نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: بررسی تداخل تاریخ ها

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    بررسی تداخل تاریخ ها

    با سلام
    یک لیست سفر دارم که 3 تا ستون به صورت زیر است
    عنوان تاریخ رفت و تاریخ برگشت

    حالا باید در زمان ویرایش اگر تاریخ عوض کرد بررسی بشه تداخلی با سفر های دیگه نداشته باشه و همچنین در زمان ایجاد سفر

    کدش به چه صورت میشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988

    نقل قول: بررسی تداخل تاریخ ها

    سلام - یک مثال تو اینترنت برای این کار پیدا کردم - ببین به دردت می خوره

    how-to-select-the-time-a-room-is-available-given-date-and-room-in-sql-server

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: بررسی تداخل تاریخ ها

    ALTER PROC dbo.CheckSafae4(@FromDate VARCHAR(10),@ToDate VARCHAR(10) ,@IdSoom INT,@IdSafar NUMERIC(30,0))AS


    DECLARE @isok BIT=0
    DECLARE @isok2 BIT=0
    DECLARE @StartDate DATE = dbo.PersianToEn(@FromDate) , @EndDate DATE = dbo.PersianToEn(@ToDate)




    SET @isok = cast((SELECT COUNT(f.Id) FROM dbo.Safar f WHERE @StartDate BETWEEN f.FromDate AND f.ToDate AND f.Id <> @IdSafar AND f.IdSoom=@IdSoom) AS bit)
    SET @isok2 = CAST((SELECT COUNT(f.Id) FROM dbo.Safar f WHERE @EndDate BETWEEN f.FromDate AND f.ToDate AND f.Id <> @IdSafar AND f.IdSoom=@IdSoom) AS bit)


    IF @isok=1
    BEGIN
    SELECT @isok
    RETURN
    END


    IF @isok2=1
    BEGIN
    SELECT @isok2
    RETURN
    END


    SELECT CAST('0' AS bit)



تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: اموزش ساخت قالب فارسی و ریسپانسیو وردپرسی رو کسی داره ؟
    نوشته شده توسط mohammadreza65 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 26 آبان 1400, 10:55 صبح
  2. پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394, 20:28 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 30 بهمن 1392, 09:31 صبح
  4. سورس فارسی نویس، نوشتن فارسی در برنامه هایی که زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنند
    نوشته شده توسط سید حمید حق پرست در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 02 بهمن 1392, 10:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •