نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: سیستم احراز هویت با دو پنل مجزا

  1. #1

    سیستم احراز هویت با دو پنل مجزا

    سلام ، میخوام یک سیستم لاگین طراحی کنم که بتونم برای دو تا پنل جدا ، سیستم احراز هویت بذارم...یعنی پنل ادمین جدا باشه ، پنل مشتری هم جدا باشه...از چه پکیجی می تونم استفاده کنم و آیا در مستندات پکیج ، تفکیک کردن پنل آورده شده یا نیاز به سفارشی کردن اش توسط خودم هست ؟
    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: سیستم احراز هویت با دو پنل مجزا

    نیازی به پکیج نیست

    تو فولدر کنترلر یه فولدر جدید بساز به اسم Admin و کنترلر های مدیریت رو توی او نبزار

    php artisan make:controller Admin/HomeController

    توی فولدر view هم یه فولدر جدید بساز به اسم admin و قالب های مدیریت رو توی اون بزار


    راوت های ادمین رو هم توی یک گروه مجزا بزار و یه middleware بساز و بزار روشون که احراز هویت کنه ادمین رو و در صورتی که احراز شد اجازه دسترسی بده





    Route::group([ 'prefix'=>'admin' ,  'namespace'=>'Admin' ,  'middleware'=>['auth' ,'adminMiddleware'  ] ], function() {

    Route::get('/', 'HomeController@index')->name('admin.home');
    //Route
    //Route
    //Route
    });

  3. #3

    نقل قول: سیستم احراز هویت با دو پنل مجزا

    مرسی ، اینکارو قبلا کرده بودم ولی می خواستم از پکیج های احراز هویت خود لاراول استفاده کنم...مثلا laravel ui....
    ولی مشکلی که بود ، وقتی پکیج رو نصب می کنی کلا ی دونه پنل میسازه در حالی ک من میخواستم دو تا پنل مجزا برای مشتری ها و ادمین داشته باشم...

    برای اینکار باید متدهای کنترلر مربوط به احراز هویت رو ری رایت کرد....
    این آموزش رو پیدا کردم و خوب بود:

    https://www.youtube.com/watch?v=q5Md...ybEeKuemyWP7nG

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با کوکی های سیستم احراز هویت
    نوشته شده توسط aalliighi110 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 22 آذر 1395, 14:56 عصر
  2. سوال: ساخت سیستم عضویت برای کاربران یه فروشگاه!
    نوشته شده توسط ho3ink2 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 03 اسفند 1392, 00:49 صبح
  3. آموزش: سیستم عضویت و ورود + پنل کاربری ساده
    نوشته شده توسط rayared در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 05 تیر 1392, 17:36 عصر
  4. مبتدی: سیستم عضویت در PHP
    نوشته شده توسط profnami در بخش PHP
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 19 اسفند 1389, 07:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •