نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خطا در ایجاد migration

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mp2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    فارس - بوشهر
    پست
    499

    خطا در ایجاد migration

    با سلام خدمت همه دوستان و اساتید
    دوستان من یه پروژه با معماری پیاز نوشتم
    کسی میدونه این مایگریشن چرا داره خطا میده؟
    در صورتی که قبلش من صد ها مایگریشن زدم رو همین پروژه

    متن خطا با جزییات رو میزارم ممنون میشم کسی کمک کنه


    Add-Migration mig0 -Verbose
    Using project 'Infrastructure\Hayel.Infrastructure.EfCore'.
    Using startup project 'Presentation\Hayel.EndPointApp.MainApp'.
    Build started...
    Build succeeded.
    D:\My_Projects\HayelFastFood\HayelFastFood\package s\Microsoft.EntityFrameworkCore.Tools.3.1.15\tools \net461\any\ef.exe migrations add mig0 --json --verbose --no-color --prefix-output --assembly D:\My_Projects\HayelFastFood\HayelFastFood\Hayel.E ndPontApp.MainApp\bin\Debug\Hayel.Infrastructure.E fCore.dll --startup-assembly D:\My_Projects\HayelFastFood\HayelFastFood\Hayel.E ndPontApp.MainApp\bin\Debug\Hayel.EndPointApp.Main App.exe --project-dir D:\My_Projects\HayelFastFood\HayelFastFood\Hayel.I nfrastructure.EfCore\ --language C#‎ --working-dir D:\My_Projects\HayelFastFood\HayelFastFood --root-namespace Hayel.Infrastructure.EfCore
    Using assembly 'Hayel.Infrastructure.EfCore'.
    Using startup assembly 'Hayel.EndPointApp.MainApp'.
    Using application base 'D:\My_Projects\HayelFastFood\HayelFastFood\Hayel. EndPontApp.MainApp\bin\Debug'.
    Using working directory 'D:\My_Projects\HayelFastFood\HayelFastFood\Hayel. EndPontApp.MainApp'.
    Using root namespace 'Hayel.Infrastructure.EfCore'.
    Using project directory 'D:\My_Projects\HayelFastFood\HayelFastFood\Hayel. Infrastructure.EfCore\'.
    Using configuration file 'D:\My_Projects\HayelFastFood\HayelFastFood\Hayel. EndPontApp.MainApp\bin\Debug\Hayel.EndPointApp.Mai nApp.exe.config'.
    Using assembly 'Hayel.Infrastructure.EfCore'.
    Using startup assembly 'Hayel.EndPointApp.MainApp'.
    Using application base 'D:\My_Projects\HayelFastFood\HayelFastFood\Hayel. EndPontApp.MainApp\bin\Debug'.
    Using working directory 'D:\My_Projects\HayelFastFood\HayelFastFood\Hayel. EndPontApp.MainApp'.
    Using root namespace 'Hayel.Infrastructure.EfCore'.
    Using project directory 'D:\My_Projects\HayelFastFood\HayelFastFood\Hayel. Infrastructure.EfCore\'.
    Finding DbContext classes...
    Finding IDesignTimeDbContextFactory implementations...
    Finding application service provider...
    Finding Microsoft.Extensions.Hosting service provider...
    No static method 'CreateHostBuilder(string[])' was found on class 'Program'.
    No application service provider was found.
    Finding DbContext classes in the project...
    Found DbContext 'HayelDbContext'.
    Microsoft.EntityFrameworkCore.Design.OperationExce ption: Unable to create an object of type 'HayelDbContext'. For the different patterns supported at design time, see https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=851728 ---> System.MissingMethodException: No parameterless constructor defined for this object.
    at System.RuntimeTypeHandle.CreateInstance(RuntimeTyp e type, Boolean publicOnly, Boolean noCheck, Boolean& canBeCached, RuntimeMethodHandleInternal& ctor, Boolean& bNeedSecurityCheck)
    at System.RuntimeType.CreateInstanceSlow(Boolean publicOnly, Boolean skipCheckThis, Boolean fillCache, StackCrawlMark& stackMark)
    at System.Activator.CreateInstance(Type type, Boolean nonPublic)
    at System.Activator.CreateInstance(Type type)
    at Microsoft.EntityFrameworkCore.Design.Internal.DbCo ntextOperations.<>c__DisplayClass13_3.<FindContext Types>b__13()
    --- End of inner exception stack trace ---
    at Microsoft.EntityFrameworkCore.Design.Internal.DbCo ntextOperations.<>c__DisplayClass13_3.<FindContext Types>b__13()
    at Microsoft.EntityFrameworkCore.Design.Internal.DbCo ntextOperations.CreateContext(Func`1 factory)
    at Microsoft.EntityFrameworkCore.Design.Internal.DbCo ntextOperations.CreateContext(String contextType)
    at Microsoft.EntityFrameworkCore.Design.Internal.Migr ationsOperations.AddMigration(String name, String outputDir, String contextType)
    at Microsoft.EntityFrameworkCore.Design.OperationExec utor.AddMigrationImpl(String name, String outputDir, String contextType)
    at Microsoft.EntityFrameworkCore.Design.OperationExec utor.OperationBase.<>c__DisplayClass3_0`1.<Execute >b__0()
    at Microsoft.EntityFrameworkCore.Design.OperationExec utor.OperationBase.Execute(Action action)
    Unable to create an object of type 'HayelDbContext'. For the different patterns supported at design time, see https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=851728

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mp2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    فارس - بوشهر
    پست
    499

    نقل قول: خطا در ایجاد migration

    جالبه اینه که پروژه با موفقیت بیل و ران میشه و بدون خطا کار میکنه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mp2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    فارس - بوشهر
    پست
    499

    نقل قول: خطا در ایجاد migration

    دوستان و اساتید کسی نظری چیزی نداره؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mp2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    فارس - بوشهر
    پست
    499

    نقل قول: خطا در ایجاد migration

    خب مشکل رو جل کردم.
    مشکل هم این بود که باید یه constractor خالی میساختیم توی context . گفتم شاید بدرد یکی بخوره


    public HayelDbContext(DbContextOptions<HayelDbContext> options)
    : base(options)
    {


    }


    public HayelDbContext()
    {


    }

تاپیک های مشابه

  1. عدم اضافه شدن migration
    نوشته شده توسط beigi1366 در بخش ASP.NET Core
    پاسخ: 16
    آخرین پست: سه شنبه 27 خرداد 1399, 17:19 عصر
  2. مشکل در migration
    نوشته شده توسط saeid13 در بخش Laravel Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 بهمن 1398, 18:28 عصر
  3. مشکل در اجرای migration
    نوشته شده توسط s-soleimani در بخش Yii Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1396, 19:47 عصر
  4. مشکل در هنگام اجرا کردن migration (حل شد)
    نوشته شده توسط engmmrj در بخش Yii Framework
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 21 اسفند 1393, 11:25 صبح
  5. migration در yii (حل شد)
    نوشته شده توسط saba_kamali در بخش Yii Framework
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 18 آبان 1393, 08:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •