نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: حلقه foreach برای TabPage

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار morteza norouzi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    32

    حلقه foreach برای TabPage

    با سلام خدمت دوستان و برنامه نویسان عزیز

    یه تکه کد نوشتم برای اینکه هر آبجکت و یا کنترلی که داخل TabPage وجود داره رو بهم برگردونه! یعنی میخوام حلقه ای از جنس foreach باشه که تک تک کنترل ها و آبجت ها وخلاصه هر چی که داخل Tabpage ها هستش رو بهم برگردونه
    در حال حاظراین کد رو نوشتم اما متاسفانه شرط حلقه برقرار نمیشه و عملا هیچ اتفاقی نمی افته

    foreach (Control item in tabPage1.Controls)
    {
    MessageBox.Show("" + item.Text);
    }


    از دوستان اگه کسی بتونه کمک کنه خیلی ممنون میشم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: حلقه foreach برای TabPage

    سلام، شما باید برای اینکار به شکل بازگشتی عمل کنید و به تمامی کنترل های داخل تب پیج دسترسی پیدا کنید، ممکنه داخل این تب پیج چندین پنل یا گروپ باکس وجود داشته باشه که داخل هرکدومشون هم تعدادی کنترل مثل چک باکس یا لیبل و ...

    میتونید یه متد تعریف کنید به این شکل:
    private void IterateOverTabPage(Control control)
    {
    foreach (Control child in control.Controls)
    {
    MessageBox.Show(child.Text);

    IterateOverTabPage(child);
    }
    }

    و درنهایت جایی که بهش نیاز دارین به این شکل فراخوانیش کنید:
    IterateOverTabPage(tabPage1);


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: حلقه foreach برای TabPage

    سلام دوست عزیز.
    منظورتون از اینکه عملا کاری نمیکنه چیه؟؟
    یعنی تو حلقه نمیره؟؟
    دبیاگ کرین خط به خط؟؟
    چون ببینید کد شما اوکیه و داخل حلقه باید ببینید تایپ هر آیتمی که میگیرید از چه نوعی هست و هر عملیاتب که میخواهید را انجام دهید.
    اگر هم خطایی دارید عکس یا متن خطا را بزارید تا دوستان بهتر شما را راهنمایی کنند.

    با تشکر
    ابراهیم

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار morteza norouzi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    32

    نقل قول: حلقه foreach برای TabPage

    سلام mr.sirwan عزیز خیلی ممنون بابت وقت و انرژی که برای سوال من گذاشتید

    با عملیات بازگشتی مشکل حل میشه اما من یه کلاس نوشتم که وقتی tabPage رو بهش پاس میدم دیگه کنترل های داخلش رو نمیشناسه
    برای وضوح بیشتر پروژه رو همین جا اتچ کردم

    بعد از اینکه اجراش کنید داخل ریجستری سیستم توی مسیر HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE یه ریجستری به اسم پروژه WindowsFormsApp2 میسازه، بعدش به اسم هر TabPage یه پوشه توی همین مسیری که گفتم داخل ریجستری میسازه
    در حال حاظر میخوام کنترل های داخل هر TabpPage رو داخل پوشه مربوطه خودش بسازه که ساخته نمیشه متاسفانه!
    اگه بتونید کمکم کنید ممنون میشم

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    سلام، شما باید برای اینکار به شکل بازگشتی عمل کنید و به تمامی کنترل های داخل تب پیج دسترسی پیدا کنید، ممکنه داخل این تب پیج چندین پنل یا گروپ باکس وجود داشته باشه که داخل هرکدومشون هم تعدادی کنترل مثل چک باکس یا لیبل و ...

    میتونید یه متد تعریف کنید به این شکل:
    private void IterateOverTabPage(Control control)
    {
    foreach (Control child in control.Controls)
    {
    MessageBox.Show(child.Text);

    IterateOverTabPage(child);
    }
    }

    و درنهایت جایی که بهش نیاز دارین به این شکل فراخوانیش کنید:
    IterateOverTabPage(tabPage1);

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار morteza norouzi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    32

    نقل قول: حلقه foreach برای TabPage

    ابراهیم عزیز خیلی ممنونم ازت
    پروژه رو همراه با توضیحات قرار دادم

    نقل قول نوشته شده توسط ebrahim.rayatparvar مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز.
    منظورتون از اینکه عملا کاری نمیکنه چیه؟؟
    یعنی تو حلقه نمیره؟؟
    دبیاگ کرین خط به خط؟؟
    چون ببینید کد شما اوکیه و داخل حلقه باید ببینید تایپ هر آیتمی که میگیرید از چه نوعی هست و هر عملیاتب که میخواهید را انجام دهید.
    اگر هم خطایی دارید عکس یا متن خطا را بزارید تا دوستان بهتر شما را راهنمایی کنند.

    با تشکر
    ابراهیم

  6. #6

    نقل قول: حلقه foreach برای TabPage

    سلام
    اگه منظورتون رویداد toolStripButton1_Click هست ، چون قبل از اینکه به این رویداد برسین ، پنلِ مربوط به TabPage را در رویداد Form1_Load منتقل کردین .
    بنابراین TabPage اصلا فرزندی در پروپرتیِ Controls اش نخواهد داشت .

تاپیک های مشابه

  1. سوال: انتقال در tabPage
    نوشته شده توسط masoud.a در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 09 مرداد 1391, 17:19 عصر
  2. مخفی کردن سربرگ یکtabpage
    نوشته شده توسط farhad_esfandiar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 18 مرداد 1389, 11:32 صبح
  3. گفتگو: مقایسه کارایی foreach نسبت به ForEach
    نوشته شده توسط Rezaoli در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اسفند 1387, 11:37 صبح
  4. سوال: اجرای یک کد هنگام نمایش یک TabPage
    نوشته شده توسط Morteza_s در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 16 مهر 1387, 16:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •