نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خروج همزمان از دو حلقه for

  1. #1

    Question خروج همزمان از دو حلقه for

    با سلام
    دوستان هموننطور که میدونید، با دستور break میشه از یک حلقه خارج شد.
    سوال من اینه که چطور میتونم با یک دستور، همزمان از دو حلقه خاج بشم؟
    مثل این حالت:
    for(int i=1;i<=10;i++) //حلقه ی اول{
    for(int j=1;j<=10;j++) //حلقه ی دوم
    {
    break;
    // با این دستور، برنامه فقط از حلقه ی دوم خارج میشه و در حلقه ی اول میمونه
    command;
    //ولی با این دستور، برنامه مثلا هم از حلقه ی دوم خارج میشه و هم از حلقه ی اول
    }
    }


    الان در این مثال، به جای command; از چه دستوری باید استفاده کنم؟

  2. #2

    نقل قول: خروج همزمان از دو حلقه for

    این کد رو دقت کنید با تعریف یک متغیر منطقی بسادگی این کار انجام میشه. اولش بهش false میدی و بعد وقتی for داخلی رو break کردی
    اون متغیر منطقی رو true میکنی و بعد داخل حلقه بیرونی چک میکنی که اگه متغیر منطقی true شده از حلقه بیرونی هم break کنی .







  3. #3

    نقل قول: خروج همزمان از دو حلقه for

    آهان
    ممنون
    پس دستور خاصی نداره
    باید با ابتکار این کار رو کرد.

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار sd702004
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    90

    نقل قول: خروج همزمان از دو حلقه for

    دستور خاصش میشه goto اما استفاده ازش مطلقا توصیه نمیشه و اصلا روش اصولی و مناسبی نیست. بهترین روش همینیه که دوست مون پیشنهاد دادن.

  5. #5

    نقل قول: خروج همزمان از دو حلقه for

    ممنون دوست عزیز

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •