نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ایا هینت کومپوننت درحال نمایش هست یا نه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار seyed_farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    459

    ایا هینت کومپوننت درحال نمایش هست یا نه

    چطور میشه فهمید که هینت لیبل درحال نمایش هست؟
    چون وضعیت سیستم رو روی هینت یک لیبل نشون میدمُ میخوام اگه هینت درحال نمایش هست و تغییر وضعیت داشتیم هینت برای کاربر ریفرش بشه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    نقل قول: ایا هینت کومپوننت درحال نمایش هست یا نه

    مکنه این به دردتون بخوره:
    procedure TForm1.Button3MouseMove(Sender: TObject; Shift: TShiftState; X,
    Y: Integer);
    begin
    Application.ActivateHint( Mouse.CursorPos);
    end;


تاپیک های مشابه

  1. کامپوننت TNx Alert Window مال چه سری از کامپوننت هاست
    نوشته شده توسط mahdy.asia در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 مرداد 1400, 21:29 عصر
  2. گفتگو: درخواست کامپوننت tx text control یا یه کامپوننت مشابه برای کار با ورد
    نوشته شده توسط MohammadReza.OmidAllah در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 14 دی 1393, 02:55 صبح
  3. سوال: نحوه ی نصب کامپوننت بر روی xe5 و درخواست کامپوننت الفا برای این ورژن
    نوشته شده توسط sajioo در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 29 اردیبهشت 1393, 22:50 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 تیر 1389, 08:59 صبح
  5. سوال: كامپوننت farsi components shdate چه دستوري دارد كه چك كنم كه تاريخ شمسي درست است يا غلط
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 24 آبان 1388, 12:01 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •