نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: فهمیدن موفقیت آمیز بودن کوئری در دیتابیس

  1. #1

    فهمیدن موفقیت آمیز بودن کوئری در دیتابیس

    من برای اجرای اسکیو ال یک کوئری ارسال میکنم حالا سوالم اینه از کجا و با چه دستوری باید تشخیص بدم که کوئری موفیت آمیز بوده و داده مورد نظرو حذف و یا آپدیت و یا ثبت کرده یا نه ؟
        With ADOQuery1 do
    begin
    Close;
    SQL.Clear;
    SQL.Text:='update pertab set y1 = 0 where y1 = '+Trim(Label1.Caption);
    ExecSQL;
    bx:=1;
    end;


  2. #2

    نقل قول: فهمیدن موفقیت آمیز بودن کوئری در دیتابیس

    از دستور آپدیت خروجی بگیرید.
    این کار با شی ادوکوئری نمی شه، باید تو دی بی اس کیو ال یک اس پی درست کنید و اون رو کال کنید. اونجا می تونید خروجی حین آپدیت بگیرید.
    اگر فقط می خواهید بفهمید که چند ردیف آپدیت شده، از این دستور بعد از دستور آپدیت استفاده کنید و به جای exec اون رو close open کنید:
    select @@RowCount
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

تاپیک های مشابه

  1. آنالیز کوئری های دیتابیس
    نوشته شده توسط رامین مرادی در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 16 تیر 1397, 09:05 صبح
  2. عدم ذخیره موفقیت امیز اطلاعات فورم در دیتابیس
    نوشته شده توسط sh.khaleghi در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 04 بهمن 1396, 21:09 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 10 آذر 1394, 16:00 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 11 شهریور 1391, 21:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •