نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: پیاده سازی آندو و ریدو در سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار HRC123
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    36
    پست
    113

    Question پیاده سازی آندو و ریدو در سی شارپ

    سلام
    من یه اپلیکشن نقاشی ساختم تو ویندوز اپلیکشن سی شارپ همه کارها تمام شده همه چی فقط اومدم آخر کار آندو ردو اضافه کنم سی تا کلاس رو تیکه کد نوشتم اصلا اصلا اصلا جواب نگرفتم برا نقاشی از یه تکست باکس استفاده کردم هرچی گشتم تو سایت ها کد درستی ندیدم کسی هست بتونه کمک کنه آندو ردو رو پیاده سازی کنم
    تشکر از همه

  2. #2

    نقل قول: پیاده سازی آندو و ریدو در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط HRC123 مشاهده تاپیک
    سلام
    من یه اپلیکشن نقاشی ساختم تو ویندوز اپلیکشن سی شارپ همه کارها تمام شده همه چی فقط اومدم آخر کار آندو ردو اضافه کنم سی تا کلاس رو تیکه کد نوشتم اصلا اصلا اصلا جواب نگرفتم برا نقاشی از یه تکست باکس استفاده کردم هرچی گشتم تو سایت ها کد درستی ندیدم کسی هست بتونه کمک کنه آندو ردو رو پیاده سازی کنم
    تشکر از همه

    یک متد هست به صورت
    textbox.Undo();


    با یکبار اجرا، عمل آندو و با اجرای بعدی، عمل ریدو رو انجام میده.
    مثل فوتوشاپ
    البته این برای تکست باکس هست

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار HRC123
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    36
    پست
    113

    نقل قول: پیاده سازی آندو و ریدو در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط AtabakFathi مشاهده تاپیک
    یک متد هست به صورت
    textbox.Undo();


    با یکبار اجرا، عمل آندو و با اجرای بعدی، عمل ریدو رو انجام میده.
    مثل فوتوشاپ
    البته این برای تکست باکس هست
    اگه همچین چیزی باشه احتمالا کتاب خونه خاصی داره چون کلا ایراد میگیره

  4. #4

    نقل قول: پیاده سازی آندو و ریدو در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط HRC123 مشاهده تاپیک
    اگه همچین چیزی باشه احتمالا کتاب خونه خاصی داره چون کلا ایراد میگیره
    این متد در مورد متن تایپ شده که بدون ایراد کار میکنه.
    میشه بفرمایید در تکست بامس چگونه عملیات نقاشی اجرا میشوند؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار HRC123
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    36
    پست
    113

    نقل قول: پیاده سازی آندو و ریدو در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط AtabakFathi مشاهده تاپیک
    این متد در مورد متن تایپ شده که بدون ایراد کار میکنه.
    میشه بفرمایید در تکست بامس چگونه عملیات نقاشی اجرا میشوند؟
    به من که جواب نمده
    ولی اگه کتاب خونه خهای Drawing رو فراخونی کنید می تونید اعمال نقاشی رو هم پیاده سازی کنید یا اصلا یه پینت بسازید حالا من کارای پینتم تمامه فقط همین آندو ردو مونده ککه روانی شدم انجام نشد که نشد

  6. #6

    نقل قول: پیاده سازی آندو و ریدو در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط HRC123 مشاهده تاپیک
    به من که جواب نمده
    ولی اگه کتاب خونه خهای Drawing رو فراخونی کنید می تونید اعمال نقاشی رو هم پیاده سازی کنید یا اصلا یه پینت بسازید حالا من کارای پینتم تمامه فقط همین آندو ردو مونده ککه روانی شدم انجام نشد که نشد
    البته نکته ای هست که باید عرض کنم این متد که برای متون هست.
    یعنی اگه در تکست باکس یک متنی باشه، این متد روی اون اجرا میشه.
    در مورد کتابخانه ای که می فرمائید بنده زیاد اطلاعات ندارم.

  7. #7

    نقل قول: پیاده سازی آندو و ریدو در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط HRC123 مشاهده تاپیک
    سلام
    من یه اپلیکشن نقاشی ساختم تو ویندوز اپلیکشن سی شارپ همه کارها تمام شده همه چی فقط اومدم آخر کار آندو ردو اضافه کنم سی تا کلاس رو تیکه کد نوشتم اصلا اصلا اصلا جواب نگرفتم برا نقاشی از یه تکست باکس استفاده کردم هرچی گشتم تو سایت ها کد درستی ندیدم کسی هست بتونه کمک کنه آندو ردو رو پیاده سازی کنم
    تشکر از همه
    اگر شئ گرا نوشتید، میتونید یک لیست داشته باشید که با رسم هر آبجکت، اون آبجکت رو به لیست آضافه کند. با یک اندیس که در اندو و ریدو تغییر کند. با تغییر اندیس بایست تمام آبجکت های ابتدای لیست تا اون اندیس مجددا رسم بشن.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار HRC123
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    36
    پست
    113

    نقل قول: پیاده سازی آندو و ریدو در سی شارپ

    fسلام بچه ها من از همه معذرت خواهی می کنم چون چند تا پروژه رو دارم با هم کار می کنم اصلا یادم نبود چی استفاده کردم ببخشید من از پیچر باکس برا طراحی نقاشی استفاده کردم و چون دارم یه ادیتور واسه یه جا دیگه مینویسم همش اوه تو ذهنم بود دلیل به نتیجه نرسیدنمم همینه دیگه نشستم کل دو تا برنامه رو چک کردم دیدم بابا این پیچر باکسه نه تکست باکس حالا دنبال آندو ردو برا پیچر باکسم می دونم دیونه بازی در آوردم شرمنده که با حواس پرتیم شما رو هم به اشتباه انداختم

  9. #9

    نقل قول: پیاده سازی آندو و ریدو در سی شارپ

    جواب همونه که گفتم. شما باید بدونی چه چیزهایی رسم شده که بتونی به عقب و جلو ببری.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار HRC123
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    36
    پست
    113

    نقل قول: پیاده سازی آندو و ریدو در سی شارپ

    دقیقا یه لیست از اشیاء و یه شمارنده

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار HRC123
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    36
    پست
    113

    نقل قول: پیاده سازی آندو و ریدو در سی شارپ

    آقا تشکر دقیقا با همین روش دو تا استک و دستورات پوش و پاپ حل حل شد.

تاپیک های مشابه

  1. پیاده سازی ترکیب در سی شارپ
    نوشته شده توسط alonmahdi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 08 اردیبهشت 1395, 06:00 صبح
  2. پیش نیاز ها و راه کارهای راه اندازی فروشگاه وردپرسی ؟
    نوشته شده توسط dr.undead در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 10 آذر 1392, 18:27 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 اسفند 1391, 13:30 عصر
  4. حرفه ای: پیاده سازی Queue (صف) به صورت سی ++ در سی شارپ
    نوشته شده توسط ali.khoban در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 20 بهمن 1391, 16:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •