بیزحمت روش اعمال محاسبات در این روتین رو هم بگین ممنون میشم ، خیلی سعی کردم خودم انجام بدم و مزاحمتون نشم ولی متاسفانه موفق نشدم

    میخوام وقتی تیک فعال میشه ، فیلد مبلغ تخفیف برابر باشه با : مبلغ کالا * درصد تخفیف / 100

    و وقتی غیر فعال میشه، فیلد مبلغ تخفیف برابر با صفر باشه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (74.2 کیلوبایت, 32 دیدار)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip db2.zip‏ (48.2 کیلوبایت, 6 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله G.hemati : یک شنبه 23 آبان 1400 در 21:41 عصر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: اعمال شرط در فیلد مشترک فرم و سابفرم

    1- برای محاسبه تخفیف بهتر هست فیلد تخفیف رو از نوع calculated انتخاب کنین و بهش فرمول بدین:
    discount=discount_percent*price
    فیلد تخفیف فعلی رو باید اول پاک کنین و یک فیلد تخفیف جدید با این شرایط که گفته شد بسازین.

    2- معمولا در فاکتور تعداد و قیمت واحد هم داریم که مبلغ کالا از ضرب این دو به دست میاد - بهتر هست اینها رو اضافه کنید:
    price=unit_price*quantity
    فیلد قیمت هم میتونه از نوع calculated باشه

    3- همچنین در فاکتور معمولا یک قیمت پس از تخفیف هم داریم (باز هم calculated و ممکنه بهش قیمت کل هم بگن که با جمع کل فاکتور نباید اشتباه بشه)

    4- بجز تخفیف درصدی، تخفیف ریالی هم ممکنه برای هر یک از اقلام فاکتور داشته باشیم

    5- آخر فاکتور باید تعداد اقلام و جمع کل همه موارد هم باشه

    6- بهتر هست بجای چک باکس از یک باتن برای اعمال تخفیف روی همه اقلام استفاده کنین

    برای وضعیت فعلی که دارین همین شماره 1 کافی هست و بقیه موارد جنبه پیشنهادی دارن

  11. #11

    نقل قول: اعمال شرط در فیلد مشترک فرم و سابفرم

    سپاس فراوان از راهنمایی جامع و دقیقتون استاد عزیز

    انشالله که دعای خیر بنده حقیر و اعضای تالار همیشه و همه جا پشت و پناهتون باشه

  12. #12

    نقل قول: اعمال شرط در فیلد مشترک فرم و سابفرم

    1- برای محاسبه تخفیف بهتر هست فیلد تخفیف رو از نوع calculated انتخاب کنین و بهش فرمول بدین:
    discount=discount_percent*price
    معذرت استاد عزیز
    به دلایلی نمیشه از calculated استفاده کنم چون داده های ذخیره شده قبلی این فیلد رو (حدود 4 سال ) تحت تاثیر قرار میده

    من نیاز دارم که فیلد تخفیف قابل ویرایش باشه تا تخفیف ریالی رو هم تو همین فیلد اعمال کنم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: اعمال شرط در فیلد مشترک فرم و سابفرم

    نقل قول نوشته شده توسط G.hemati مشاهده تاپیک
    به دلایلی نمیشه از calculated استفاده کنم چون داده های ذخیره شده قبلی این فیلد رو (حدود 4 سال ) تحت تاثیر قرار میده
    در همون بلوک EDIT...UPDATE هر تغییری روی مقادیر فیلدها میتونین انجام بدین:
    .EDIT
    !Num2=meghdar
    !DISCOUNT=!PRICE*meghdar/100
    .UPDATE

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: اعمال شرط در فیلد مشترک فرم و سابفرم

    نقل قول نوشته شده توسط G.hemati مشاهده تاپیک
    من نیاز دارم که فیلد تخفیف قابل ویرایش باشه تا تخفیف ریالی رو هم تو همین فیلد اعمال کنم
    روال این هست که تخفیف (چه درصد و چه مقدار) رو بشه روی هر قلم از کالا و یا در کل فاکتور اعمال کرد.
    ممکنه شما روی بعضی اقلام فاکتور تخفیف درصدی و روی بعضی تخفیف ریالی و روی بعضی ترکیب هر دو رو داشته باشین.
    جدای از این ممکنه روی کل فاکتور هم این وضعیت صادق باشه.

    روش کار این هست که شما بعنوان برنامه نویس همه این حالات رو باید در نظر داشته باشین و پیش بینی کنین، اما زمان ثبت/ویرایش فاکتور طبق شرایطی که مشخص میشه هر کدوم که نیاز هست فعال میکنین.

  15. #15

    نقل قول: اعمال شرط در فیلد مشترک فرم و سابفرم

    من تو برنامه های جدیدم حتما فرمایشات شما رو اعمال میکنم

    ولی این برنامه برای چندین سال پیشه و به این شکل طراحی کرده بودم که تو فیلد تخفیف در صورت نیاز یکی از فیلدها رو ادیت میکردن تا تخفیف ریالی هم اعمال بشه

    مثلا پس از اعمال تخفیف درصدی ، جمع کلی شده 500010 تومان

    حالا برای اینکه جمع کل رند بشه ، بر روی یکی از کالاها، در همون فیلد تخفیف درصدی، مقدار 10 تومان تخیفش رو اضافه میکردن (چون قابل ویرایش هست)

    به هر حال روش اصولی پیشنهاد جنابعالیه و از راهنمایی و لطف شما نهایت تشکر رو دارم

  16. #16

    نقل قول: اعمال شرط در فیلد مشترک فرم و سابفرم

    در همون بلوک EDIT...UPDATE هر تغییری روی مقادیر فیلدها میتونین انجام بدین:
    شرمنده استاد من زیاد با حلقه ها کار نکردم و آشنایی ندارم

    مبلغ تخفیف با راهنمایی شما درست شد تنها مشکلی که هست ضرب کردن تعداد سفارش در مبلغ تخفیفه

    ممنون میشم فایل ضمیمه رو ملاحظه بفرمایین
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip db3.zip‏ (69.6 کیلوبایت, 15 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله G.hemati : سه شنبه 25 آبان 1400 در 23:55 عصر

  17. #17

    نقل قول: اعمال شرط در فیلد مشترک فرم و سابفرم

    در همون بلوک EDIT...UPDATE هر تغییری روی مقادیر فیلدها میتونین انجام بدین:
    سلام استاد عزیز

    شرمندم به خدا ، ببخشید مزاحم شدم ، همه الطافتون در این پروژه ، به پست بالا ختم میشه

    خیلی تلاش کردم تا مزاحتون نشم ولی متاسفانه نتیجه نگرفتم و همش Eror میده

    ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: اعمال شرط در فیلد مشترک فرم و سابفرم

    نقل قول نوشته شده توسط G.hemati مشاهده تاپیک
    من زیاد با حلقه ها کار نکردم و آشنایی ندارم

    مبلغ تخفیف با راهنمایی شما درست شد تنها مشکلی که هست ضرب کردن تعداد سفارش در مبلغ تخفیفه
    جناب همتی،
    شما در همون بلوک هر فرمول (مجاز) رو میتونین روی فیلدها پیاده کنین، ولی تعداد سفارش در قیمت واحد ضرب میشه و نه مبلغ تخفیف!
    بعد باید تخفیف رو از این قیمت کم کنین.

    .EDIT
    !PRICE=!Quantity*!Unit_Price
    !Num2=meghdar
    !DISCOUNT=!PRICE*meghdar/100
    .UPDATE

  19. #19

    نقل قول: اعمال شرط در فیلد مشترک فرم و سابفرم

    سلام استاد عزیز

    سپاس از زحمات دلسوزانه و معرفت بی دریغتون

    شما در همون بلوک هر فرمول (مجاز) رو میتونین روی فیلدها پیاده کنین، ولی تعداد سفارش در قیمت واحد ضرب میشه و نه مبلغ تخفیف!
    بعد باید تخفیف رو از این قیمت کم کنین.
    عرض کردم خدمتتون ، من وسط یک پروژه گیر افتاده بودم و دستم زیاد برای ویرایش جداول باز نبود چون داده ها به هم میخورد

    ایرادی هم که حلقه میگرفت از نبودن فیلد جمع مبلغ کالا بود (من این فیلد رو در کویری لینک شده به فرم ایجاد کرده بودم)

    در نهایت مجبور شدم این فیلد رو ایجاد و آبدیت کنم و مشکلم حل شد

    خیلی خیلی لطف کردین

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •