نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ذخیره مقادیر String در متغیر

  1. #1

    ذخیره مقادیر String در متغیر

    سلام دوستان

    من با Qt پروژه ای نوشتم.

    من یک رشته از پرت سریال
    20.74! 32.00@ 5.00* 50$ 99^ #
    دریافت میکنم به این شکل (فرمتش دست خودمه و میتونم تغییرش بدم).

    که مثلا 20.74 دما هست و توی یه متغیر double ذخیره بشه. مثلا 32.00 رطوبت که این هم توی متغیر دخیره بشه و الی آخر.

    من چطور میتونم این کار رو بکنم؟ باید تبدیل بشه به استراکت؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار sd702004
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    89

    نقل قول: ذخیره مقادیر String در متغیر

    سلام. اگر فرمت مشخصی داره میتونید از regular expression برای این کار استفاده کنید. regex ها هم در کتابخانه استاندارد خود C++‎‎ و هم بصورت مجزا در Qt وجود داره.

  3. #3

    Question نقل قول: ذخیره مقادیر String در متغیر

    نقل قول نوشته شده توسط sd702004 مشاهده تاپیک
    سلام. اگر فرمت مشخصی داره میتونید از regular expression برای این کار استفاده کنید. regex ها هم در کتابخانه استاندارد خود C++‎‎‎‎ و هم بصورت مجزا در Qt وجود داره.
    میتونم فرمت رو به این صورت تغییر بدم
    @t= 20.37 h= 32.01 c=5.01 l= 45 u= 0#


    یا مدلای دیگه.

    حالا من کدش رو باید چطور بنویسم؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار sd702004
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    89

    نقل قول: ذخیره مقادیر String در متغیر

    regex مبحث نسبتا مفصلیه. قبل از این که ببینیم آیا این روش مناسب هست یا خیر اگه الگوتون به این صورته که مثلا چند تا عبارت پشت سر هم نوشته شده و بعنوان مثال میدونید که اولی یک عدد صحیحه، دومی یک عدد اعشاری و... که کلا به regex نیست. کافیه ورودی تون صرفا شامل این موارد باشه و با یک کارکتر مناسب (مثلا اسپیس یا کاما یا هر کارکتر مناسب دیگری) از همدیگه جداشون کرده باشین. در این صورت با متد split در کلاس QString راحت میتونید این بخش‌ها رو از هم جدا کنید.

    بعنوان مثال فرض کنید قراره سه تا مقدار a، ‏b و c که به ترتیب عدد صحیح، عدد اعشاری و استرینگ هست رو دریافت کنیم. کافیه ورودی مون به این صورت باشه:
    45,9.75,aBcd

    حالا با استفاده از دستور split اینا رو به یک آرایه سه عضوی تبدیل میکنیم و این سه تا مقدار رو به ترتیب در متغیرهای int، ‏double و QString ذخیره می‌کنیم. ‌(برای دو مورد اول باید به ترتیب از متدهای toInt()‎ و toDouble()‎ استفاده بشه.

  5. #5

    نقل قول: ذخیره مقادیر String در متغیر

    از همین تابع split استفاده کردم و جواب داد. البته یخورده هم خلاقیت بخرج دادم و بهتر شد.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطای bad name برای متغیر string
    نوشته شده توسط Sahand87 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 03 بهمن 1396, 19:04 عصر
  2. تغیر مقادیر string در فالی exe
    نوشته شده توسط Mahdi13.ir در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 26 فروردین 1395, 13:28 عصر
  3. مقداردهی کرکترهای یک متغیر string
    نوشته شده توسط programers0 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 26 مهر 1392, 00:44 صبح
  4. مشکل در متد Contains یک متغیر String
    نوشته شده توسط arash ghafori در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 16 اردیبهشت 1392, 19:11 عصر
  5. انتقال از متغیر Long به متغیر String
    نوشته شده توسط unit001 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 13 اسفند 1388, 16:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •