نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: عبارت با قاعده

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    Question عبارت با قاعده

    سلام دوستان وقت بخیر
    برای مثال من متن زیر رو دارم:


    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید 14-2-3-7 سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه 1-2-8 و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی 9-2-3 و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان 3-12-11 امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.




    من میخوام اون عبارات (14-2-3-7 و 1-2-8 و 9-2-3 و 3-12-11) رو داخل متن پیدا کنم و داخل یه آرایه بریزم. راستیتش راجب عبارات با قاعده کلی خوندم اما نمیتونم درکش کنم.
    در صورت امکان عباررت با قاعده این رو برام بگید. در ضمن میشه اونایی که پیدا میکنه رو بریزه داخل آرایه؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: عبارت با قاعده

    سلام

    اون کاراکتر جدا کننده اعداد، فقط کاراکتر "-"هستش یا کاراکترهای دیگر هم ممکن هست باشند؟

    اعداد موردنظر شما فقط همون دو حالتی که در متن وجود دارد هستند یا بصورت زیر هم ممکن هست وجود داشته باشند؟

    11

    10-20

    10-20-30-40-50

    10-20-30-40-50-60

    10-20-30-40-50-60-70-80-90

    30--10-20

  3. #3

    نقل قول: عبارت با قاعده

    سلام


    string regexEntry = "لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید 14-2-3-7 سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه 1-2-8 و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز 9 و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.";
    System.Text.RegularExpressions.MatchCollection regexMatches = System.Text.RegularExpressions.Regex.Matches(regex Entry, @"(\d+-)*\d+");

    foreach (System.Text.RegularExpressions.Match match in regexMatches)
    {
    Debug.WriteLine(match.Value);
    }



  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: عبارت با قاعده

    نقل قول نوشته شده توسط SajjadKhati مشاهده تاپیک
    سلام


    string regexEntry = "لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید 14-2-3-7 سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه 1-2-8 و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز 9 و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.";
    System.Text.RegularExpressions.MatchCollection regexMatches = System.Text.RegularExpressions.Regex.Matches(regex Entry, @"(\d+-)*\d+");

    foreach (System.Text.RegularExpressions.Match match in regexMatches)
    {
    Debug.WriteLine(match.Value);
    }



    ممنون درست کار کرد. در ضمن قبل این اعداد کلمه ؛بند؛ حتما وجود داره. برا اینکه از شماره گداری لیست داخل متنها هم جدا بشه این کلمه بند رو کجای این عبارت قرار بدم؟

    مثال :
    بند 1-2-3
    بند 12-1
    بند 9
    آخرین ویرایش به وسیله رامین مرادی : پنج شنبه 27 آبان 1400 در 08:51 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: عبارت با قاعده

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    ممنون درست کار کرد. در ضمن قبل این اعداد کلمه ؛بند؛ حتما وجود داره. برا اینکه از شماره گداری لیست داخل متنها هم جدا بشه این کلمه بند رو کجای این عبارت قرار بدم؟

    مثال :
    بند 1-2-3
    بند 12-1
    بند 9

    string pattern = @"(?<=بند)(\s+)*(\d+-)*(\d+)";
    MatchCollection regexMatches = Regex.Matches(regexEntry, pattern);
    foreach (Match match in regexMatches)
    MessageBox.Show(match.Value.Trim());
    آخرین ویرایش به وسیله 336699 : پنج شنبه 27 آبان 1400 در 12:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •