نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: تابع Date

  1. #1

    تابع Date

    سلام وقت بخیر
    چطور میشه به جای پارامترهای تابع Date که شامل مقادیر عددی سال ماه و روز است از اسم متغیر هایی استفاده کرد که در آن مقادیر ورودی های صفحه در آن وجود دارد؟ به این صورت که با دادن مقدار دلخواه یک تاریخ ساخته شود. آیا این امکان وجود دارد یا تابع date تنها با مقادیر عددی ثابت کار میکند؟
    var longMounts=document.getElementById('monthLong').va lue;
    var longDay=document.getElementById('dayLong').value;
    var longYear=document.getElementById('yearLong').value ;

    document.getElementById('myDate').innerHTML=new Date(longMounts-longDay-longYear);
    البته این کار در یک تابع انجام می شود.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,054

    نقل قول: تابع Date

    سلام و روز خوش
    شما که خودتون پاسخ رو نوشتین!
    البته 2 تا اشکال دیده میشه:
    1- بجای innerhtml باید از value استفاده کنین.
    2- لیست آرگومان های تابع date رو باید با کاما (,) جدا کنین نه (-) .
    آخرین ویرایش به وسیله mazoolagh : سه شنبه 26 بهمن 1400 در 11:24 صبح

  3. #3

    نقل قول: تابع Date

    سلام و روزبخیر
    درسته ظاهرا پاسخ همینه ولی کد جواب نمیده و اما اشکالاتی که فرموده بودید:
    1. حروجی من یک پاراگرافه برای همین با innerHTML نوشتم.
    2. این روش مقدار دهی ISO است که از سمت چپ به ترتیب سال ماه روز پارامترهای اون هستند که با - از هم جدا میشن هرچند با , که حالت long است هم امتحان کردم.

  4. #4

    نقل قول: تابع Date

    سلام مجدد
    بله درست شد اگه بین آرگومان های تابع Date هموم کاما رو بذاریم جواب میده. متشکرم
    ولی سوال من اینجاست: ما دو روش دیگه هم داریم که آرگومان ها با - و / قرار میگیرن درسته؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,054

    نقل قول: تابع Date

    سلام دوباره

    1. حروجی من یک پاراگرافه برای همین با innerHTML نوشتم.
    مهم نیست که خروجی چی هست، innerhtml برای بعضی از المانها (مثل همین input text) مقداری برنمیگردونه.
    حتی innertext هم فقط در ie کار میکنه؛ بنابراین فقط باید از value استفاده کنین (بخش 1 پاسخ قبل رو هم ادیت کردم)

    2. این روش مقدار دهی ISO است که از سمت چپ به ترتیب سال ماه روز پارامترهای اون هستند که با - از هم جدا میشن
    این روش نمایش هست و نه روش مقدار دهی تابع!
    لیست آرگومان های توابع (مثل همین date) باید با (,) از هم جدا بشن - این قانونه!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,054

    نقل قول: تابع Date

        <label for="year">Year</label>
    <input type="text" id="year" />
    <label for="month">Month</label>
    <input type="text" id="month" />
    <label for="day">Day</label>
    <input type="text" id="day" /><br /><br />
    <input type="button" value="calc date" onclick="calc()" /><br /><br />
    <label for=" result">Result</label>
    <input type="text" id="result" />
    <label for=" resultiso">Result ISO</label>
    <input type="text" id="resultiso" />


            function calc() {
    var y = document.getElementById('year').value;
    var m = document.getElementById('month').value;
    var d = document.getElementById('day').value;
    var result = new Date(y, m, d);
    document.getElementById('result').value = result;
    document.getElementById('resultiso').value = result.toISOString();
    }



    نتیجه رو اینجا ببینین:
    https://jsfiddle.net/mazoolagh/52a3fLh9/23/

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,054

    نقل قول: تابع Date

    ولی سوال من اینجاست: ما دو روش دیگه هم داریم که آرگومان ها با - و / قرار میگیرن درسته؟
    بخاطر ندارم چنین چیزی جایی دیده باشم.
    - و / چون operator ریاضی هستن، قبل از هر چیز اینها روی مقادیر عمل میکنن و حاصلشون بعنوان یک آرگومان دیده میشه.

    شاید زبان های خاصی باشن که از این روش استفاده کنن، ولی احتمالا توابع ریاضی ندارن و فقط روی ابجکت های بخصوصی کار میکنن.

  8. #8

    نقل قول: تابع Date

    سلام
    از توضیحاتتون واقعا ممنونم. به هر حال من جواب گرفتم.
    ولی سوال من (ما دو روش دیگه هم داریم که آرگومان ها با - و / قرار میگیرن درسته؟) با توجه به این منبع است:
    https://www.w3schools.com/js/js_date_formats.asp

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,054

    نقل قول: تابع Date

    نقل قول نوشته شده توسط yyuser مشاهده تاپیک
    ولی سوال من (ما دو روش دیگه هم داریم که آرگومان ها با - و / قرار میگیرن درسته؟) با توجه به این منبع است:
    https://www.w3schools.com/js/js_date_formats.asp
    شما دقت نکردین؛ اینجا کل عبارت تاریخ بصورت یک پارامتر string به تابع ارسال میشه و چند پارامتر نداریم که قرار باشه از هم جدا بشن.
    این که تابع چجوری اون string رو parse میکنه و اجزای تاریخ رو بیرون میکشه یک داستان دیگه است.

  10. #10

    نقل قول: تابع Date

    بله ممنون از راهنمایی تون
    متشکرم.

تاپیک های مشابه

  1. date set , date table
    نوشته شده توسط arusha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 11 اردیبهشت 1391, 13:19 عصر
  2. درباره ی تابع date
    نوشته شده توسط Tarragon در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 16:25 عصر
  3. سوال: تغییر Date Format < Short Date در ویندوز 7
    نوشته شده توسط مجتبی جوادی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 04 خرداد 1390, 21:22 عصر
  4. توابع date و $date
    نوشته شده توسط mohsenaminzare در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 25 فروردین 1386, 12:40 عصر
  5. مشکل در up date بانک
    نوشته شده توسط karim.h در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 23 فروردین 1385, 11:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •