نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: QLineEdit

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    61

    QLineEdit

    سلام وقت بخیر . تو سی پلاس پلاس کیو تی وقتی یک QLineEdit درگ اند دراپ میکنم تو لیست ابجکت ها ابجکنم ایجاد میشه ولی تو mainwindow.cpp نمیشه بهش دسترسی داشت . اگه بخوام دقیق بگم عبارت
    ui->textline->text()
    ارور میده و میگه textline وجود نداره ولی هست . لطفا راهنمایی کنید مرسی

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار sd702004
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    89

    نقل قول: QLineEdit

    سلام. از خود Qt Creator استفاده می‌کند یا رابط کاربری رو جدا می‌سازید؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    61

    نقل قول: QLineEdit

    نقل قول نوشته شده توسط sd702004 مشاهده تاپیک
    سلام. از خود Qt Creator استفاده می‌کند یا رابط کاربری رو جدا می‌سازید؟
    از خود qt creator استفاده میکنم

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار sd702004
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    89

    نقل قول: QLineEdit

    دقیقا بر اساس اسم ویجت (objectName) عمل می‌کنید و باز هم این مشکل وجود داره؟ لطفا کد مربوط به فایل mainwindow.cpp و همین طور فایل ui تون رو بذارید تا دقیق‌تر بشه بررسی کرد.

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    61

    نقل قول: QLineEdit

    نقل قول نوشته شده توسط sd702004 مشاهده تاپیک
    دقیقا بر اساس اسم ویجت (objectName) عمل می‌کنید و باز هم این مشکل وجود داره؟ لطفا کد مربوط به فایل mainwindow.cpp و همین طور فایل ui تون رو بذارید تا دقیق‌تر بشه بررسی کرد.
    تو عکس دو چنتا ابجکت ایجاد کردم ولی تو عکس یک همونطور که از لیست هم مشخصه ابجکت های منو نمایش نمیده ولی بقیه ابجکت ها که از قبل بودن نمایش داده میشن و در دسترس هستن مثل menubar
    1.jpg
    2.jpg

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار sd702004
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    89

    نقل قول: QLineEdit

    به نظر میاد همه چی درست باشه. اگه فایل ui رو سیو کردین نباید مشکلی توی کامپایل شدن کد وجود داشته باشه. برای این که کامل مطمئن بشین مشکلی وجود داره یا خیر این بخشی که ارور داره رو از کدتون پاک کنید بعد یک بار کد رو کامپایل کنید. حالا محتوای فایل ui_mainwindow.h که در لحظه کامپایل توسط Qt تولید شده رو بررسی کنید ببینید آیا داخلش ویجتی به نام myText قرار داده یا نه.


  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    61

    نقل قول: QLineEdit

    نقل قول نوشته شده توسط sd702004 مشاهده تاپیک
    به نظر میاد همه چی درست باشه. اگه فایل ui رو سیو کردین نباید مشکلی توی کامپایل شدن کد وجود داشته باشه. برای این که کامل مطمئن بشین مشکلی وجود داره یا خیر این بخشی که ارور داره رو از کدتون پاک کنید بعد یک بار کد رو کامپایل کنید. حالا محتوای فایل ui_mainwindow.h که در لحظه کامپایل توسط Qt تولید شده رو بررسی کنید ببینید آیا داخلش ویجتی به نام myText قرار داده یا نه.

    مرسی ممنونم درست شد

تاپیک های مشابه

  1. QLineEdit
    نوشته شده توسط amin2014 در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 14 فروردین 1394, 16:35 عصر
  2. سوال: نمایش مقدار وارد شده در QLineEdit
    نوشته شده توسط ravand در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 13 مهر 1392, 22:11 عصر
  3. سوال: تایپ فارسی اعداد در QLineEdit
    نوشته شده توسط sd.CSharpProgrammer در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 22 اردیبهشت 1391, 23:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •