نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: نحوه اتصال به یک وب سرویس با توکن

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    Iran
    پست
    10

    نحوه اتصال به یک وب سرویس با توکن

    سلام خدمت برنامه نویسان عزیز
    یه api هست که باید با توکن باید بهش وصل شم
    مبشه یه آموزش و یا یه لینک آموزشی معرفی کنید در ضمن با C#‎ هم نوشته شده
    به گفته برنامه نویس api فقط با C#‎ بهش وصل میشه

  2. #2

    نقل قول: نحوه اتصال به یک وب سرویس با توکن

    باید برنامه نویس که API رو نوشته نمونه رئکوستی رو که سمت سرور ارسال میشه داخل POSTMAN یا Swagger
    براتون بفرسته که بر اساس اون سرچ کنید

    مثلا من خودم یه API برای ثبت کاریابی نوشتم که ورودی جیسون دریافت می کنه

    آدرس :https://localhost:44329/api/Jobsearch
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: نحوه اتصال به یک وب سرویس با توکن

    حالا میخواییم بر اساس اطلاعاتی که از نرم افزار POSTMAN داریم ((همون عکسی که پست قبل ضمیمه کردیم )) از سی شارپ رئکوست ارسال کنیم

    اول یک مدل می سازیم که عناصرش همنام اون پارامترها باشه


    public partial class JobsearchTb
    {

    public int Jobcode { get; set; }
    public int Locationsid { get; set; }
    public int Shiftwork { get; set; }
    public string Startinghours { get; set; }
    public string Endtime { get; set; }
    public string Description { get; set; }
    public string Title { get; set; }
    public string Expertise { get; set; }

    public string Image1 { get; set; }
    public string Image2 { get; set; }
    public string Image3 { get; set; }
    public string Image4 { get; set; }






    }

    آخرین ویرایش به وسیله mehran6764 : چهارشنبه 29 دی 1400 در 14:19 عصر

  4. #4

    نقل قول: نحوه اتصال به یک وب سرویس با توکن

    حالا فرض کنید میخواییم تو رویداد کلیک یه باتن به اون API مقدار ارسال کنیم (( یا درخواست از نوع POST )) بفرستیم


    private void button6_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    JobsearchTb jb = new JobsearchTb();
    jb.Jobcode = 1;
    jb.Locationsid = 5;
    jb.Shiftwork = 1;
    jb.Startinghours = "12:50";
    jb.Endtime = "14:44";
    jb.Expertise = "فوق ارشد";
    jb.Title = "تست دیگر";


    // ServicePointManager.SecurityProtocol = SecurityProtocolType.;

    // ServicePointManager.SecurityProtocol = Tls12;

    string json = JsonConvert.SerializeObject(jb);

    try
    {
    var httpWebRequest = (HttpWebRequest)WebRequest.Create("https://localhost:44329/api/Jobsearch");
    httpWebRequest.ContentType = "application/json";
    httpWebRequest.Headers.Add("Authorization", "Bearer " + "your token");
    httpWebRequest.Method = "POST";


    using (var streamWriter = new StreamWriter(httpWebRequest.GetRequestStream()))
    {


    streamWriter.Write(json);
    }

    var httpResponse = (HttpWebResponse)httpWebRequest.GetResponse();
    using (var streamReader = new StreamReader(httpResponse.GetResponseStream()))
    {
    var result = streamReader.ReadToEnd();
    }

    MessageBox.Show(httpResponse.StatusCode.ToString() );
    }
    catch (Exception ex)
    {
    while (ex != null)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);



    }
    }
    // MessageBox.Show(httpResponse.StatusCode.ToString() );
    }



  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    Iran
    پست
    10

    نقل قول: نحوه اتصال به یک وب سرویس با توکن

    متاسفانه مشکل من همینه، که توسعه دهنده api میگه که با PostMan نمیشه بهش وصل شد، بگفته خودشون باید با ویندوز فرم C#‎ بهش وصل شد. قسمتی از کد شما هم کپی کردم یکبار پیغام ok داد دوباره کلیک کردم پیغام ssl connection داد.

  6. #6

    نقل قول: نحوه اتصال به یک وب سرویس با توکن

    لینکی که براش رئکوست ارسال می کنید SSL داره ؟ SSL رایگانه ؟

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    Iran
    پست
    10

    نقل قول: نحوه اتصال به یک وب سرویس با توکن

    ssl داره دفع اول ok میده

  8. #8

    نقل قول: نحوه اتصال به یک وب سرویس با توکن

    اگر مساله امنیتی نیست پارامترهای ورودی و آدرس و نوع توکن رو برام ارسال کنید . ببینم می تونم کدشو بزنم ((البته باید بهم زمان بدین))

  9. #9

    نقل قول: نحوه اتصال به یک وب سرویس با توکن

    میشه بیشتر توضیح بدین

  10. #10

    نقل قول: نحوه اتصال به یک وب سرویس با توکن


  11. #11

    نقل قول: نحوه اتصال به یک وب سرویس با توکن

    سلام

    من می خواستم در سی شارپ یک رشته جیسون به یک API با آدرس مشخص ارسال کنم و پاسخ های مرتبط را نیز دریافت کنم.
    داکیومنت های مربوط به این API به شرح فایل پیوست زیر می باشد. تنظیمات فعال سازی API که در ابتدای داکیومنت توضیح داده شده را انجام داده ام. همچنین کتابخانه newtonsoft را نیز اضافه کرده ام.
    WhatsminerAPI V2.0.3.zip

    لطفاً در خصوص ارسال و دریافت جیسون راهنمایی بفرمایید.

    تشکر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 29 آذر 1395, 10:32 صبح
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 18 مهر 1394, 23:57 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 18 اسفند 1390, 08:58 صبح
  4. آموزش: اتصال دو xml service برای اتصال اتوماسیون اداری دو شهر از طریق ECE
    نوشته شده توسط chavir در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 20 دی 1389, 12:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •