نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل با تابع ShellExecute

  1. #1

    مشکل با تابع ShellExecute

    سلام

    میخوام از داخل یک برنامه، با ShellExecute یک برنامه دیگر رو باز کنم.
    بعد از کامپایل و ساخت برنامه اصلی، مشکلی نیست و اجرای برنامه دوم از برنامه اول به درستی انجام میشه، اما موقع Trace تو خود دلفی به تابع ShellExecute که می رسه، با وجودی که برنامه دوم اجرا می شه اما دلفی Exception میده و یک سری پیفام نشون میده ...

    تو Call Stack این پیغامها میاد:

    Kernel32.BaseThreadInitThunk + 0x19
    ntdll.RtlGetAppContainerNamedObjectPath + 0xee


    تو لیست Output دلفی هم این پیغام میاد:


    Module Unload: WinSpool.drv Process Spawned Process.


    این رو هم بگم که اجرای برنامه دوم رو با دو تابع ShellExecuteEX و CreateProcess هم تست کردم؛ اما اونها هم همین مشکل رو داشتند.
    ضمنا این مشکل فقط تو بعضی سیستمها بوجود میاد، اما حداقل ویندوزهای دو سیستم درست و نادرست یکی هستن.

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Delphi Coder
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    c:\windows\system32
    پست
    579

    نقل قول: مشکل با تابع ShellExecute

    خوب continue که میزنید چه اتفاقی میافته؟ ممکنه First chanse exception باشه. این پست رو ببینید.
    https://barnamenevis.org/showthread....-delphi-berlin

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با تابع ShellExecute در دلفی xe4
    نوشته شده توسط beginner_1395 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 03 مرداد 1396, 20:20 عصر
  2. مشکل با ShellExecute در شبکه
    نوشته شده توسط lena abbaszadeh در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 16
    آخرین پست: چهارشنبه 07 تیر 1391, 11:52 صبح
  3. مبتدی: ShellExecute
    نوشته شده توسط amin2dpr در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 08 اردیبهشت 1391, 22:35 عصر
  4. هوک کردن ShellExecute به همراه COM
    نوشته شده توسط پیام نیک اندیش در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 16 بهمن 1389, 09:42 صبح
  5. مشكل با ShellExecute
    نوشته شده توسط mohsen_r در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 مرداد 1389, 07:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •