نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: روش صحیح رفرش کردن دیتا بیس چیه ؟

  1. #1

    روش صحیح رفرش کردن دیتا بیس چیه ؟

    دوستان من یه بانک اطلاعاتی دارم که با sql server 2008 r2 نوشته شده با adotable , adoquery
    وقتی توی یه صفحه یه اطلاعاتی را تغییر میدم ، بعدش توی یه صفحه دیگه اونارو فرا میخونم توی صفحه جدید هنوز اطلاعات قبلی نمایش داده میشه و برای اینکار باید دیتا بیس را ریفرش کنم من از روش زیر استفاده میکنم
    ADOTable1.Active:=false;
    ADOTable1.Active:=true;
    اما اینکار چند ثانیه طول میکشه که این مدت زمان کاربرو اذیت میکنه
    بنظرتون باید چکار کنم روش دیگه ای برای رفرش کردن وجود داره ؟ یا کلا روش ذخیره دیتایی که استفاده میکنم اشتباهه و اصلا احتیاجی به رفرش کردن نیست ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    37
    پست
    1,986

    نقل قول: روش صحیح رفرش کردن دیتا بیس چیه ؟

    سلام

    شما دوست عزیز Adotable خودتون رو داخل یک data module قرار بدید.
    تغییرات و نمایش اطلاعات این جدول رو در تمامی فرم ها از این adotable فراخوانی و یا نمایش بدید.

    فکر کنم شما در هر فرم یک adotable گذاشته اید.

  3. #3

    نقل قول: روش صحیح رفرش کردن دیتا بیس چیه ؟

    نه عزیز جان اتفاقا توی دیتا ماژول است اما حجم دیتا بیس و تعداد رکورد ها که بالا بره این مدت ژمان به وجود میاد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    37
    پست
    1,986

    نقل قول: روش صحیح رفرش کردن دیتا بیس چیه ؟

    اگر امکانش کوئری رو اینجا قرار بدید

  5. #5

    نقل قول: روش صحیح رفرش کردن دیتا بیس چیه ؟

    With DataModule2.ADOQuery1 do
    begin
    Active:=false;
    Active:=true;
    Close;
    SQL.Clear;
    sql.Text:='select * from Tab1';
    Open;
    end;
    اون قسمتی که اکتیو و فالس و ترو میکنم چند ثانیه زمان میبره که کاربرو اذیت میکنه و میخام این مدت زمانو حذف کنم

  6. #6

    نقل قول: روش صحیح رفرش کردن دیتا بیس چیه ؟

    With DataModule2.ADOQuery1 do
    begin
    Active:=false;
    Active:=true;
    Close;
    SQL.Clear;
    sql.Text:='select * from Tab1';
    Open;
    end;


  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    37
    پست
    1,986

    نقل قول: روش صحیح رفرش کردن دیتا بیس چیه ؟

    اگر یک جا Dataset رو قرار دادید (مثلا در داخل data moudle) و تمامی کنترل هاتون از یکجا ارتباط گرفتن روش کار درست هست.

    ولی اینکه با رفرش کردن Dataset زمان می بره :
    - آیا حجم داده فراخوانی شده خیلی زیاد هست (نمیشه با فیلتر کردن داده مثلا داده های روز حجم داده رو کمتر کرد) - چون شما بدون شرط و با * داده رو فراخوانی کردید.

    موفق باشید




تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 تیر 1394, 16:11 عصر
  2. تبدیل دیتابیس فاكس پرو (FoxPro) به دیتابیس (SQL SERVER 2008) با پشتیبانی از زبان فارسی
    نوشته شده توسط majid_darab در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1391, 16:14 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 شهریور 1390, 14:36 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 20 بهمن 1389, 16:56 عصر
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آذر 1389, 20:08 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •