نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: بدست آوردن ایتم انتخاب شده بر روی فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    242

    بدست آوردن ایتم انتخاب شده بر روی فرم

    با سلام دوستان
    فرض کنید ما 20 عدد تکست باکس روی یه فرم داریم و مثلا تکست باکس دهم در حالت انتخاب هست اگه بخوایم با زدن یه دکمه سیستم تشخیص بده که کدوم تکست باکس در حالت انتخاب هست راه حلش چیه؟
    ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: بدست آوردن ایتم انتخاب شده بر روی فرم

    سلام . زمانی که کلید کلیک می شه دیگه هیچ تکست باکسی انتخاب نخواهد بود و کلید انتخاب می شه بهتره از رویدادهای تکست باکس ها استفاده کنید به کمک یک متغیر عمومی می تونید تکست باکس انتخاب شده رو تعیین کنید. رویدادهای Enter یا Gotfocus

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    242

    نقل قول: بدست آوردن ایتم انتخاب شده بر روی فرم

    ممنون دوست عزیزم
    آخه من یه نرم افزار دارم مینویسم 132 عدد تکس باکس داره میخوام برا سرچ یه دکمه بگذارم که هر کدوم از تکس باکس ها که فوکوس بود تشخیص بده اون تکس باکس رو و بره مقدار رو سرچ کنه
    این چیزی که شما میگید رو باید داخل رویدادهای فرم بگذارم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: بدست آوردن ایتم انتخاب شده بر روی فرم

    خوب چرا باید این همه تکست باکس داشته باشه ی نرم افزار برای جستجو؟!
    هر کدوم از تکست باکس ها که انتخاب می شن توسط رویداد Enter مثلا (از خود تکست باکس) متغیر عمومیه که نام تکست باکس انتخاب شده رو می گیره. زمانی که کلید کلیک بشه طبق مقدار متغیر و جستجو بین اشیاء ParentControl، تکست باکس رو می شه پیدا کرد.

    وی ی چیز دیگه نیاز نیست برای رویداد هر شیء پروسیجر مجزا داشته باشیم کافیه که رویداد همه اشیا یک پروسیجر رو هندل کنن.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    242

    نقل قول: بدست آوردن ایتم انتخاب شده بر روی فرم

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    خوب چرا باید این همه تکست باکس داشته باشه ی نرم افزار برای جستجو؟!
    هر کدوم از تکست باکس ها که انتخاب می شن توسط رویداد Enter مثلا (از خود تکست باکس) متغیر عمومیه که نام تکست باکس انتخاب شده رو می گیره. زمانی که کلید کلیک بشه طبق مقدار متغیر و جستجو بین اشیاء ParentControl، تکست باکس رو می شه پیدا کرد.

    وی ی چیز دیگه نیاز نیست برای رویداد هر شیء پروسیجر مجزا داشته باشیم کافیه که رویداد همه اشیا یک پروسیجر رو هندل کنن.
    دوست عزیز میشه با یه مثال بهم توضیح بدید متوجه نمیشم
    ممنونم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: بدست آوردن ایتم انتخاب شده بر روی فرم

    اینطور که من متوجه شدم شما ی همچین کدی می خواید:


    Private Sub Button1_Click(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    MsgBox(Me.SearchText)
    End Sub
    Dim SearchText As String = ""
    Private Sub TextBox1_GotFocus(sender As Object, e As System.EventArgs) _
    Handles TextBox1.GotFocus, TextBox2.GotFocus, TextBox3.GotFocus, TextBox4.GotFocus
    Dim Box As TextBox = sender
    Me.SearchText = Box.Text
    End Sub


    TEXTBOX.png

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    242

    نقل قول: بدست آوردن ایتم انتخاب شده بر روی فرم

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    اینطور که من متوجه شدم شما ی همچین کدی می خواید:


    Private Sub Button1_Click(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    MsgBox(Me.SearchText)
    End Sub
    Dim SearchText As String = ""
    Private Sub TextBox1_GotFocus(sender As Object, e As System.EventArgs) _
    Handles TextBox1.GotFocus, TextBox2.GotFocus, TextBox3.GotFocus, TextBox4.GotFocus
    Dim Box As TextBox = sender
    Me.SearchText = Box.Text
    End Sub


    TEXTBOX.png
    ممنونم خدا خیرتون بده
    راهی نداره که نخواد برا همه تکس باکس ها کد ننویسم یعنی یه فانکشن باشه برا همشون

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: بدست آوردن ایتم انتخاب شده بر روی فرم

    فانکشنی که شما می خواید همون پردازه ای هست که کدشو ارسال کردم و نیاز نیست برا هر شی ی پردازه جدا بنویسید.

    Private Sub TextBox1_GotFocus(sender As Object, e As System.EventArgs) _
    Handles TextBox1.GotFocus, TextBox2.GotFocus, TextBox3.GotFocus, TextBox4.GotFocus
    Dim Box As TextBox = sender
    Me.SearchText = Box.Text
    End Sub

تاپیک های مشابه

  1. چطور میشه با دکمه های چپ و راست روی ایتم های صفحه حرکت کرد؟
    نوشته شده توسط combo_ci در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 13 مهر 1394, 23:38 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 31 تیر 1393, 19:23 عصر
  3. سوال: درخواست یک کلاس قوی برای خواندن rss سایتها
    نوشته شده توسط pirmard66 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 16 اسفند 1391, 12:00 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 15 اسفند 1391, 05:37 صبح
  5. آپلود بانک ساخته شده با sql2005 همراه سایتم روی هاست
    نوشته شده توسط mohsen4707 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 11 آذر 1391, 19:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •