نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: استفاده متغیر جاوااسکریپت در php

  1. #1

    استفاده متغیر جاوااسکریپت در php

    سلام
    <script>
    var b= confirm("Press a button!");
    <?php $s = b ; ?>
    </script>
    <?php
    return $s;
    چطور میشه مقدار متغیر b را داخل متغیر s ریخت تا بتونم مقدارش را برگردانم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: استفاده متغیر جاوااسکریپت در php

    اینجوری کار نمیکنه وب
    اول کد های php اجرا میشه توی سرور و خروجیشون به همراه کد های js,html به مرورگر کاربر ارسال میشه
    کد های js در مرحله بعد توی مرورگر کاربر اجرا میشن
    برای اینه که میگن کد سمت سرور و کد سمت کلاینت

    طبیعتا اگر اول کد های php اجرا بشن شما نمیتونی با js مقدار بریزی توی متغیر php

  3. #3

    نقل قول: استفاده متغیر جاوااسکریپت در php

    شما باید مقدار ورودی کاربر را از طریقی مثل ajax به سمت سرور بفرستید بعد خروجی را برگدونید

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از متغیر php در جاوااسکریپت
    نوشته شده توسط moh355 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 30 آذر 1394, 11:40 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 08 خرداد 1392, 23:52 عصر
  3. سوال: استفاده از مقدار متغیر در اسکریپت در کدنویسی
    نوشته شده توسط baran1367 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 08 خرداد 1392, 17:29 عصر
  4. سوال: استفاده از متغیر سمت سرور در داخل اسکریپت جاوا
    نوشته شده توسط حمید . ه در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 31 تیر 1391, 22:23 عصر
  5. استفاده از متغیر جاوا اسکریپت در php
    نوشته شده توسط roya2002_80 در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 26 بهمن 1387, 08:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •