نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: کاربرد halt چیه؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    962

    کاربرد halt چیه؟

    سلام
    گاهی برنامه به خطاهای گنگ میخوره و فقط میخوایم برنامه رو ببنیدم.
    1.اگر در OnClose یا OnCloseQuery کدی داشته باشیم بعد از اجرای Halt آیا کدش اجرا میشه؟
    2.آیا برنامه بی درنگ بسته میشه و مثلا حافظه رزو شده برای بیت مپ و استرینگ لیست و غیره آزاد نمیشه؟
    میشه کمی توضیح بدید
    من میخوام بشه در صورت بروز بعضی خطاها ( مثلا Access violation)با ApplicationEvents-Exception با اجرای Halt برنامه رو بست. میخوام بدونم آیا مشکلی پیش میاد.
    علاوه بر این گاهی ابتدای بالا اومدن برنامه فایلها رو میخونم و یک نقص در فایل هست و میخوام فی الفور برنامه رو ببندم.
    3.میخوام بدونم آیا سطرهای بعد از پروسیجر جاری اجرا میشه؟ یا مثل Application.Terminate برنامه هنوز به کار خودش ادامه میده تا فرصت مناسب ؟
    آخرین ویرایش به وسیله mbshareat : شنبه 27 آذر 1400 در 12:03 عصر

  2. #2

    نقل قول: کاربرد halt چیه؟

    سلام.
    Halt صاف برنامه رو می پوکونه. بدون هیچ چیز اضافه ای، حافظه ها یهو ول می شن و هیچ دستور دیگه ای بعدش ران نمی شه.
    تقریبا نباید هیچ وقت از اون استفاده کنید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    962

    نقل قول: کاربرد halt چیه؟

    ممنون. گاهی به دردم میخوره.
    چون دیگه لازم نیست از مقدار بازگشتی و تنظیم و بررسی متغیر برای خروج از حلقه و پروسیجر استفاده کنم و لازم نیست نگران باشم که شاید روند معمولی هنگام بستن پنجره اجرا میشه( اگر بخوام اجرا بشه هم خودم اجراش می کنم بعد Halt اجرا می کنم)
    کلا عشق نابود کردن هستم!

  4. #4

    نقل قول: کاربرد halt چیه؟

    خب اینطوری هرچی حافظه گرفتی آزاد نمی شه
    راه خوبش استفاده از Terminate و در خط بعدیش بلافاصله Exit کردن است
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    962

    نقل قول: کاربرد halt چیه؟

    بله درسته اما گاهی خیلی مهم نیست که یه مگ یا جند کیلو بایت از حافظه آزاد نشه ولی کد سر راست تر میشه و لازم نیست چیزی رو بررسی کنیم.
    بهترین راه حل مساله پاک کردن صورت مساله است! (از روش خودم!!)

  6. #6

    نقل قول: کاربرد halt چیه؟

    پیداست به خاطر فری نکردن حافظه تو مالتی ترد، 90 میلیون ضرر نخوردی عاشقی یادت بره
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    962

    نقل قول: کاربرد halt چیه؟

    نه بابا. تازه فهمیدم که چنین چیزی وجود داره. از اون کارهای بزرگ به ما نمیاد. من فقط یه برنامه دارم که ده ساله دارم توسعه اش میدم.
    بعضی اشتباهات رو هم صدها بار تکرار کردم. مثل خارج نشدن از حلقه- جابجایی کد- استفاده از متغییر از نوع بی علامت و کوچک که باعث سرریز شده - استفاده از I به جای J( هنگام کپی کد و دست نزدن به متغیر)
    فراموش کردن مقداردهی متغییر عددی- خوندن کارکتر بعد از پایان رشته و اشکالات گفتاری و اصالتا غیر برنامه نویسی زیاد.
    شاید بعد از ده زندگی به پای شما رسیدم. شما فقط لطف می کنید جواب میدید.

  8. #8

    نقل قول: کاربرد halt چیه؟

    من مخلصم، لطف شماست،
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    962

    نقل قول: کاربرد halt چیه؟

    درخت میوه وقتی بار بده افتاده میشه. من هم مثل بقیه بابت محبت و صبر و حوصله شما ممنونم.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: فرق دو دستور halt و close در دلفی
    نوشته شده توسط mortex3000 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 18 مرداد 1391, 08:08 صبح
  2. halt کردن سیستم
    نوشته شده توسط mona_z در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 03 آبان 1388, 12:12 عصر
  3. Close و Halt
    نوشته شده توسط baboozadeh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 10 دی 1384, 02:56 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •