نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: اضافه کردن چند خط به آخر فایل

  1. #1

    Question اضافه کردن چند خط به آخر فایل

    سلام فایل من 120 هزار خط داره ومن میخوام خط اخر رو که END نوشته شده پاک کنم و چند خط اخرش اضافه کنم . راهی هست برای اینکار یا باید کل فایل رو دوباره باز نویسی کنم. ممنون میشم راهنمایی کنبد . اگر بخواهم کل فابل رو دوباره بنویسم زمان خیلی بیشتری میبره؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: اضافه کردن چند خط به آخر فایل

    سلام
            private void button1_Click(object sender, EventArgs e)        {

    using (System.IO.StreamWriter sw = new System.IO.FileInfo(@"d:\a\exam.txt").AppendText())
    {
    sw.WriteLine(Environment.NewLine+"Hello User");
    }

    }

  3. #3

    نقل قول: اضافه کردن چند خط به آخر فایل

    ممنون از پاسختون دوست عزیز . من قیل از اضافه کردن خط جدید باید کلمه اخر در فایل رو حذف کنم این کلمه "END"هست و من دقیقا میدونم فایلم چند خط هست . نمی تونم این کلمه اخر رو حذف کنم

  4. #4

    نقل قول: اضافه کردن چند خط به آخر فایل

    از این دستور استفاده کردم که خطا میده

  5. #5

    نقل قول: اضافه کردن چند خط به آخر فایل

    مشکلم با تغییر مد فابل از append به open حل شد.د ر غیر اینصورت نمب تونستم برگردم به عقب ومتن فایل رو جایگزین کنم
    آخرین ویرایش به وسیله fkarimi61 : پنج شنبه 11 آذر 1400 در 11:34 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: اضافه کردن چند خط به آخر فایل

    salam
            private void buttonItem5_Click(object sender, EventArgs e)        {
    var p = @"d:\a\exam.txt";

    string line="";
    using (StreamReader sr=File.OpenText(p))
    {
    var read = sr.ReadToEnd();
    var r =read.Split('\n');
    for (int i = 0; i < r.Length-1; i++)
    {
    line += r[i];
    }
    }


    using (StreamWriter sw = File.CreateText(p))
    {
    sw.WriteLine(line);
    }



    }

  7. #7

    نقل قول: اضافه کردن چند خط به آخر فایل

    سپاس فراوان

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •