نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: حذف سطر از ارایه دو بعدی string

  1. #1

    Question حذف سطر از ارایه دو بعدی string

    سلام
    میشه لطفا من رو راهنمایی کنبد . من باید چنر سطر از یک ارایه دو بعدی رشته حذف کنم در C#‎

  2. #2

    نقل قول: حذف سطر از ارایه دو بعدی string







  3. #3

    نقل قول: حذف سطر از ارایه دو بعدی string

    ممنون از پاسختون . البته هدف من حذف کامل بود که با استفاده از دستور زیر حل شد

    Array.Resize(ref lines, lines.Length-1)
    با این کد یک خانه اخر ارایه رشته ای حذف میشود .در واقع حافظه ازاد می شود. اسم ارایه منline بود

تاپیک های مشابه

  1. تفاوت string و String یا bool و boolean
    نوشته شده توسط alireza.tofigh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 29 اردیبهشت 1394, 02:07 صبح
  2. نحوه استفاده از public Dictionary<string, string>
    نوشته شده توسط siamakb در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 22 مرداد 1393, 20:00 عصر
  3. error Value of type '1-dimensional array of String' cannot be converted to 'String'
    نوشته شده توسط saeed_sho در بخش VB.NET
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 11 مرداد 1391, 12:25 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 20 تیر 1391, 09:10 صبح
  5. فرق بین IList<string>وList<string>؟
    نوشته شده توسط shima_85 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 11 آبان 1388, 04:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •